RuDoSh píše:dal bych neco v jiznich cechach.... se mi tam libi
Já tu bydlim teprv půl roku, ale taky se mi tu líbí.... Ale nedoporučoval bych sraz na Lipně, byl jsem tam minulej rok a zkušenosti jsou asi takové - ceny jak někde v Alpách a navíc tam točí ty svý místní piva, který mě jakožto rodilého západočecha odkojeného na Gambrinusu a Pilsneru, nemůžou uspokojit....
Ten zmiňovanej Jindřichův Hradec by nemusel bejt špatnej....
RuDoSh píše:dal bych neco v jiznich cechach.... se mi tam libi
Já tu bydlim teprv půl roku, ale taky se mi tu líbí.... Ale nedoporučoval bych sraz na Lipně, byl jsem tam minulej rok a zkušenosti jsou asi takové - ceny jak někde v Alpách a navíc tam točí ty svý místní piva, který mě jakožto rodilého západočecha odkojeného na Gambrinusu a Pilsneru, nemůžou uspokojit.... Ten zmiňovanej Jindřichův Hradec by nemusel bejt špatnej....
Jj. Lipno nebrat. J. Hradec je v pohodě.
Co třeba letiště přímo v Č. Budějovicích??
Nebo tu kdysi myslím DC(nebo někdo jiný - nevim) navrhoval Písek.
Zna nekdo tohle letiste u Jindrichova Hradce? Byl jsem tam na Beetle srazu 2001 a bylo to hodne dobre. Neni to plocha jako v Pribrami, ale na sprinty a kuzelky je to dobry. Nevim vsak, jestli je porad moznost ho pronajmout a pripadne kolik by to stalo. Takze pokud nekdo vite vic tak sem s infem.
Přílohy
Letiste JH.jpg (37.32 KiB) Zobrazeno 1058 x
Letiste Jindrichuv Hradec.jpg (40.39 KiB) Zobrazeno 1058 x
Pavel H píše:Zna nekdo tohle letiste u Jindrichova Hradce? Byl jsem tam na Beetle srazu 2001 a bylo to hodne dobre. Neni to plocha jako v Pribrami, ale na sprinty a kuzelky je to dobry. Nevim vsak, jestli je porad moznost ho pronajmout a pripadne kolik by to stalo. Takze pokud nekdo vite vic tak sem s infem.
JJ zjistím A je to tam v pohodě byl sem tam 3x na JH Tuning srazu. Byl tam i Lukáš H.
Pavel H píše:Zna nekdo tohle letiste u Jindrichova Hradce? Byl jsem tam na Beetle srazu 2001 a bylo to hodne dobre. Neni to plocha jako v Pribrami, ale na sprinty a kuzelky je to dobry. Nevim vsak, jestli je porad moznost ho pronajmout a pripadne kolik by to stalo. Takze pokud nekdo vite vic tak sem s infem.
JJ zjistím A je to tam v pohodě byl sem tam 3x na JH Tuning srazu. Byl tam i Lukáš H.
Letiste do kopce a povrch nahovno, ale na kuzelky asi staci..