Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

IV. ZIMNÍ SRAZ BMWKLUBU ČR 1.-3.3. 2013

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Jawak Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Jawak Člen Klubu »

Bratn píše:A jako perličku mu vyberu pokoj se strašidlem :-D

Tak to chci taky.. :twisted:
Risa525

#42 Příspěvek od Risa525 »

nechápu jakej je problém v 21. stol poslat prachy předem!?většina z nás snad ví co bude dělat příští víkend,ne?
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Jawak píše:
Bratn píše:A jako perličku mu vyberu pokoj se strašidlem :-D

Tak to chci taky.. :twisted:

no já myslel tím strašidlem právě tebe Jardo
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Risa525 píše:nechápu jakej je problém v 21. stol poslat prachy předem!?většina z nás snad ví co bude dělat příští víkend,ne?

spousta lidí to nedokáže říct víkend předem, ale stále máte čas až do 25.2.
jde o to, že podle toho budu ve středu před akcí objednávat počet jídel
a taky o to ať v pátek, když mi budete doplácet zbytek, vidím zálohu připsanou zde https://www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-t ... 2800071914 na klubovém účtu a nebudu se tam s někým potom hádat, že to poslal ve středu a ono to ještě nestihlo přijít a že ono to přijde určitě po víkendu, v takovém případě dotyčný platí plnou cenu a popřípadě mu bude záloha z účtu vrácena.

Ano pořád platí možnost, že můžete přijet i neočekávaně a určitě pro vás budu mít místo, ale pokud to není opravdu životně nutné, tak prosím tu zálohu respektujte, kdybyste podobnou věc pořádali vy, taky by mi to přišlo jako slušnost.

Už jsem se dlouho nevykecal:
Povím vám není to sranda zařizovat sraz v zimě a ještě se snažit o tu úroveň, kterou tomu chci dát. Už jen zařídit tento hotel za tuto cenu, která je 30% oproti běžné nebylo jednoduché. Vzpomeňte na předešlé zimáky jak se tam bydlelo a přitom s cenou nejsme o tolik jinde.
Navíc chci, abyste se opravdu bavili a taky zkusili něco nového a sraz si aspoň trošku zapamatovali, i proto jsem nechal všem vyrobit dárečky a vše se to motá okolo jednoho problému, že nikdy nevím, kolik nás dohromady bude a nechci zažít trapas, že na někoho nezbude.
A na to všechno jsem sám s podporou některých radních a poprvé se sraz dělá tak, že pořadatel z toho nemá nic. Všechny náklady jsou přes klub a tím pádem je cena úplně osekaná jak to jde, můj výdělek z celé akce je nulový, jen do toho padá můj čas, telefon a palivo (mimochodem dokonce jsem přitom stihnul i odpromovat, včetně státnic a diplomky). A jestli se ptáte proč to tedy dělám, tak proto, že chci některým lidem dokázat, že klubový opravdu klubový sraz se dá uspořádat i člověkem, který za tím nevidí jen prachy a nepotřebuje se obohatit na kamarádech a přátelích, se kterými se chce potkat a v neposlední řadě pro klub a tedy pro nás všechny.

Takže jak se mě ptáte tady i po SZ a na FB ano přijet tzv. na blind až v pátek bez předešlého ozvání a zálohy můžete, čím více nás bude tím větší zábava bude (proto klidně vemte kamarády a kamarádky :wink: nemusí mít doma dva techničáky od BMW, aby se mohli účastnit, jde o lidi ne o auta). Hotel je dost velký a jídlo se snad nějak vyřeší, ale znova opakuji, kdo to dokáže tak ať mi usnadní práci a zálohu pošle.

Ohledně pokojů, jsou dvoulůžkové s vlastní koupelnou. Takže ideálně si vymyslete s kým chcete být. V pokoji je jedna manželská postel, snad jste všichni viděli obrázky.

Pro experty, když se naseru umím být zlý, a jestli se ke mě přidá i ta slovensko-pražská obludka, tak budeme dva a budeme velmi nepříjemní. Personál hotelu je připravený na akci ala BMWklub, nic si nenalhávám vím co jsme všichni zač, ale upozorňuji na dvě věci:

Za prvé: zbraň může zabíjet, pro idioty ZBRAŇ MŮŽE ZABÍJET, takže kdo pije v pátek večer do mrtva, nebo v sobotu ráno bude spatřen s alkoholem, ať rovnou zapomene na střílení.

