Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kam do servisu?

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Marty_ »

Co ten Krotil? Slysel jsem ze je dobry a za rozumne, mate jiny nazor nekdo? Chystam se tam na olej + servisni prohlidku (kolik si mam tak pripravit Palackych?:o)
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Marty_ »

Martyn píše:Co ten Krotil? Slysel jsem ze je dobry a za rozumne, mate jiny nazor nekdo? Chystam se tam na olej + servisni prohlidku (kolik si mam tak pripravit Palackych?:o)

Huh sem jen tak zbezne vyhledal thready o servisech a asi jsem to nemel delat, je tu kopec spiny snad uplne na vsechno:o) To neni jediny rozumny bmw servis ktery dokaze vymenit olej za opravdu novy aniz by cestou vytekl , udelat inspekci a nerict si za to 50litru? :cry:
Mutt

#43 Příspěvek od Mutt »

jogurt píše:u Bychla sem byl spokojenej
dale bych doporucil Petra z Rajske zahrady

hele kde je to na ty rajsky zahradě??? ja tam pobliž bydlim ale vubec nevim ze by tam byl nejaky servis BMW?? :?:
Coupe
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Coupe »

Mutt píše:
jogurt píše:u Bychla sem byl spokojenej
dale bych doporucil Petra z Rajske zahrady

hele kde je to na ty rajsky zahradě??? ja tam pobliž bydlim ale vubec nevim ze by tam byl nejaky servis BMW?? :?:

Borská 25
602 803 520 - Petr
johnny316

#45 Příspěvek od johnny316 »

Martyn píše:Co ten Krotil? Slysel jsem ze je dobry a za rozumne, mate jiny nazor nekdo? Chystam se tam na olej + servisni prohlidku (kolik si mam tak pripravit Palackych?:o)

U Krotila to je za vymenu tam kupeneho oleja 500 czk, doneseny olej 800 czk, a olej predava myslim Castrol za 270 CZK liter.....
Ja som tam mal 2x auto...
Za obyc klucik do auta, ne ten s dalkou si vzal 2 tisic, vymena a naprogramovanie RJ 1000CZK, prvotna diagnostika 800, puklice (ze vraj origo) 600 CZK, vymena cidla, ktore nebolo spatne plus dalsia praca asi 700. ceny nechcem posudzovat...bolo to cez znameho - su tam ochotni - pockal na mna v nedelu vecer do pol 9 vecera, nemohol som mu doniest auto v iny cas...auta ale parkuju na parkovisku pod stromom, tak ked som si ho prevzal bolo cele posrate od holubov...
milano

#46 Příspěvek od milano »

Vidím, že sehnat dobrou a levnou opravnu na BMW je docela problém. V jižních Čechách mám šikovnýho mechanika, kterej je fanda do BMW a běžné opravy zvládá za rozumné ceny. Já osobně jsem ještě nemusel nikam jinam. Samozřejmě má i diagnostiku. Kdo bude chtít, pošlu mu číslo.
stdavid

#47 Příspěvek od stdavid »

Ahoj
Roztoky u Prahy - stanice STK, prej tam umí orpavit na BMW lecos. Sám zkušenost nemám, ale taky se tam chystám :)
D
ferlin

#48 Příspěvek od ferlin »

Nezná náhodou někdo šikovného a spolehlivého mechanika na Ostravsku? Chodím zatím do Car Tek, ale pokud by šlo o nějakou větší opravu, tak bych se asi nedoplatil. :lol:
ajfel

#49 Příspěvek od ajfel »

ferlin píše:Nezná náhodou někdo šikovného a spolehlivého mechanika na Ostravsku? Chodím zatím do Car Tek, ale pokud by šlo o nějakou větší opravu, tak bych se asi nedoplatil. :lol:

ja jezdim do LGD Gazi v Opave ... (byvale BMW u Globusu) ..
ceny mnohem prijatelnejsi nez v BMW .. jednani super !
Petr
ferlin

#50 Příspěvek od ferlin »

Do Opavy to mám kapánek z ruky, jsem z Orlové, ale i tak díky Petře. Třeba to někdy využiji. Se Sotea asi zkušenosti nemáš, mám to kousek, ale slyšel jsem, že je dobré tam akorát koupit díly, na práci nic moc. Tak nevím. Ještě je tu jakýsi chlápek v Dětmarovicích, ale na toho nemám moc reference. Garážníků já bojím bojím. :evil:
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od gyrous »

V Sotee to s benzínovými motory E34, E36 umí. Už se rozšíříli i na E39 benzín, ale s dieselem o tom neví ani páru a diagnostika stojí 1t. :?
ferlin

#52 Příspěvek od ferlin »

O.K. dík. Někdy tu Soteu vyzkouším. Ale doufám, že nebude ještě dlouho třeba. 8)
Hemll

#53 Příspěvek od Hemll »

V Ostravě - Radvanicích existuje "Autodílna R&R. V pondělí tam jedu měnit čepy na přední nápravě + ještě nějaky drobnosti, tak pak dám vědět, jak to dopadlo. Za dva čepy + axiální čep + práce cca 3000Kč.
ferlin

#54 Příspěvek od ferlin »

Jo znám to v těch Radvanicích, sháněl jsem tam nějaké díly, ale dojem nic moc. A ta cena? V říjnu mi měnili v origo servisu Car Tec Group dva kulové svisláky na přední nápravě za 2353,58 Kč. Práce +origo čepy. Teď jsem to přečetl z daňového dokladu. Takže aby tě to nakonec nevyšlo ve značkovém servisu levněji, než u garážníka. :evil:
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od gyrous »

Hemll píše:V Ostravě - Radvanicích existuje "Autodílna R&R. V pondělí tam jedu měnit čepy na přední nápravě + ještě nějaky drobnosti, tak pak dám vědět, jak to dopadlo. Za dva čepy + axiální čep + práce cca 3000Kč.

Ty myslíš tu u rondlu, kde poblíž sídlí taky Autoválek? Taky je tam vrakoviště?
8O
ajfel

#56 Příspěvek od ajfel »

ferlin píše:Do Opavy to mám kapánek z ruky, jsem z Orlové, ale i tak díky Petře. Třeba to někdy využiji. Se Sotea asi zkušenosti nemáš, mám to kousek, ale slyšel jsem, že je dobré tam akorát koupit díly, na práci nic moc. Tak nevím. Ještě je tu jakýsi chlápek v Dětmarovicích, ale na toho nemám moc reference. Garážníků já bojím bojím. :evil:

ja byl v sotei s praci spokojeny ...
(silentbloky na zadni naprave na ix)
ceny starsich dily jsou tam hrozne ... ceny novych - jako vsude :)
nicmene, v opave jsem mnohem spokojenejsi :) ten pristup je uplne o necem jinem ...
petr
srle

#57 Příspěvek od srle »

znate petra rakouskyho? rika semu pry tata vsech bavoraku :-)
Coupe
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Coupe »

srle píše:znate petra rakouskyho? rika semu pry tata vsech bavoraku :-)

... predseda BMW klubu Praha...? :D
154

#59 Příspěvek od 154 »

k nemu jezdim, naprosta spokojenost :thumbsup:
voitano

#60 Příspěvek od voitano »

Kdo má zkušenosti s ACR auto BMW České Budějovice?
Odpovědět