Maxiczech píše:Svět se regulérně zbláznil.. Pak nemají být bouračky.. Nevím, kdo jste se kdy a v jakém rozsahu účastlili dopravní nehody s dopadem na lidské zdraví.. Já mám najetej přes dobrej milion km a vím o čem mluvím.. I když se mě to bezprostředně netýkalo nikdy (zaplať pánu bohu), ale rozsypané lidi, ne dej bože děti po silnici fakt nic moc!!!
Pak je úplně jedno, kdo měl nebo neměl přednost, nebo kdo jak koho předjížděl nebo podjížděl..
I když se ze začátku jeví ta situace, jako nějaké machření z jiné strany řidiče, probůh serte na to! Ať si valí dál.. Naschvály na vozovce je to nejhorší, co můžete dělat.. Komlex nekomplex, ego ne ego.. Dyk jsme lidi kua ne? Tak nepůjdeme proti sobě za všech okolností..Pak jsou v tom i neviní lidé, kteří s vašima egama nemají naprosto nic společného..
Souhlas! Mě během posledních 14 dní regulérně málem 3x sejmuli, jednou v noci borec na červenou, podruhé ženská ve Fóbii v jednosměrce a potřetí to už bylo vážně napováženou - přímo na dveře řidiče - stařík z vedlejší a pokaždé pokud bych nepřizpůsobil rychlost a stav jízdy těm lidem, k tomu ještě netroubil, tak jsme si podávali ruce přes přední okno..