Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kam do servisu?
-
- Kontaktovat uživatele:
Martyn píše:Co ten Krotil? Slysel jsem ze je dobry a za rozumne, mate jiny nazor nekdo? Chystam se tam na olej + servisni prohlidku (kolik si mam tak pripravit Palackych?:o)
Huh sem jen tak zbezne vyhledal thready o servisech a asi jsem to nemel delat, je tu kopec spiny snad uplne na vsechno:o) To neni jediny rozumny bmw servis ktery dokaze vymenit olej za opravdu novy aniz by cestou vytekl , udelat inspekci a nerict si za to 50litru?

Martyn píše:Co ten Krotil? Slysel jsem ze je dobry a za rozumne, mate jiny nazor nekdo? Chystam se tam na olej + servisni prohlidku (kolik si mam tak pripravit Palackych?:o)
U Krotila to je za vymenu tam kupeneho oleja 500 czk, doneseny olej 800 czk, a olej predava myslim Castrol za 270 CZK liter.....
Ja som tam mal 2x auto...
Za obyc klucik do auta, ne ten s dalkou si vzal 2 tisic, vymena a naprogramovanie RJ 1000CZK, prvotna diagnostika 800, puklice (ze vraj origo) 600 CZK, vymena cidla, ktore nebolo spatne plus dalsia praca asi 700. ceny nechcem posudzovat...bolo to cez znameho - su tam ochotni - pockal na mna v nedelu vecer do pol 9 vecera, nemohol som mu doniest auto v iny cas...auta ale parkuju na parkovisku pod stromom, tak ked som si ho prevzal bolo cele posrate od holubov...
Do Opavy to mám kapánek z ruky, jsem z Orlové, ale i tak díky Petře. Třeba to někdy využiji. Se Sotea asi zkušenosti nemáš, mám to kousek, ale slyšel jsem, že je dobré tam akorát koupit díly, na práci nic moc. Tak nevím. Ještě je tu jakýsi chlápek v Dětmarovicích, ale na toho nemám moc reference. Garážníků já bojím bojím. 

Jo znám to v těch Radvanicích, sháněl jsem tam nějaké díly, ale dojem nic moc. A ta cena? V říjnu mi měnili v origo servisu Car Tec Group dva kulové svisláky na přední nápravě za 2353,58 Kč. Práce +origo čepy. Teď jsem to přečetl z daňového dokladu. Takže aby tě to nakonec nevyšlo ve značkovém servisu levněji, než u garážníka. 

ferlin píše:Do Opavy to mám kapánek z ruky, jsem z Orlové, ale i tak díky Petře. Třeba to někdy využiji. Se Sotea asi zkušenosti nemáš, mám to kousek, ale slyšel jsem, že je dobré tam akorát koupit díly, na práci nic moc. Tak nevím. Ještě je tu jakýsi chlápek v Dětmarovicích, ale na toho nemám moc reference. Garážníků já bojím bojím.
ja byl v sotei s praci spokojeny ...
(silentbloky na zadni naprave na ix)
ceny starsich dily jsou tam hrozne ... ceny novych - jako vsude

nicmene, v opave jsem mnohem spokojenejsi

petr