Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
odstoupení od smlouvy..
nevymýšlej blbosti.pokud bude podávačka ok,tak ti naftu podá.pro případ,že by byl problém v tom systém,jak jsi psal o tom chybějícím "o" kroužku,tak si dej do kufru 10l kanystr s naftou pro všecky případy.
mi to připomělo jak jsem měl já KO podávačku,s méně jak 20l mi to nechytlo(mam e34),vyndal jsme to,byla to nějaká NO NAME z činy ,tak jsem s ní párkrát ťuknul o silnici a již rok a půl jede jak šlak
samozřejmě jsem tenkrát taky koupil jinou(jetou) za 500kč a tu vozim sebou.
mi to připomělo jak jsem měl já KO podávačku,s méně jak 20l mi to nechytlo(mam e34),vyndal jsme to,byla to nějaká NO NAME z činy ,tak jsem s ní párkrát ťuknul o silnici a již rok a půl jede jak šlak

otázka je, zda tam má být ten o kroužek.... čerpadlo mám nový, samozřejmě levnější variantu. uvidíme , co na vše zítra řekne oldaf, s majitelem jsem se bohužel již nijak nedomluvil, pouze mi napsal, že zkusí sehnat levnější variantu setrváku..-No nic, dal jsem se na to, budu se tedy dát dohoromady celé auto..
zkoukni inzerci zde,určitě zde ten setrvák v případě nutnosti seženeš.pokud ne,tak bazos a sbazar třeba nebo http://www.jeep-dily.cz/?p=p_1&sName=KONTAKT
každopádně se odpíchni od toho co zhodnotí olda.
každopádně se odpíchni od toho co zhodnotí olda.
Je to neuvěřitelné, jak někteří, kteří kupují několik let staré auto považují vše co se na autě pokazí za skrytou vadu. Každé auto má několik set součástek a každá z nich má určitou životnost a nikdo nemůže vědět, kdy ta či ona součástka udělá papa. Pokud chtějí lidé aby ojeté auto mělo vlastnosti nového auta, musí si koupit auto nové a za 3 nebo dokonce 15ti násobek což je třeba případ každého tedeesa. A pokud je při koupi vše v pořádku a třeba spojka odejde za měsíc, jak to může prodávající vědět? No nemůže. To stejné je turbo a dalších milion věcí. Něco jiného je, když prodávající udělá prasárnu a něco narafičí, aby to vydrželo jen při prodeji, ale toto se u dvojhmoty asi udělat nedá.....
-
No já bych se teda k tomu ještě vyjádřil. Nejsem člověk , kterej autům tak nějak nerozumí, ale BMW je jiný. Tam totiž věci, na které jsem koukal u jinejch aut , jsou jinak. Je fakt, že jsem měl vzít někoho , kdo bávo už má. Byla to moje blbost, ale jak oldaf psal, tak to asi tak hrozný snad nebude. Jenom abych napsal postřech od setkání, tak chce , jak říkal oldaf, seřídit čerpadlo, koknout na vstřiky a pár dodělávek. Setrvák by to tedy snad neměl být. Uvidíme , až se ozve a vezme si ho do parády. A abych taky ukojil zvědavost , kolik asi stálo, tak nebylo ani za 20, ale ani za 70, tak nějak mezi....
. Narovinu by se mi líbila úprava , jakou má , ale to musim ještě něco došetřit.......Ted mne ale určitě čeká baterka, která díky špatnejm teplejm startům je KO. Dnes jsem skoro neodjel od pumpy....

M3maniac píše:Je to neuvěřitelné, jak někteří, kteří kupují několik let staré auto považují vše co se na autě pokazí za skrytou vadu. Každé auto má několik set součástek a každá z nich má určitou životnost a nikdo nemůže vědět, kdy ta či ona součástka udělá papa. Pokud chtějí lidé aby ojeté auto mělo vlastnosti nového auta, musí si koupit auto nové a za 3 nebo dokonce 15ti násobek což je třeba případ každého tedeesa. A pokud je při koupi vše v pořádku a třeba spojka odejde za měsíc, jak to může prodávající vědět? No nemůže. To stejné je turbo a dalších milion věcí. Něco jiného je, když prodávající udělá prasárnu a něco narafičí, aby to vydrželo jen při prodeji, ale toto se u dvojhmoty asi udělat nedá.....
Malinko poopravim - tisice soucastek, ne-li desetitisice ...
7er. True definition of luxury. Yours.