prijeli pokecat ... ale Cecil potrebuje ten podvozek jak sul a pak to bude teprve pecka .. sem cekal ze mi v zatackach na spojce ujede ale jak je tvrdej tak byl pomalejsi ...
my jsme zavodili? tak to jsi mel rict driv na tech zimnich sjetejch gumach bych do toho stejne nesel... Dnes jsem koupil ale celkem slusny pneu : Pirelli RS5 225/625-17
nezavodili ale jeli jsme ty dve zatacky celkem svizne a tys me v nich brzdil .. asi diky gumam a podvozku. Pirellky tomu jenom prospejou.
prijeli pokecat ... ale Cecil potrebuje ten podvozek jak sul a pak to bude teprve pecka .. sem cekal ze mi v zatackach na spojce ujede ale jak je tvrdej tak byl pomalejsi ...
my jsme zavodili? tak to jsi mel rict driv na tech zimnich sjetejch gumach bych do toho stejne nesel... Dnes jsem koupil ale celkem slusny pneu : Pirelli RS5 225/625-17
nezavodili ale jeli jsme ty dve zatacky celkem svizne a tys me v nich brzdil .. asi diky gumam a podvozku. Pirellky tomu jenom prospejou. [/quote]
ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhu a bral jsem ohled i na Mikiho jsem na nej nechtel hodinu cekat v baru
LOPOLO píše:[quote="JFK"] ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhu
mno nejsem na to zvyklej ze bys me brzil ... ja jel skoro uplne v pravym
no treba na karach jsem si to vcera uzil az az... ta jizda vsechny kola 1:27... a jednou 1:26... tak je to spravne, tak to ma byt dobra kara...
jo jo .. muj dosavatni rekord je 1:23,6 .. kdysi davno tu byly rekordy stary trate.[/quote]
jsi se malinko preklepl ne? pokud vim tak legitku jsi dostal za 1:27xxx Bavime se o nove trati... Nebo mam vytasit cas z te detske kratke drahy?
JFK píše:jsi se malinko preklepl ne? pokud vim tak legitku jsi dostal za 1:27xxx Bavime se o nove trati... Nebo mam vytasit cas z te detske kratke drahy?
Podle me se bavi o tom case co zajel s rychlou karou jak jste spolu jeli naposled...
JFK píše:jsi se malinko preklepl ne? pokud vim tak legitku jsi dostal za 1:27xxx Bavime se o nove trati... Nebo mam vytasit cas z te detske kratke drahy?
Podle me se bavi o tom case co zajel s rychlou karou jak jste spolu jeli naposled...
JFK píše:[quote="LOPOLO"][quote="sumachr"]jj super kara,
lopolo co bylo s policii?
nezavodili ale jeli jsme ty dve zatacky celkem svizne a tys me v nich brzdil .. asi diky gumam a podvozku. Pirellky tomu jenom prospejou. [/quote]
ja jel furt 140 zatacka nezatacka... tak jsi me mel predjet ne? jsem nejel v levem pruhu a bral jsem ohled i na Mikiho jsem na nej nechtel hodinu cekat v baru [/quote]
jabka, hrušky... v tom případě má dost velké odchylky... jednou 1:30... jednou 1:23... kdyz to bude michat dohromady...