Bylo by fajn udelat nejakou akcicku s dalkacema. Bylo by dobry se treba sejit u Globusu na Zlicine vzadu na tom parkovisti. Vybornej povrch a skoro zadny auta...
Misa píše:Ach jo, chytnul mě ale nechutným způsobem zub Kdybych nepřijela, tak splňte moje poslední přání a buďte moc hodní na Mišku a pěkně ji v klubu přivítejte Snad se mi přestanou bolestí dělat mžitky před očima a dojedu taky
Misa píše:Ach jo, chytnul mě ale nechutným způsobem zub Kdybych nepřijela, tak splňte moje poslední přání a buďte moc hodní na Mišku a pěkně ji v klubu přivítejte Snad se mi přestanou bolestí dělat mžitky před očima a dojedu taky
Ty seš na mě tak hodná ale nakonec si to zvládla
Jinak bylo to super
Kdo byla Miska?? Nikdo mě neseznámil
Počkej až příště přijede svým autem, to budeš slintat
Miska píše:[quote="Misa"]Ach jo, chytnul mě ale nechutným způsobem zub Kdybych nepřijela, tak splňte moje poslední přání a buďte moc hodní na Mišku a pěkně ji v klubu přivítejte Snad se mi přestanou bolestí dělat mžitky před očima a dojedu taky
Jinak bylo to super
Počkej až příště přijede svým autem, to budeš slintat [/quote]
George_D píše:[quote="Miska"][quote="Misa"]Ach jo, chytnul mě ale nechutným způsobem zub Kdybych nepřijela, tak splňte moje poslední přání a buďte moc hodní na Mišku a pěkně ji v klubu přivítejte Snad se mi přestanou bolestí dělat mžitky před očima a dojedu taky
Jinak bylo to super
Misa píše:[quote="George_D"][quote="Miska"][quote="Misa"]Ach jo, chytnul mě ale nechutným způsobem zub Kdybych nepřijela, tak splňte moje poslední přání a buďte moc hodní na Mišku a pěkně ji v klubu přivítejte Snad se mi přestanou bolestí dělat mžitky před očima a dojedu taky
Jinak bylo to super