Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

volnoběžný ventil

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Kalasnikov

#41 Příspěvek od Kalasnikov »

Ahoj může mi někdo poradit se sundáním sání u M50? Zasekl jsem se u vstřikovačů. Bentley píše že mám povolit dva šrouby a vypáčit tu lištu ve které vedou kabely vedle vstřikovací lišty ale ač se trošku kýve tak nechce jít dolů a vyvíjet větší sílu mám strach.

Nebo mám prostě vytáhnout tu vstřikovací lištu včetně té kabelové a vstřikovačů? Vypadají že jsou v sání jenom natlačené v nějaké gumě?

Díky
Foldas

#42 Příspěvek od Foldas »

trochu zaber neboj se toho
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od xSAFA »

Vstřiky drží jen natlačené přes o-kroužky, poprvé mi to taky moc nešlo ale prostě povol ty dva šroubky a celou lištu vč. té kabelové části silou vytahni. Lepší než to rvat celé naraz je nejdřív zabrat na jedné straně a pak na druhé... Já to poprvé dělal po jednom vstřiku že jsem sundal tu lištu a pak vycvakal jednostlivé vstřiky ale je to dost práce navíc... Jak budeš vracet nezapomeň o-kroužky potřít palivem aby ti tam lépe vklouzly... :wink:
Kalasnikov

#44 Příspěvek od Kalasnikov »

díky chlapi. Já se radši zeptám než něco urvat a pak se bít do hlavy :-)
MatelliE36 Člen Klubu
Člen Klubu

#45 Příspěvek od MatelliE36 Člen Klubu »

Zdravim všechny, koukam, že s otáčkama jsou pěkný problémy :lol: Dotaz co mam už tu byl napsanej na druhej stránce,ale nějak jsem nenašel odpoveď nebo sem slepej. Mam M43 motor 1.8 rok 97 a při jízdě když vyřadim rychlost na neutrál tak mi padaj otáčky k hranici, ale vždycky stejne nekdy min a nidky to nechcípne jen kolísaj. Tak tady čtu že by ten volnoběžnej ventil, ale nějak sem ho nenašel.

Předem díky za Vaše odpovědi.
Honza
Odpovědět