jumper: koukala jsem na mapu a Nuselska ulice je od Nuselaku docela daleko... ja jsem u Nuselaku smerem do centra, sem se zezdola z Nusli jezdi fakt pitome
meme: kde presne a kdy se tu budes vyskytovat? ja jsem ve Wenzigove...
Leni píše:jumper: koukala jsem na mapu a Nuselska ulice je od Nuselaku docela daleko... ja jsem u Nuselaku smerem do centra, sem se zezdola z Nusli jezdi fakt pitome
no výborně já budu pod nuselákem tak to bych jen vyjela tam nahoru..
kdy to ted nevim přesně kdyžtak mi pošli číslo ... počítam půl šestá by měla stačit?
Leni píše:jumper: koukala jsem na mapu a Nuselska ulice je od Nuselaku docela daleko... ja jsem u Nuselaku smerem do centra, sem se zezdola z Nusli jezdi fakt pitome
no výborně já budu pod nuselákem tak to bych jen vyjela tam nahoru.. kdy to ted nevim přesně kdyžtak mi pošli číslo ... počítam půl šestá by měla stačit?
tak moc dekuju za ochotu, ale uz mam odvoz domluvenej
jsem nevedela, ze jsi holka tak doufam ze dorazis, rada te poznam
sem myslel ze uvidis clio a nakonec neuvidis, kdyz sem si ho vezl od Petra, tak me sejmula felicie, takze to tam zase tejden zustane felicii sem ulomil kolo, takze Felicia - Clio 0:1
no výborně já budu pod nuselákem tak to bych jen vyjela tam nahoru.. kdy to ted nevim přesně kdyžtak mi pošli číslo ... počítam půl šestá by měla stačit?
jo, Lenka si myslela ze MEME je pokerovanej motorkar, kterej ji znasilni
lupik píše:sem myslel ze uvidis clio a nakonec neuvidis, kdyz sem si ho vezl od Petra, tak me sejmula felicie, takze to tam zase tejden zustane felicii sem ulomil kolo, takze Felicia - Clio 0:1
takze zase budu muset prijet emkem
sákryš a já se tak těšil
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
meme píše:[quote="Leni"]jumper: koukala jsem na mapu a Nuselska ulice je od Nuselaku docela daleko... ja jsem u Nuselaku smerem do centra, sem se zezdola z Nusli jezdi fakt pitome
jo, Lenka si myslela ze MEME je pokerovanej motorkar, kterej ji znasilni [/quote]
Fakt to dneska stalo za to. Porsacek perlil, to se musi nechat. A na pristi sraz pripravujeme malou šou s Martinem a Porsackem. A Pavouku nebud labut a pridej se.