Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Olomoucká předštědrovečerní klubová pitka (3. rocnik :-) )
-
- Kontaktovat uživatele:
GeorgosAc píše:pruser hoši... 2,30 doma a ,,mazej spat do obyvaku.... smrdíš chlastem !!!! rano si to vyridime... pak si nic nepamatuju , jen ze jsem porad ukazoval tu omluvenku od Vas...... ale stalo to zato.... konecne ,,jiny,, sraz v Olmiku))) fotky samozrejme ukazu
Tak to je krásná práce ... už v pohodě ne?
....ja já doma 5:30h, a samozřejmě bez olmuvenky a fotky budou doufám cenzurovanyGeorgosAc píše:pruser hoši... 2,30 doma a ,,mazej spat do obyvaku.... smrdíš chlastem !!!! rano si to vyridime... pak si nic nepamatuju , jen ze jsem porad ukazoval tu omluvenku od Vas...... ale stalo to zato.... konecne ,,jiny,, sraz v Olmiku))) fotky samozrejme ukazu

Marek-is píše:....ja já doma 5:30h, a samozřejmě bez olmuvenky a fotky budou doufám cenzurovanyGeorgosAc píše:pruser hoši... 2,30 doma a ,,mazej spat do obyvaku.... smrdíš chlastem !!!! rano si to vyridime... pak si nic nepamatuju , jen ze jsem porad ukazoval tu omluvenku od Vas...... ale stalo to zato.... konecne ,,jiny,, sraz v Olmiku))) fotky samozrejme ukazu
takze zadny fotky

GeorgosAc píše:Marek-is píše:....ja já doma 5:30h, a samozřejmě bez olmuvenky a fotky budou doufám cenzurovanyGeorgosAc píše:pruser hoši... 2,30 doma a ,,mazej spat do obyvaku.... smrdíš chlastem !!!! rano si to vyridime... pak si nic nepamatuju , jen ze jsem porad ukazoval tu omluvenku od Vas...... ale stalo to zato.... konecne ,,jiny,, sraz v Olmiku))) fotky samozrejme ukazu
takze zadny fotky
takze foto nebude fubec???