Trochu OT: neměl by někdo (třeba drifter) na pujčení sadu 17" disků 5x120 , ET35-50? Klidně i plecháče ...
Bylo by to jen na sobotní dopoledne. Potřebuju na něco obout slicky. Odměna jistá
můžu se zeptat jak velký činí pro vás problém když se zaregistruji třeba ve 2 osobácha a nakonec bych přijel sám nebo bych se přihlásil třeba na sprint a pak bych se neúčastnil? Jde mi o to, že je to první ročník a nevím kolik se jezdí jízd jestli bude konkurenceschopnost a má to smysl a taaak Nechci Vám zas v tom totiž dělat nějaké zmatky
mike-ee píše:můžu se zeptat jak velký činí pro vás problém když se zaregistruji třeba ve 2 osobácha a nakonec bych přijel sám nebo bych se přihlásil třeba na sprint a pak bych se neúčastnil? Jde mi o to, že je to první ročník a nevím kolik se jezdí jízd jestli bude konkurenceschopnost a má to smysl a taaak Nechci Vám zas v tom totiž dělat nějaké zmatky
Díky a doufám že se potkáme
neboj, nikdo ti hlavu neutrhne i když se do soutěží zaregistruješ, tak samotný start je nezávazný
jde spíš o to, že kdo se nezaregistruje, toho nebudeme mít v databázi a nemusí pak figurovat ve výsledcích
jj to vám vyfotil jsem si to, jen jsem nevěděl jak by se přihlíželo k tomu, žebych si to vytiskl sám, abych pak nevypadal, jakože jsem si tu registračku vymyslel tak sjem chtěl vidět aspoň mustr a´t je to plus mínus stejný
Mám od jedné firmy potvrzenou pujčovnu elektrických vozíků (tříkolky a čtyřkolky) , kterou můžou využít hlavně lidé s pohybovými problémy pro pohyb po areálu
Dále předběžně potvrzuji že pro nejmenší návštěvníky bude pro zpestření na místě trampolína s ochrannou sítí
blackjack píše:neodpustím si poznámku... Snad není plánek kreslený v reálných poměrech, aby nám nějaký střelec na konci eRZety nevystavil svoje auto v show&shine
Jinak to vypadá supr, těším se...
neboj, je to jen orientační .... místa tam bude dost