Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Autoklíče BMW, čipování, opravy imobilizérů
-
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
SZ jsem přehlédl, omlouvám se. V posledních dnech jsem nebyl doma kvůli povodním a dopravní situaci (Karlín).
Info pro všechny, kdo by chtěli řešit výměnu baterie v klíči "diamant" - trochu mi ta voda vyplavila sklepní sklad, kde jsem měl baterie. Tudíž až do odvolání, tj. do doby, kdy mi přijdou nové baterie, toto nedělám.
Info pro všechny, kdo by chtěli řešit výměnu baterie v klíči "diamant" - trochu mi ta voda vyplavila sklepní sklad, kde jsem měl baterie. Tudíž až do odvolání, tj. do doby, kdy mi přijdou nové baterie, toto nedělám.
-
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Na výměnu baterie stačí klíč. Spárování DO, pokud je rozpárované, pak jde udělat snadno svépomocí.
Momentálně je to v horizontu dvou až tří měsícu - bohužel... Je to zakázková výroba. Baterie, které se běžně pro tyhle klíče prodávají, mají vývody po 90 stupních, a s tím se nepracuje úplně dobře (byť to jde).
Momentálně je to v horizontu dvou až tří měsícu - bohužel... Je to zakázková výroba. Baterie, které se běžně pro tyhle klíče prodávají, mají vývody po 90 stupních, a s tím se nepracuje úplně dobře (byť to jde).
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by někdo měl zájem o udělání klíče na BIG BMW, tak se mi, prosím, nahlaste do SZ. Určitě s sebou tentokrát nebudu brát stroj na řezání, takže výroba klíče a načipování ano, ale vybroušení klíče dělat nebudu. Stroj se mi nevejde do auta, dodávku jako vloni už nemám.
Do té SZ mi, prosím, napište: O jaké auto se jedná, typ, model, rok a měsíc výroby a o jaký klíč máte zájem.
Do té SZ mi, prosím, napište: O jaké auto se jedná, typ, model, rok a měsíc výroby a o jaký klíč máte zájem.