Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
F10/F11 vrzání palubovky
-
Re: F10/F11 vrzání palubovky
Kluci, dlouho jsem na to myslel, ale neměl jsem čas vám to natočit. Užijte si mojí "koncertní síň":
https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=rDUrDxHWUMs

Tyvole, já bych to zcela jistě rozštípal sekerou 

-
Tvl... stodvacítka hadr... bez urážky! Tak to ve mě evokuje jako kdyby to bylo rozebraný a složený - a to několikrát. Toto přece není u takovýho auta možný!!! Ani při stavu našich cest.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady nic nevyresisis. Zajed si do BMW a nech si to opravit.tomasmedek píše:Kluci, dlouho jsem na to myslel, ale neměl jsem čas vám to natočit. Užijte si mojí "koncertní síň":
![]()
![]()
-
Já už to neřeším
Jen se "dělím" o zážitky
Vyřeší se to, až to prodám

Vyřeší se to, až to prodám

Jak bych slyšel svoje auto 
Asi to je u některých verzí 5tky standardem ... bohužel.

Asi to je u některých verzí 5tky standardem ... bohužel.
co mate za rok a kolik mate najeto ?
-
F11, 520d, r.v. 2011, na tachometru 160 tisíc, koupeno 2015 v Inveltu Praha - ale auto pochází z Německa, takže historie samozřejmě neprokazatelná (i když se dušovali).
tak tohle je teda fakt ostuda
Takhle nevrže ani e39 s půl milionem na hrbu

-
Jak jsem to viděl tak jsem tu svou šel hned omakat... na běžný omak ani ťuk. Jo když někde hodně zatlačím tak si palubka povrzne asi na dvou místech - ale to se musím snažit... Ligu jaká je zachycena na videu nemám šanci dosáhnout. Holt pokrok nezastavíš...Misanek píše:tak tohle je teda fakt ostudaTakhle nevrže ani e39 s půl milionem na hrbu
e39 2001 cca 300 tis. km, dovoz Raich
jj jsou to vergle a stejně to lidi kupujou jak strhani, zlata E65 kde jediny co vrže je zadní idrive, ale třeba to bude lehce řešitelne.
naopak tu mam ted E70 a to je pěkná písnička
naopak tu mam ted E70 a to je pěkná písnička

-
- Kontaktovat uživatele:
No jak to tak čtu tak asi stáhnu z inzerce svou e61 s necelými 200 tis km kde nic nevrze ne praská ani "nehraje" vlastně jsem ji chtěl vyměnit jenom abych si udělal radost. Tohle mi za to nestojí. Ale co si koupím do budoucna nevím. Bojím se aby tohle nebylo me poslední BMW 

ja mam sice kratce 535d F10 listopad 2013 189K najeto, nic nevrze, nepraska. zatim dela jen radost. dovoz nemecko z bmw salonu - premium selection, plna serviska. urcite zalezi i jak bylo s autem zachazeno a po jakych jezdilo cestach.... kdyz jsem ridil pro srovnani E61 2009 prislo mi ze sedim v nejake plecce. neda se srovnat. za starou bych urcite menit nechtel. kdyz neco prijde, servis opravi.
kdyz jsem jezdil po cr a ohlizel tyto auta byl stav desny. byl jsem asi u trech a zadny jsem nevzal. proto jsem zvolil firmu na dovoz aut z nemecka vybral jsem auto oni dovezli, spokojenost. zatim
ale na rovinu ten kdo si kupuje auto za 30k eur bude schopen dale auto servisovat a dobre se o nej starat.
..nestastna je urcite volba levneho a hodne opotrebeneho vozu.. tu v cr za pul mega sama vrana lakovana
na fotkach vypadali vzdy perfektne, na zivo hruza. za 600 taky hruza.. moje stalo 800 nemecko a je o poznani vic v pohode. ale ja sel hlavne po vybave a rocniku, nektery starsi bez vybavy budou urco o dost levnejsi 
kdyz jsem jezdil po cr a ohlizel tyto auta byl stav desny. byl jsem asi u trech a zadny jsem nevzal. proto jsem zvolil firmu na dovoz aut z nemecka vybral jsem auto oni dovezli, spokojenost. zatim

..nestastna je urcite volba levneho a hodne opotrebeneho vozu.. tu v cr za pul mega sama vrana lakovana

-
Mě se to stejně jeví jako několikrát rozebraný a složený interiér - to přeci není možný!
spíš je to normální. škoda že už odjela ta E70.
-
Přesně tak. Já si taky myslím, že než mi to v Inveltu prodali, vypadalo to takhle nějak:Zdenda530d píše:Mě se to stejně jeví jako několikrát rozebraný a složený interiér - to přeci není možný!

Myslíš jako ta Scanie vzadu jo? To jsou v Inveltu šikovní kluci...

tak jsem tady jednomu zákazníkovi ochytal jedno Fko 5er 530d s 115tis km origo najetými a v pohodě nic nevrže tak kde je problém ??? Možná po opravě dveří už to někdo rozdělával. No a střed jsem nezkoušel zda to dělá i coffe packet.
Takže při kupování auta všichni musíme ochytávat interier zda vrže nebo ne ...to je poznávací znamení že bylo přes boudu 4x opravované ...
Takže při kupování auta všichni musíme ochytávat interier zda vrže nebo ne ...to je poznávací znamení že bylo přes boudu 4x opravované ...

me absolutne ten drzak na napoje nedela zadny zvuk.... a ani o jinych zvucich nevim.... 189K najeto