Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Barva kol

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Pazdi »

Proč sem chodíte a proč se na něco ptáte,pánové?
Číst tyhle breky,jak vám tady někdo nepochválí vaše skvěle upravené auto...aspoň se člověk nenudí:-) k tomu mpaketu - příště napiš "mam mpaket nárazníky" a bude to jasný,pokud řekneš že máš mpaket,nedejbože full mpaket a někdo tady správně poznamená,že tvé auto full mpaket nevidělo ani z rychlíku...tak se nediv.
A na závěr si dovolím poznamenat - pokud se Vám,pánové,něco nelíbí,není třeba tady zůstávat tuning forum Vás bude určitě očekávat s otevřenou náručí.
Kail

#42 Příspěvek od Kail »

xander8387: Evidentně si myslíš že Mpaket dělaj zvenku jen nárazníky a zrcátka.To se ale šeredně pleteš :) .
Že ti to kamarádi chválej,můžu se jenom domnívat že prostě nemaj to srdce ti říct realitu ale to je fuk,jak jsi sám poznamenal ve finále jde hlavně o to jak se to líbí tobě,s tím souhlasím.Ale je pak třeba počítat s kritikou.

ORIGINÁL ORIGINÁL ORIGINÁL,ano jsem v každym případě pro originál.Ono se ti možná tady na klubu může zdát že libovejch 36tek s Mpaketem je mrak,ale v reálu na silnici takovou potkáš možná párkrát za rok.Jenže to má jeden háček a ten bude zároveň ono "jádro pudla".A sice že mít 36ku v origo dobře udělanym laku,s kompletním paketem,na BBSách a hlavně v TOP stavu je časově i finančně podstatně náročnější než polejt auto nejlevnější barvou a pár věcí natřít "efektní" barvičkou...

Jsem realista,a myslím že kdyby jsi napsal "je mi 18 (hádám) je to moje první auto a nemám moc peněz" tak by to tu každej vzal líp než když se z evidentního kompromisu snažíš dělat zázrak a při tom se navážíš do všech okolo,BMWklubem počínaje a "Českem" konče.
azapoff

#43 Příspěvek od azapoff »

Pokud se nepletu je to jeho auto ne tak at si tam da co chce chtěl nato co se k tomu bude vice hodit a mě keci o tuzingu atd...
Pokud bych byl ve tvé kuzi tak tam dam BBS nejlépe origo at se poserou hodí je na černo a vylestit limce
xander8387

#44 Příspěvek od xander8387 »

Kail píše:xander8387: Evidentně si myslíš že Mpaket dělaj zvenku jen nárazníky a zrcátka.To se ale šeredně pleteš :) .
Že ti to kamarádi chválej,můžu se jenom domnívat že prostě nemaj to srdce ti říct realitu ale to je fuk,jak jsi sám poznamenal ve finále jde hlavně o to jak se to líbí tobě,s tím souhlasím.Ale je pak třeba počítat s kritikou.

ORIGINÁL ORIGINÁL ORIGINÁL,ano jsem v každym případě pro originál.Ono se ti možná tady na klubu může zdát že libovejch 36tek s Mpaketem je mrak,ale v reálu na silnici takovou potkáš možná párkrát za rok.Jenže to má jeden háček a ten bude zároveň ono "jádro pudla".A sice že mít 36ku v origo dobře udělanym laku,s kompletním paketem,na BBSách a hlavně v TOP stavu je časově i finančně podstatně náročnější než polejt auto nejlevnější barvou a pár věcí natřít "efektní" barvičkou...

Jsem realista,a myslím že kdyby jsi napsal "je mi 18 (hádám) je to moje první auto a nemám moc peněz" tak by to tu každej vzal líp než když se z evidentního kompromisu snažíš dělat zázrak a při tom se navážíš do všech okolo,BMWklubem počínaje a "Českem" konče.

