skautik píše:M3maniac píše:skautik píše:[quote="M3maniac"][quote="RuDoSh"]zpatky k tematu!

Jsem pro, ale letos uz nemam v rozpoctu zadne rezervy....

btw. po tom vikendu mi to trochu oleje taky usrklo a rozsvitila se kontrolka vymeny oleje

30 kamiómu po 7mega na place a neni na benál???

tobe otec taky vsechno platil

chlapci opět jste nepochopili legraci

ja taky chápu za nákupku a po jeptiškách

Skautíku mi otec neplatil nikdy nic,teda jako děcko mě živil to zase jo(ale když jsem mu řek že chci 5kaček na zmrzku tak že prý nee,aď jsi jdu nazbírat prázdné flašky)....od 17ti bydlím sám jo a svatební dar bylo 5000kč asi 6let po svatbě

jen pro představu

pro ty co si myslí,že mi lítaly pečení holubi do huby....[/quote]
mi to vtipny moc neprijde. jednak na to narazis na muj vkus prilis casto a druhak vim jak to u Rudoshe a vubec s celou kamionovou dopravou je

krome toho samozrejme vim, ze jsi v mladi prilis vydrzovanej nebyl, taky proto jsem to napsal. Nekdy mam pocit, ze jsi timto v mladi prosel jako jedinej

))[/quote]
Hele,k vůli tvému přízpěvku mi nedalo naž zavolat Rudoshovi a zeptat se ho,zdali jsem se ho touto srandičkou dotknul.... Díky bohu ne!

to je jako kdyby mi měly vadit Bombovy narážky typu za nákupku či po jeptiškách

a že na toto narážím na tvůj vkus příliš často???? Tak mi to zpočítej kolikrát to je v mých necelých 5000 přízpěvků....no a o tom že to není v autodopravě jednoduché mi povídat nemusíš,mám několik známejch co to dělaj.... je to dřina jako každá jiná a většinou maj ty lidi káru za 1,5mega ,pěknej barák ,ale je pravdou že se od rána do večera nezastaví!!! Takže to nikomu nezávidím,protože to jsou těžce vidělaný peníze,toď vše co jsem chtěl k tomu dodat.