Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
strašná úvodní fotka
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Re: strašná úvodní fotka
Ja jsem ale nikde nepsal nic o tom, ze se to neda udelat lepe, jenom odkazovat na web slovaku, kde je header logo udelane z cizich fotek, je ponekud zcestne... Aprave proto jsem pripomel ten pripad s temi fotkami, co se tu musely resit a nebyl to pokud vim jeden obrazek, ale cely vlakno.
E36 328i Cabrio, E39 523i Tour, E61 530d, E66 745Li
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
No ale o tom jsem psal, na co stahovat vrtuli z google kdyz na foru je desitky aut a kvalitnich fotaku by se taky nasloMattyX píše:Ono kdyby se to tu dříve neřešilo, tak je tam klidně nějaká fotka z googlu..

A coby byvaly majitel eshopu vim o cem mluvim.
Na jednu stranu jakoze hrozne KLUB, na druhou vlastne nefunguje temer nic, jak jsem pochopil (ani blby samolepky). Jako neclen se priznam, ze nemam jediny duvod tam vstoupit, a to jsem opravdu velky fanda znacky a zaplatit poplatek je to nejmensi. Mam rad kdyz veci funguji a kdyz to co je deklarovano, je splneno.
Neco delate blbe, mila valna hromado

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je jádro pudla!dogeatdog píše:staci chtit.

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ano, nefunguje takřka nic, krom mnoha keců zde na foru.dogeatdog píše:... Na jednu stranu jakoze hrozne KLUB, na druhou vlastne nefunguje temer nic, jak jsem pochopil (ani blby samolepky). Jako neclen se priznam, ze nemam jediny duvod tam vstoupit, a to jsem opravdu velky fanda znacky a zaplatit poplatek je to nejmensi. Mam rad kdyz veci funguji a kdyz to co je deklarovano, je splneno.
Neco delate blbe, mila valna hromado
příklady:
regionální srazy v Praze - výjimečně přijede víc než 5-6 aut
jednodenní výlet k zámku Loučeň - z tohoto klubu 0, přijeli z E30.cz, zraloci.net, bmw-club.cz, neregistrovaní
jednodenní výlet na Říp - z tohoto klubu pouze Joshuax, přijeli z bmw-club.cz
Noc bílých rukavic - o něco lepší účast, i tak VR měla nadpoloviční většinu
Kart víkend Motobydlo - nezachránit to neklubáci, bylo to na zrušení
jarní valná hromada - VR + 9 členů
Chce mi někdo namluvit, že za nízkou účastí členů na klubových akcí je špatná fotka na foru?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
za tu chabou ucasti je to, ze tenhle klub uz davno nefunguje jako klub ... ta soudrznost co tu byvala kdysi je davno pryc ... a ta vznikala na velkych srazech klubu .. jako byly mohelnice, morsession atd ... jenze na poradadani takovych srazu uz nikdo ze starejch nema cas a mlady na to serou
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta fotka neni problemem ucasti, nebo aktivity clenu
Jinak osobne je mi uplne ukradene co tam je nebo neni za fotku, jak tu padlo, jsou daleko dulezitejsi veci na napravu, nez je fotka na webu... Samozrejme abych se zastal i vedeni (je uplne jedno jakeho), ono delat neco pro lidi, kteri to zrovna dvakrat neoceni a svou (ne)aktivitou nevzbuzuji zadnou motivaci vedeni neco pro ne proaktivne delat, to taky neni zrovna jednoduche, ale proste chodime v zacarovanem kruhu. Nekdo musi udelat ten prvni krok a trochu se obavam, ze v tomto vztahu je to na bedrech vedeni klubu, aby projevilo nejakou snahu a ochotu resit aspon ty veci, ktere mozne resit je, kdyz uz tu mame tolik veci, ktere jak je vidno asi resit jednoduse nejde...
Tak proc si nedat treba tu vyberovku na tu pitomou fotku, at jsme zase trosku on topic

Jinak osobne je mi uplne ukradene co tam je nebo neni za fotku, jak tu padlo, jsou daleko dulezitejsi veci na napravu, nez je fotka na webu... Samozrejme abych se zastal i vedeni (je uplne jedno jakeho), ono delat neco pro lidi, kteri to zrovna dvakrat neoceni a svou (ne)aktivitou nevzbuzuji zadnou motivaci vedeni neco pro ne proaktivne delat, to taky neni zrovna jednoduche, ale proste chodime v zacarovanem kruhu. Nekdo musi udelat ten prvni krok a trochu se obavam, ze v tomto vztahu je to na bedrech vedeni klubu, aby projevilo nejakou snahu a ochotu resit aspon ty veci, ktere mozne resit je, kdyz uz tu mame tolik veci, ktere jak je vidno asi resit jednoduse nejde...
Tak proc si nedat treba tu vyberovku na tu pitomou fotku, at jsme zase trosku on topic