Sorry, ale z tvýho psaní mi přijde, že se trošku povyšuješ, to osobně moc nemusím. To, kolik mi je (18 mi není), tě zajímat fakt nemusí. Ano, moje první auto to je, ale chtěl bych vidět tvé první auto :-)

Jdi si udělat svoje auto ORIGINáL a v tom případě do rubriky tuning vůbec nelez a nekritizuj, takových jako ty je všude až až..
Navíc stejně vůbec netušíš, o čem mluvíš. Tak raději neříkej nic.

Ne každej to tak žere, mě se líbí M narázniky, proto je mám. Nejsem z těch, co si koupí obyč bávo a dělají z toho Mko, holt když na M nemám, nebudu si na něj hrát...
xander8387

#45 Příspěvek od xander8387 »

Lennox píše:Xander se tu ptal jakou barvu na kola a ne na názory zda se někomu líbí lak na autě, že je to auto hnusný apd. Jak někdo vybočí z řady tak je zle, to samí na silnici. Jak někdo překročí rychlost, odpálí to s hrabáním tak je hned za prase. :roll: Příště se radši zeptej na názor kamarádu, tam se dostaneš aspoň rozumných odpovědí. :)

Děkuji :wink:

Jinak, jestli je tu nějakej moderátor, tak ať to tu zamče, nebo klidně smaže, Díky.
Kail

#46 Příspěvek od Kail »

xander8387 píše:Sorry, ale z tvýho psaní mi přijde, že se trošku povyšuješ, to osobně moc nemusím. To, kolik mi je (18 mi není), tě zajímat fakt nemusí. Ano, moje první auto to je, ale chtěl bych vidět tvé první auto :-)

Jdi si udělat svoje auto ORIGINáL a v tom případě do rubriky tuning vůbec nelez a nekritizuj, takových jako ty je všude až až..
Navíc stejně vůbec netušíš, o čem mluvíš. Tak raději neříkej nic.

Ne každej to tak žere, mě se líbí M narázniky, proto je mám. Nejsem z těch, co si koupí obyč bávo a dělají z toho Mko, holt když na M nemám, nebudu si na něj hrát...

Já se nepovyšuju,nemám takovou potřebu.
A lézt si budu kam budu chtít,stejně jako můžeš ty,hold sme tady na fóru. :wink:
xander8387

#47 Příspěvek od xander8387 »

Jo, dělej si co chceš... jen to trošku nedává smysl, když zastáváš Origo a lezeš do Tuningu a ještě tu čeříš vodu...

Jinak docela by mě zajímalo, kolik z vás, co se furt oháníte originálem kupujete taky originální náhradní díly... myslím, že moc takových zde není :-)
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Pazdi »

azapoff píše:Pokud se nepletu je to jeho auto ne tak at si tam da co chce chtěl nato co se k tomu bude vice hodit a mě keci o tuzingu atd...
Pokud bych byl ve tvé kuzi tak tam dam BBS nejlépe origo at se poserou hodí je na černo a vylestit limce

souhlas - jeho auto, tak ať si ho klidně natře na růžovo...jde o to, co tady vyvádí (přečti si více jeho příspěvků)...shrnuto: příjde, zeptá se na názor, na radu, pak všem řekne - jděte do prdele, na Váš názor seru a já si to udělám, jak chci, je to moje auto...tohle myslím že s Kailem kritizujeme...to, jestli má auto růžový nebo zelený je mi vážně úplně jedno...ale když příjde, zeptá se, ostatní mu dají svůj názor a on je pak pošle, kam slunce nesvítí svou arogancí...tohle sem myslím moc nepatří
xander8387

#49 Příspěvek od xander8387 »

Kdybys byl trošku všímavější, zjistil bys, že lidem, co zde normálně napsali, jsem odepsal naprosto bez problému...
Co jako čekáš? Že mi někdo řekne, že to mám takový a takový a že je to hnusný a já mu odpovím Jéé děkuji moc za názor, važím si ho...
Nebo jak si to představuješ jako? Já jednám s lidmi tak, jak oni semnou.. tak tady moc nevyskakuj
Odpovědět