A za druhé: veškeré škody se hradí okamžitě a bez kompromisů, takže pokud plánujete se rozjet více, než je zdrávo vemte si sebou větší obnos. Popřípadě budu zabavovat auta, byty, domy, manželky :twisted: nezapomeňte vymáhací prostředky tam na to budou :-D , ještě jednou opakuji zbraň může zabíjet

Těm co už poslali zálohu děkuji a na všechny se už moc těším a doufám, že vše dopadne dle vašich představ a víkend si všichni užijeme.
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
Risa525

#45 Příspěvek od Risa525 »

:respect:
set_

#46 Příspěvek od set_ »

Bratn zalohu posilat budu , jen me to zajimalo vuci ostatnim
Risa525 ptal jsem se , co se stane kdyz ten clovek neposle zalohu , ne jestli to chapes nebo ne :D
fuserpietro

#47 Příspěvek od fuserpietro »

to Bratn's long story: HAHA, dobre ty :) zaloha poslana
Dan td

#48 Příspěvek od Dan td »

Dal jsem si sice závazek, že to nebudu celé komentovat, ale tohle mě teda nadzvedlo:
Bratn píše:A na to všechno jsem sám s podporou některých radních a poprvé se sraz dělá tak, že pořadatel z toho nemá nic.

Bratn píše:A jestli se ptáte proč to tedy dělám, tak proto, že chci některým lidem dokázat, že klubový opravdu klubový sraz se dá uspořádat i člověkem, který za tím nevidí jen prachy a nepotřebuje se obohatit na kamarádech a přátelích, se kterými se chce potkat a v neposlední řadě pro klub a tedy pro nás všechny.

Tím v podstatě říkáš, že všichni, kdo kdy nějaký sraz dělali (namátkou AC, GD, Foťasovci, matal, bazzi, a další) to dělali jen proto, aby se obohatili na kamarádech???

Že ta "podpora rady" znamená to, že děláte přesně opak toho, co jste kdy deklarovali (tedy že klub nebude nic pořádat, že se mají podporovat hlavně "moto" akce, atd...)?
Také znamená, že tím rada překračuje dost svůj mandát a kompetence , který má od VH a ze stanov - např. max. výše příspěvku na člena na sraz, jednorázová investice větší než 10k, atd... a KK tomu jen přihlíží? Kde jsou ty kecy o tom, jak by nejlépe vše měla schvalovat VH? Co bude příště, let vzducholodí pro 10 lidí za několik desítek tisíc z klubových peněz, protože "tam ty peníze jsou"??

Ono se to organizuje, když víš, že všechny problémy se zalepí z klubové kasy, to se to pak objednávaj hotely a zvedá se úroveň. Každý, kdo tu kdy nějaký sraz dělal do toho šel s tím, že si to jede na svoje triko a že když bude problém s penězi, doplatí to ze svého. Dělal bys podobnou akci, kdybys v tom měl třeba jako bazzi 40k ze svého a byl závislý na tom, kolik lidí nakonec přijede? Osobně nevím o nikom, kdo kdy na srazu vydělal a "obohatil se tak na úkor kamarádů", můžeš dát nějaký příklad? Nebo to měl být jen takový hezky vypadající výrok (téměř) Mirka Dušína?

Čili když to shrnu, děláte si chlastačku se čtyřkolkama, střílením a já nevím čím za klubové (tedy ne vaše) prachy a ještě tu budeš psát srdceryvné elaboráty o tom, jak je to "první sraz, kde se nikdo nenapakuje na kamarádech"? :savle:

Sorry, muselo to ven :ja_nic:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#49 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Bratn píše:
A na to všechno jsem sám s podporou některých radních a poprvé se sraz dělá tak, že pořadatel z toho nemá nic. Všechny náklady jsou přes klub a tím pádem je cena úplně osekaná jak to jde, můj výdělek z celé akce je nulový, jen do toho padá můj čas, telefon a palivo (mimochodem dokonce jsem přitom stihnul i odpromovat, včetně státnic a diplomky). A jestli se ptáte proč to tedy dělám, tak proto, že chci některým lidem dokázat, že klubový opravdu klubový sraz se dá uspořádat i člověkem, který za tím nevidí jen prachy a nepotřebuje se obohatit na kamarádech a přátelích, se kterými se chce potkat a v neposlední řadě pro klub a tedy pro nás všechny.

