Bratn píše:A jako perličku mu vyberu pokoj se strašidlem
Tak to chci taky..

Risa525 píše:nechápu jakej je problém v 21. stol poslat prachy předem!?většina z nás snad ví co bude dělat příští víkend,ne?
Bratn píše:A na to všechno jsem sám s podporou některých radních a poprvé se sraz dělá tak, že pořadatel z toho nemá nic.
Bratn píše:A jestli se ptáte proč to tedy dělám, tak proto, že chci některým lidem dokázat, že klubový opravdu klubový sraz se dá uspořádat i člověkem, který za tím nevidí jen prachy a nepotřebuje se obohatit na kamarádech a přátelích, se kterými se chce potkat a v neposlední řadě pro klub a tedy pro nás všechny.
Bratn píše:
A na to všechno jsem sám s podporou některých radních a poprvé se sraz dělá tak, že pořadatel z toho nemá nic. Všechny náklady jsou přes klub a tím pádem je cena úplně osekaná jak to jde, můj výdělek z celé akce je nulový, jen do toho padá můj čas, telefon a palivo (mimochodem dokonce jsem přitom stihnul i odpromovat, včetně státnic a diplomky). A jestli se ptáte proč to tedy dělám, tak proto, že chci některým lidem dokázat, že klubový opravdu klubový sraz se dá uspořádat i člověkem, který za tím nevidí jen prachy a nepotřebuje se obohatit na kamarádech a přátelích, se kterými se chce potkat a v neposlední řadě pro klub a tedy pro nás všechny.
Dan td píše:...
Jelikož předpokládáme, že účast bude obdobná jako letos a loni, tedy cca 35 lidí.
Cena se mění pro nárůst DPH pro příští rok a díky modernizaci ubytování.
Momentálně se cena hýbe přes 2100Kč/osoba.
Žádáme od klubu dotaci na 4 hodiny ježdění (tedy 4 x 7500= 30.tis) a poháry cca 3.tis, celkem by tedy mělo jít o 33.tis což by při 35 lidech mělo být 940Kč/osoba, včetně pohárů.
My doufáme, že pokud by dotace klubu byla oněch 33tis. pak bychom mohli cenu stlačit někam ke 1300, což by mělo mít pozitivní vliv na počet účastníků. Chtěli bychom zvýšit účast, prestiž srazu i šířit klubového ducha.
GeorgosAc píše:
matal píše: