taky bych vylezla z auta a vyzadala si od ridice bonbonFil píše:...čemu se směješ Niki?ačko?,já sem tady za blbce?Nikita píše::hopici:Fil píše: to nechápu..vysvětlit...:cheche: :meleme: :gumed: :kising:

pokud by vypadal jak ty , tak to je jasný, ale nepochopil sem "stáhnout předemnou stojícího řidiče o bombón"- esi ho třeba neviděl jak vyhazuje papírek z okna a tak odhadl situaci(výšku a hmotnost řidiče popř.osob dale sedících v sutě), pak se nepozorovaně přikrást,využít moment překvapení a vytáhnout ho okýnkem, a přimnět hoaby ten papír vzal a snědl :hlad: ( kobra 12 = metaři) :mhihi: dobře beru to....Nikita píše:taky bych vylezla z auta a vyzadala si od ridice bonbonFil píše:...čemu se směješ Niki?ačko?,já sem tady za blbce?Nikita píše: :hopici::cheche: :meleme: :gumed: :kising:
![]()
To je jedno, hlavne ze mu dal ten bonbonekFil píše:pokud by vypadal jak ty , tak to je jasný, ale nepochopil sem "stáhnout předemnou stojícího řidiče o bombón"- esi ho třeba neviděl jak vyhazuje papírek z okna a tak odhadl situaci(výšku a hmotnost řidiče popř.osob dale sedících v sutě), pak se nepozorovaně přikrást,využít moment překvapení a vytáhnout ho okýnkem, a přimnět hoaby ten papír vzal a snědl :hlad: ( kobra 12 = metaři) :mhihi: dobře beru to....Nikita píše:taky bych vylezla z auta a vyzadala si od ridice bonbonFil píše: ...čemu se směješ Niki?ačko?,já sem tady za blbce?:cheche: :meleme: :gumed: :kising:
![]()
Myslim ze z analogovyho videa je nejlepsi to vzdy grabovat v co nejlepsi kvalite podle schopnosti pocitace ( nejlip nekomprimovany ) a degradovat to pouze jednou, pri exportu do prijatelnyho kodeku. Jinak diky za chvalozpev na my dlouho neaktualizovany strankyFil píše: ..hmmm..a jaká je pro mě nejlepší cesta aby to bylo co nejkvalitnější?,Jinak ta vaše kvalitka je supr!!!! a eštěc jednou sorry za :offtopic:
NO A KDYŽ SEM UŽ TAK SAKRAMENTSKY PŘETÁHL TO off topic, TAK SI MŮŽU DOVOLIT ŘÍCT, ŽE Lopolo máš fakt móc pěkny stránky a taky asi barevnej život,tak přeju hodně spokojenosti(a když sem se tak rozjel, tak musím pochválit styl, kterym se tam prezentuješ.),fakt se mi to líbí...já vím OFF Topic,topic topic offfffff
Ja chci taky sniiiiiiiiiiih!!!!!!!!!! tady je tak akorat velky ho...RuDoSh píše:tak jeste hodinku budu stahovat smradi
jinak tady napadla prez noc pekna perina......a chumeli porad......uz se tesim az zablbnu......ted mam karu v servisu
To nema smysl .. bylo by to porad stejny a melo to stejnej efekt jako kdyz si to pustis vickrat za sebou.Lukas H. píše:Jako Lopolo to ze to bude good jsem cekal, ale ze tahle fakt ne...Je to fakt perfektne nastrihany a vyber music super...
Udelej jeste neco, myslim ze tam par dobrejch zaberu jeste bude vzdyt toho bylo 45 min...
To je mrzuty a kazda sranda neco stoji.Francis píše:Pochvala za video, dost dobre.
Dnes odpoledne jsme byli s Kotasem provetrat nase iX na Dolnolanovskem miniletisti. Kdyz pouziju citat z filmu: "Operuju operuju a najednou koukam ze pitvam" - po ctvrte otocce ala WRC v 15cm vysoke snehove zaveji jsem udelal ze ctyrkolky zadohrab, nevydrzel vnejsi kloub hnaci hridele LP kola. Kladnym zjistenim je kvalita samosvoru v mezinapravovem diferaku - s protacejici se poloosou jsem nejen vyjel ze snehove naveje, ale i dojel asi 8km domu, na asfalte pri pridani plynu to jen vpredu nepatrne cvakalo a jinak auto zrychlovalo.
Prevlekam se do tepleho pradla a odchazim do promrzle garaze ...