Divné že ten klimakompresor roztrhal hadice a/c vedení. Jak správně poznamenal Jaris, tak právě kvůli zamezení těchto závad je v okruhu tlakové čidlo, které by mělo jednak spínat vrtuli na základě vzrůstajícího tlaku a také by v extrému mělo odstavit kompresor, ne?
V případě, kdy by bylo čidlo úplně mrtvé, tak by se klima neměla z bezpečnostních důvodů spustit vůbec přece...
Takže je otázkou, zda-li mu ta hadice opravdu povolila pouze kvůli tomu, že mu nejel El. ventilátor. Samozřejmě to mohl být faktor, který k tomuhle přispěl, ale myslím si, že i tak by se to stát nemělo
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Ventilátor e65
Re: Ventilátor e65
tak vzhledem k tomu že běžně je v klimě kolem 16bar a mu to vylětělo na cca 25bar kde sice vypíná čidlo, jenže už je to taky tlak kdy to 15leta hadice nemusí rozchodit.
A to jsi koupil jako značku?kupca píše:Ta moje občas šla, občas ne., Pokud nešla, klima se sice rozsvítilo tlačítko, ale nesepla.
Později se vrtule nespustila vůbec a já byl bez klimatizace.
Tak jsem koupil novou a mám klid.
Mně to nejspíš bude čekat taky, protože už nevím, jak to vyřešit jinou cestou. Doufám, že snad poslední investice a bude klid. Já jsem si měl koupil nové auto, protože slyším každou blbost.
No právě, stáří je svině a to se nějak neochčije. Raději moc neklimuju. On měl facelift, nebo před facelift?JaraX píše:tak vzhledem k tomu že běžně je v klimě kolem 16bar a mu to vylětělo na cca 25bar kde sice vypíná čidlo, jenže už je to taky tlak kdy to 15leta hadice nemusí rozchodit.
Tak jsem se nasral a koupil nový ventilátor. Teď to šlape, jak má. Měl jsem to udělat hned, aspoň bych ušetřil čas a nervy. Takže zase klimuju i když stojím v koloně 

v tom připadě máš u mě litr.
Se pak nějak domluvíme, zase si s tím měl práci to odmontovat.