Lukke píše:A nechcete udělat tentokrát sraz třeba ve čtyři a jet se někam projet? Víc aut najednou? Nebo zase jako suchaři sedět v hospodě?
Ty voe ty jses fakt na ty projizdky uplne ujetej... Kamo my si jdem zahrat bowling, zazavodit na motokarach a pokecat... Nevim jak ty ale ja se projizdim celej mesic...
No mezi 6 a 7 se budu vracet pres Prahu domu a tak bych k Vam strcil na chvili nos ? Pokud nebude mit nic proti ... Vas prazske jeste neznam. Ale Dopravim se neBMW vozem vyjimecne ...
me je to jedno gde ... na zlicin asi trefim .. bowling tam asi taky najdu (i kdyz jsem tam v zivote nebyl) ... takze jedu ale dejte vedet kde a fkolik at muzu vypadnout podle toho z prace (prece jen je to na druhou stranu prahy nez cernak). Vydel bych jako sibenicni termin pevneho rozhodnuti srazu na 20:00 zejtra
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
tak udelame vecerni program:18:00 - 19:00 Cerny most kvuli tem uherakum... dale 19:30 - 21:30??? masakr s koulema... a zbytek casu a lidi bude teleport na drahu.... No a je to vcetne projizdky ,jak tady porad nekdo otravuje....
MIKI píše:tak udelame vecerni program:18:00 - 19:00 Cerny most kvuli tem uherakum... dale 19:30 - 21:30??? masakr s koulema... a zbytek casu a lidi bude teleport na drahu.... No a je to vcetne projizdky ,jak tady porad nekdo otravuje....
Lukke píše:A nechcete udělat tentokrát sraz třeba ve čtyři a jet se někam projet? Víc aut najednou? Nebo zase jako suchaři sedět v hospodě?
Ty voe ty jses fakt na ty projizdky uplne ujetej... Kamo my si jdem zahrat bowling, zazavodit na motokarach a pokecat... Nevim jak ty ale ja se projizdim celej mesic...
divinol píše:to beru,já to třeba mám na Zličín přes celou Prahu,Barr.most a Praha v tuto hodinu je tragedie....
No vidis a ja mam zase ccm vic jak pres celou prahu, jezdim pres tri roky a problem mi to nedela... Jednou jsem jel na regional 3,5h a taky jsem se z toho neposral...
Takže viděl bych to tak, že někdo z Phy 9 nebo tý oblasti poblíž čerňáku (pokud se k tomu nikdo nebude mít, tak to holt budu muset udělat já) se staví v garážích CČM v 18.30 (opozdilci mají smůlu) a vezme konvoj na zličín, kde by mohly bejt zarezervovaný dráhy na 19.30. Komu se líbí na čerňáku nebo chodí pozdě, násilím ho tahat na zličín nebudu.
Námitky nechci slyšet, chci slyšet, kdo na ten čerňák sjede a vyzvedne zbloudilce !
No Já na CCM nejedu, abych se pak vracel z5 na ZLičín, to se mi fakt nechce.
Takže to vypadá tak, že část bude čumět do zdi a případně budou sedět v té příšerné picošce na CCM a druhá parta si to bude užívat na ZLičíně
Speedy píše:No Já na CCM nejedu, abych se pak vracel z5 na ZLičín, to se mi fakt nechce. Takže to vypadá tak, že část bude čumět do zdi a případně budou sedět v té příšerné picošce na CCM a druhá parta si to bude užívat na ZLičíně