zajimalo by me co je tohle za motor, vzdycky kdyz se divam do tabulky motoru E36 tak me to prekvapi... existuje to opravdu a do ceho se to vlastne davalo? chapu ze se sportovni jizdou to nebude mit nic soplecneho :lol:
Model Obsah Rok Výkon kW (k) / ot. Toč.m. Nm /ot. 0-100 Max. rychlost Spotřeba Typ motoru
316g 1596 95 > 64 (87) / 5500 127 / 3900 15,6 s 177 Km/h 4.9 l 4válec / M43
nejlepsi je to neresit... ale vim co se tyce 1,8 M43..tak tohle resil kamos v Brne, musi taky denne jezdit do prace a delal takove tydenni mereni..ma to cca 30 Km a spotreba nikdy nevylezla pres osm....má to castecne po dalnici a jak se dotane do city tak je to od svetel do svetel..ja myslim ze ta 1,8 se da a neni to takove auto ktere by stalo za to abys resil spotrebu....vic jak deset to zrat nebude..a to muzes jezdit hodne svizne...tak je to v poho ne??? jinak me to tak papa asi mozna stejne( nevim nemeril jsem to) ale tak baj ocko.....ale da se s tim fakt jezdit i levne...ale je to nezazivne....kdysi jsem jezdil vicemene jen po meste z 2,5 bez Vanosu...to bylo hodne lehka noha a 10...jinak tech 11,5-12,5 ukazoval BC....nejlepsi na spotrebu byla moje 318 M40 E30...to bylo male lehke vozitko...jelo to relativne slusne a ve ctyrech lidech to otocilo chorvatsko tam zpet s prumernou spotrebou 6,6l
PS.::
samozrejme jsou tyto udaje na normalnich rozmerech kol...zadne s aut o kterych jsem psal nemelo na naprave zaden sud a myslim si ze auta byly v dost dobrem stavu s pravidelnym servisem a vymenou vsech potrebných provoznich filtru a kapalin.
PS2::::vsechny pneu foukam na 2,5 atm. mozna je to moc ale je to takovy muj zvyk...i kdyz po vymene vidim jak jsou sjete prostredkem....
nevim ze se to furt resi !! 328 umi jezdit za 7l ... HODNE lehka noha ... ale proc ??? ....sem si mohl nechat 318ti ... jezdim prumer cca 10,4l coz mi na skoro 3l obsahu prijde v pohode .... moje 318ti jezdila prumerne za 9,8l ... !!!!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Patrik píše:tak sem se pokoušel jezdit s M43 ale mě to nestačí takže holt M52 323i a budu se modlit a? mě nesežere ale rozjocně vim že 4 valce je pro mne tabu
Tak já se prozměnu učím jezdím s M43 a mám dotaz jak dalece je přesný ručičkový ekonom metr a za kolik se dá sehnat nějaký digitální měřič okamžité spotřeby do e36 rok 97?
Najvi