zachy325 píše:tak co lidicky je to posledni tento rok tak kdo prijede?????no?????
Chystáme se 3 kousky ze Zlína,2x bmw a audina,jen nemáme rezervaci,tak nevím....
kamo to nevadí tam zbyde dost vstupenek zase tolik lidi tam neni co by jezdilo cca 20-30 a jizdenek je 45 na 1 jizdu tak urco neco chytnete!!!!
my tam dorazime po 17 hod a kupujeme listky.tak kdyz dorazite tak + - stejne budou na 10000000%
tak zatim uz se tesim na vetsi ucast bmw vozu.
ps:jen doufam ze bude prset
Přemejšlím, jestli jet nebo ne, pokud by tam měly být víceméně stejný auta jako minule a já bych tam klepal kosu někde na tribuně, tak mě tam vcelku nic neláká Na druhou stranu cesta na okruh je dost dobrá, krásně jsem si zařídil jako nikde jinde..... NEVÍM, NEVÍM, rozmyslím se
metaljohn píše:Přemejšlím, jestli jet nebo ne, pokud by tam měly být víceméně stejný auta jako minule a já bych tam klepal kosu někde na tribuně, tak mě tam vcelku nic neláká Na druhou stranu cesta na okruh je dost dobrá, krásně jsem si zařídil jako nikde jinde..... NEVÍM, NEVÍM, rozmyslím se
nech toho a pojed fotograf je potreba tak neser a netrhej partu
metaljohn píše:Přemejšlím, jestli jet nebo ne, pokud by tam měly být víceméně stejný auta jako minule a já bych tam klepal kosu někde na tribuně, tak mě tam vcelku nic neláká Na druhou stranu cesta na okruh je dost dobrá, krásně jsem si zařídil jako nikde jinde..... NEVÍM, NEVÍM, rozmyslím se
kdyz jedu smer ostrovaci tama si to rezu nejradeji tam je to paradicka...nic moc provoz...jen uz bude podzim a zase to listi napadany pokud to tam bude jako minule tag teda nevim nevim..si to jece rozmyslim
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Když bude chcát, tak asi nepojedu, protože v dešti fotit nebudu a hodinu tam stát bez focení už vůbec ne Po okruhu se taky nesvezu, protože Stilo tam trápit nebudu Takže pojedu podle počasí. Kdyžtak to zas bude v 16 od OMV?
Když bude chcát, tak asi nepojedu, protože v dešti fotit nebudu a hodinu tam stát bez focení už vůbec ne Po okruhu se taky nesvezu, protože Stilo tam trápit nebudu Takže pojedu podle počasí. Kdyžtak to zas bude v 16 od OMV?
ano v 16:00 na omv!!!!!a pojed bude to nej okruh za ty vsechny co jsme byly dojede kupa lidi to zave:dojed i se smradochem tribuna C tam budem tak nejak nebo na draze
zachy325 píše:ano v 16:00 na omv!!!!!a pojed bude to nej okruh za ty vsechny co jsme byly dojede kupa lidi to zave:dojed i se smradochem tribuna C tam budem tak nejak nebo na draze
A kdo tak zhruba pojede ze SY? Abych věděl, na co se těšit
zachy325 píše:ano v 16:00 na omv!!!!!a pojed bude to nej okruh za ty vsechny co jsme byly dojede kupa lidi to zave:dojed i se smradochem tribuna C tam budem tak nejak nebo na draze
A kdo tak zhruba pojede ze SY? Abych věděl, na co se těšit
jako vzdy a na okruhu se sleze zase dost lidi tak uvidime a pojed taky a zustan se vsema na tribune C tam se da fotit nadherne a bude tam dost lidi to scoteer dojed se mrknout je to skvela odreagovacka
Vypadá to, že bych docela jel, nějak hustě tam neprší a rád se dobře projedu a poznám někoho novýho Tribunou C myslíš to malý parkoviště hned za podjezdem trati, že?
Úžasne! Po prvý krát na okruhu,sice ma asi všetci predbehli,ten Poršák 2x,checht,ale bomba,dajte kdo máte fotky,čierne kupe e36 v predu Stiling 32,vzadu nejaké plechy,a kdo ešte s klubákov jazdil?