Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Klepani v podvozku E70
1500 eur nový diel, 300 eur praca
edit: Este doplnim, ze mi namontovali uz diel 37116856418, t.j. uplne najnovsiu verziu (vyraba sa od 01/2013 este pre E70), ktora sa pouziva aj v F15 - ano je to rovnaky podvozok, rovnaky diel - Ked si clovek predstavi, ze u F15 si musi clovek za akt. stabilizatory priplatit cennikovo takmer dvojnasobok toho co u E70....
edit: Este doplnim, ze mi namontovali uz diel 37116856418, t.j. uplne najnovsiu verziu (vyraba sa od 01/2013 este pre E70), ktora sa pouziva aj v F15 - ano je to rovnaky podvozok, rovnaky diel - Ked si clovek predstavi, ze u F15 si musi clovek za akt. stabilizatory priplatit cennikovo takmer dvojnasobok toho co u E70....

Ahoj mam podobny problem neklepe to furt obcas pri terenu a obcas i na malinkych nerovnostech,zvuky se ozivaji s praveho predniho kola ale cepi a spol jsou v poho.tlumice taky ale vic my huci motor jeste sem to neresil kuli casu ale napadlo me zda by to nemohl byt nejakej silentblok na motoru.mel jsem 36ku v servisu tvrdili zaveseni tlumicu a jine kraviny,a nakonec mi klepal motor o napravu ???? Tak nevim