Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hradec 27.-29.6.2003
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě jedu taky
..Pojedu neska tudíž v Pátek..měl bych tam být někdy kolem 20:00..Budu tam ale jen do Soboty do podvečera..Sice s tou organizací se zamlouváním místa pro členy nevím nevím..Budu rád když se tam někde vůbec upíchnu, ještě sem tam nikdy nebyl..Tak uvidíme ale určtitě se tam někde potkáme..A pokecáme..

Já sem to taky musel vzdát okolo 1hodiny raní v neděli,protože to vedro bylo přímo umorné a když se nespí(někdo tam pořád gumoval,pouštěl muziku na plný kule a tůůůůůroval motor)završil to Klakson,JFK,Kříža-protože ta kalba se odehrávala u nás před stanem!!!!!To vám vrátím :bigok: Jinak opravdu velký LUXUS.
- Lion
- Kontaktovat uživatele:
Hradec byl opravdu dobrej, auta pěkně natuněný, E36 tam bylo taky dost ale jak psali kluci výše, byly roztroušený všude po letišti takže hromadnej parking se nekonal..Příště by to chtělo jak říkal Beemwex a JFK zamluvit si do předu místo pro určitej počet aut..Třeba hned vedle mýho auta začínal štrůdl zaparkovaných poláků..Prej jich bylo kolem 200..vcelku slušný..Ale ještě k těm E36, zas tak moc jich tam nebylo na to jak hodně aut tam bylo..bylo to tak kolem 25-30 E36 co jsem tak napočital v těch 4 směrech od podia.Jinak souhlasím s klukama i já jsem se vůbec nevyspal páč se mě klepaly drny pod hlavou..Už jsem tam na ně chtěl vlítnout ale záblesk od podiovýho stroboskopu mě zarazil zpátky do stanu..(takovej strobáč mít na autě
).Taky jsem měl chvílema strach aby to tam někdo do nás nenarval, bylo tam totiž hodně típků co jezdilo pěkně na mol a gumovali kolem našich stanů..Jinak chlapi hrozně se mě tam líbylz ty podsvícený auta a neonem obohacenej interiér vozů, někteří jedinci to měli opravdu vymáklí..Sobotní den byl rovněž dobrej o několik-set aut zase víc a tudíž zase člověk parkrát prošel celí letiště..Akorát to hrozný vedro.
..Už kolem 8:30 to pomalu začínalo..A kolem 15:00 jsem byl nucen to tam zabalit a jet domů.Opravdu nesnesitelný vedro a ke všemu jsem se tam pěkně spálil..No na sprintech jsem zahlídl Bubiho kterej myzel v dálce i se svou krásnou přítelkyní..Auto mu opravdu jezdí pěkně..Chvílema jsem se zaposlouchal do nádherného zvuku hřmějícího se motoru vycházejícího z Cobry..No na závěr asi jen to že nebýt tak hrozně teplýho počasí a mít kárky spolěčně u sebe jednalo by se opravdu o dost vydařenou tuning akci..Ale i přez todle všechno jsem si s sebeou přivezl hodně skvělých zážitků..
P.S.: Značka BMW se tam ukazovala jako opravdu dobrej zadohrab i co se týče pálení gum, o to se hlavně postarali chlapci od E30-tek.Samozřejmě nesmím zapomenout napsat sem našeho Bědu krerý se na pálící se koutek rozhodl vyjet se s vou novou E36 325i od Kriznika.( Hulilo ti to pěkně
).Některý no vlastně skoro všichni šli až na doraz a propalili gumu až nakonec praskla..Večer tam jeden driver s E30 jezdil i po prasknutí gumy a to po ráfku takže byl v tý tmě i pěkně vidět o to se postarali několika metrový jiskry který od něj odlítavali..
:)..

P.S.: Značka BMW se tam ukazovala jako opravdu dobrej zadohrab i co se týče pálení gum, o to se hlavně postarali chlapci od E30-tek.Samozřejmě nesmím zapomenout napsat sem našeho Bědu krerý se na pálící se koutek rozhodl vyjet se s vou novou E36 325i od Kriznika.( Hulilo ti to pěkně