No tak tohle jsi krapet přestřelil a to neberu jen osobně , ale střelils nechutně do lidí , kteří tady vždy něco organizovali pro klub a friends a nasral sis pekne do huby !

Kdybych ti poslal fakturu za co co me staly srazy od roku 2006 z me kapsy tak se posereš......

Mimochodem , posledni sraz jsem blokl hotel pro 60 lidi a dojelo jen 14 a z toho 4 nonklubers... jeste ze to byl hotel moji sestrenky , jinak bych se posral.. a ze byla nasrana v hlavni sezonu tak to ti nemusim rikat... nicmene , ty ses v klidu.. financni rozdil ti zaplati klubova kasa....

Tak tady kurva nebreč wole o benzinech apod. delas to prece pro klub ne ??? :))))

Si me kurva vazne nasral...... a argumenty jak mi to vyvratit nemas

:mad:
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od Brátn Moderátor »

Jen upřesním řeším srazy pořádané radou s financováním přes radu s kontrolou kontrolní komise. Neboli klubový. Tak mi nějaký takový připomeňte.

Mimochodem toto bylo odhlasováno na poslední VH a těším se na další klubové srazy tohoto typu pořádaný kýmkoliv. Stačí se jen přihlásit a poslat návrh na radu, rada je ochotná nést riziko.

Obrázek Obrázek
100RM

#51 Příspěvek od 100RM »

Njn, chlastame a zereme a jazdime a strielame za klubove prachy. Tak Dane nevahaj a dojdi taky :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od matal Moderátor »

Hele Radime, já chápu, že jsi ještě nejspíše ovíněný po promoci, zkus si prosím přečís,t až vystřízlivíš, pasáž jaká je to sranda zařizovat sraz a trošku se nad sebou zamysli..
Pokud se domníváš,že někdo v minulosti pořádal srazy pro někoho jiného než pro klubáky, tak se náramně pleteš..
Taktéž jsem jich už pár pořádal a určitě to bylo za vidinou zisku a okradení kamarádů.. Taky jsem na některé srazy doplácel, sice ne tolik jako AC, GD atd.,ale vesměs vyždy..
Jediný sraz který pro mě proběhl "normálně",že jsem nedoplácel, byl sraz v r.2008 BMW Autumn, kdy BMW Klub pozval a zaplatil za něktěré členy "účast" jako výraz poděkování za činnost kterou pro klub dělali, možná to najdeš ve staré radě.. na foru je to zde.. http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... on&start=0

Nějaké telefony a benzín je to poslední..
Takže buď v klidu, nejsi jedinný Geroj na klubu, jen máš tu výhodu,že nic doplácet ze svého nebudeš..
:wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
jurasis

#53 Příspěvek od jurasis »

Dan td píše:...

Akce byla dopředu projednána VH a schváleno, že bude plně v kompetenci VR schválit komplexní návrh včetně rozpočtu, pokud to bude podmíněno transparentním vyúčtováním... Na příští VH máš šanci tuto kompetenci nechat zrušit, pokud se Ti to nelíbí...
V tomto bodě je zajímavé, že jsi na podobné omezení nepoukazoval minulý rok, když jste s Adamem žádali po Radě na Zimák dotaci 33 000,-, tedy 940,- na hlavu... :!: A za úplně jiné situace (dopředu nebylo VH schváleno nic, platilo Tebou uvedené omezení).

Citace z mailu o žádost o dotaci:
Jelikož předpokládáme, že účast bude obdobná jako letos a loni, tedy cca 35 lidí.
Cena se mění pro nárůst DPH pro příští rok a díky modernizaci ubytování.
Momentálně se cena hýbe přes 2100Kč/osoba.
Žádáme od klubu dotaci na 4 hodiny ježdění (tedy 4 x 7500= 30.tis) a poháry cca 3.tis, celkem by tedy mělo jít o 33.tis což by při 35 lidech mělo být 940Kč/osoba, včetně pohárů.
My doufáme, že pokud by dotace klubu byla oněch 33tis. pak bychom mohli cenu stlačit někam ke 1300, což by mělo mít pozitivní vliv na počet účastníků. Chtěli bychom zvýšit účast, prestiž srazu i šířit klubového ducha.

