a sem zvedav na ty vase airwave a jiny ptakoviny

je to verze se silikonovým HOPem, a na víc jsem to napsal blbě, 80m není dostřel ale dolet, 50m je tak ten dostřel kdy je to ještě jakž takž přesný. Pružina se nenatahuje, dává se pevnější mechabox, lepší střeva, jíný převody, silnější motor, lepší píst, tvrddší pružina, jiný trysky, přesnější hlavěn atd.patras píše:ja myslel ze G36 ma zasobnik na 30 naboju ... a kdyz jsem se po ty tvy hracce koukal tak vsude psali dostrel 50m .. tak nevim ..JaraX píše:jo s tím hrajou malý děcka, já mám Heckler and Koch G36C, zásobník na 40 (realistickej) nebo na 450 (arkádovej) kuliček, kadence 850 ran za minutu, dostřel 80m, střelba, automat nebo poloautomat.Lukas H. píše:Kdyz jsem byl malej tak jsem mel takovou pistolku na malinky plastovy kulicky, melo to i zasobnik a pripadala mi jak opravdova...S tim se ted hraje ten airsoft?
jojo, neznaj "flustačku" místo plastelíny stačí natrhaný a nažužlaný piják...GeorgosAc píše:he , to by ti nesmelo byt 18JaraX píše:to neznámGeorgosAc píše:ja si koupim kilo plasteliny.... a vezmu krajon.....
a sem zvedav na ty vase airwave a jiny ptakoviny