Jen pro úplnost podotýkám, že dle ceníku provozovatele je v ceně dráhy již i ubytování pro jezdce, tedy pro 4 hodiny ježdění ubytování pro 40 lidí na jednu noc zdarma...
Takže proč byla stanovena cena 2100,- na hlavu (suma 73 500,-/ 35 lidí), když ježdění 4 hodiny včetně ubytování je za 30 000,- :?:
Cena za druhou noc je cca 4-5 tis., kompletní strava kolem 10 tis. (vše pro 35 lidí)...
Takže cena na hlavu by mohla být při 35 lidech 1300,- a pro klubáky (využitím nakonec schválené dotace 400,- na hlavu) 900,-...

Asi něco počítám špatně... :idea:

PS: klubová kasa zaplatí + i - (= pořadatel nemá opravdu ani korunu dolů ale ani nahoru), stejně jako má soukromý pořadatel šanci, pokud to dobře dopadne, že na něj něco zůstane navíc... Je to stejné jako riziko podnikání... Možnosti jsou obě, každý si může vybrat, která je mu bližší...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Brátn Moderátor »

GeorgosAc píše:

matal píše:

ano přiznávám, měl jsem lépe specifikovat, takže se Vám tímto omlouvám a vše uvedu na pravou míru:

klubový zimní sraz, pořádaný klubem tedy VR za významného přispění klubu pro zvýhodnění klubáků

dobře oba víte, že proti Vám dvoum, Jiřímu (GD), Evičce s Peterem a popřípadě dalším pořadatelům to myšleno nebylo

Obrázek Obrázek
Fotas
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od Fotas »

Neviem co si tymto myslel, ale dost sa mna to dotklo, lebo tie zrazy co som usporiadal, boli pre clenov i neclenov nasho klubu. Nepovazoval som , ze ak urobim zraz tak na tom zbohatnem. Mozes sa opytat i ostatnych a urcite mi potvrdia moje slova. Ak chces mat taketo silne slova tak sa nad sebou zamysli a potom vyblv takuto ko....nu. Iba tak pre info; kazdy rocnik BMW Kamenak som zacal pol roka pred terminom a to popri mojom zamestnani. Vies, kolko prace som mohol urobit pre svoju rodinu? a to nespominam financne vydavky, ktore isli z mojej kapsy a cca tyzden dovolenky. Chcel som vyzdvihnut klub i na Slovensku a nebolo to ,preto aby som osklbal clenov klubu. Tak ak sa chces vykecat tak si najdi ini priestor. Toto nebolo férove.
jurasis

#56 Příspěvek od jurasis »

A sakra, napíše "některým", a hned jsou z toho "všichni"...
Nejsme náhodou v Česku?

Prosím všechny, aby si ještě jednou ten Bratnův post přečetli a ocitovali, která pasáž se koho týká a koho uráží... Podle mně napsal jen to, co někdy každý pořadatel za x let na fóru: že pořádání srazů určitě není žádný med :!: :!: :!:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Dan td

#57 Příspěvek od Dan td »

Za tu část o VR se omlouvám, prý je to v nějakém zápise z VH. Nemám čas je tu dohledávat, v dokumentech o.s. je poslední zápis z roku 2010. Za zbytkem si stojím.
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
all

#58 Příspěvek od all »

Jako, pochopil sem to tak, že Radim chtěl jen zdůraznit, že chce něco pro klub udělat bez jiného výdělku než jen pocitovém. Jistě má i jiné starosti a stejně se do toho pustil a pořádání každého srazu je jistá zodpovědnost a organizování. Má výhodu, že nejede na vlastní triko jako předchozí pořadatelé soukromě uspořádaných akcí pro majitele a fandy BMW. Myslím, že se nechtěl nikoho dotknout!
Nebudte na něj našvaný za jeho výběr slov nebo na poukázání na to, že by se tu mohl někdo kdo chce na sraze vydělat vyskytnout.
A až vás to přejde, doražte taky ;-) jistě to bude dobrý sraz pod záštitou klubu ;-)
Jarouch

#59 Příspěvek od Jarouch »

Ted trochu mimo debatu!
Prosím ke mě připsat +1.. Díky
surfis
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od surfis »

A jéje... Miluju když jeden druhého chytá za slovo a je vztahovačnej...
Odpovědět