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
- pavproch
Tak. Koneckonců já ji nevidím vůbec, neboť sem ji dal do blokací ADsFiltru (aby se mi při načítání "v terénu" pomocí pomoalého GPRS zbytečně nezpomalovalo načítání a nevyčerpával sem si data....)Joshuax píše:Jinak osobne je mi uplne ukradene co tam je nebo neni za fotku
A do blokace bych ji dal i kdyby byla nahoře bez a pětky kozy.
Ja osobne nenamlouvam nikomu nic, ale reknu ti to jinak:Francis píše:[Chce mi někdo namluvit, že za nízkou účastí členů na klubových akcí je špatná fotka na foru?
vylety ani jiny akce nevychazi = vsechno zahodime a budeme cekat s rukama v kline?
Vicous cycle. Ja osobne na spolecne vylety nejezdim, jsem od prirody samotarskej typ, ale kdyz jsme poradali srazy motorek tak kamarade ver nebo ne, ale lidi mraky. Jezdili jsme vozit deti z decaku, vybirali na ne darky, tohle slapalo jak hodinky. Sorry, ale prijet nekam na strechu obchodaku neni muj salek kavy, ja jsem fanda znacky a ne klepani si po zadech s jinym typkem jen proto, ze ji ma shodou okolnosti taky.
Budu rypavy: vesli jste napr do styku primo s BMW Mnichov? Nebo s oficialnim klubem BMW v Nemecku? Nemci jsou srdcari jako prase, co nejaka klubova spoluprace? Pokud snaha byla, s jakym vysledkem?
Nechavate hlasovat cleny o tom, co je zajima a kam to posunout, nebo nahodite akci a pak jste prekvapeni ze prijedete tri? Jak informujete NEcleny o tom, ze jsou klubove akce a jak je tam chcete pritahnout?
Co treba takova blbost jako darkovy predmety s logem klubu - termohrnky, noze, znackovy tuzky? Klubovy kalendar na rok do garaze nebo do kanclu? China, logo v krivkach, kazda druha reklamka za pusu. Klubova mince? Tohle vsechnou zfouknes bez nutnosti vstat od kompu (nemelu z teorie ale z praxe).
Neber to blbe, nemam chut nikomu okopavat kotniky, ale tvuj argument je IMO zcestny protoze ja nevidim, jak na to reagujete krome toho, ze "jako teda malo lidi". Kdybych to mel uplne na praku, nepsal bych to. Jsem proste zasranej Mr. Wolf, hledam reseni a udelam co je potreba. Kdyby ne, nejsem kde jsem.
Velke veci jsou slozeny z mnoha malych detailu a ja nemam vlastne jedinou indicii toho, ze to chcete posunout dal. VY mate presvedcit MNE (a dalsi), ze klub ma smysl a ja mam vstoupit. Vic clenu, vic penez. Vic penez, vic moznosti. Vic moznosti, klub je lakavejsi.
A klubu, ktere umrely na tom ze to tahlo par skalnich a nepritahli dalsi, je nepocitane.
Jestli te seru, je to v poradku.

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
dogeatdog: Ty to toto forum asi moc nečteš, v opačném případě bys nepokládal otázky jako v posledním příspěvku 
Ve styku s Mnichovem jsme zprostředkovaně, náš klub se po letech "snah" stal členem asociace BMW klubů. Využili jsme to např. v Noci bílých rukavic.
Ano, necháváme lidi hlasovat jaké akce by chtěli, jak na akce krátké tak i dlouhé.
S klubovým e-shopem na klubové upomínkové předměty nebyla dobrá zkušenost v minulosti.
Souhlasím s předposlední větou, několik jedinců to neutáhne.
Přidej se a táhni s námi, pak tě budou vysírat ostatní rýpalové
neber to osobně 

Ve styku s Mnichovem jsme zprostředkovaně, náš klub se po letech "snah" stal členem asociace BMW klubů. Využili jsme to např. v Noci bílých rukavic.
Ano, necháváme lidi hlasovat jaké akce by chtěli, jak na akce krátké tak i dlouhé.
S klubovým e-shopem na klubové upomínkové předměty nebyla dobrá zkušenost v minulosti.
Přidej se a táhni s námi, pak tě budou vysírat ostatní rýpalové

323ti stock condition
323ti stock condition
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Tak ona je otazka, jestli posjit sily, aby bylo vice lidi schopnych prijimat kritiku je ta spravna cesta 
Jestli by spis nebylo lepsi pospojovat par jedincu se zajmem a zacit neco opravdu delat...
My si tu hrajeme na oficialni BMW velkoklub, ktery potrebuje byt v nejake asociaci, aby to byl jeste vetsi a jeste oficialnejsi velkoklub, ale aktivita 0.0nic...
Jedine co z toho noveho spojeni s BCE mame je nove logo, ktere nikdo nechtel a kvuli kteremu vlastne doted nikdo nema klubove karticky...
Kdyz uz teda pominu tento web, protoze na tom uz nikdo dneska nefrci a tahne FB, na ktery se prece schvalily i finance na propagaci, tak se pojdme podivat na takove male srovnani.
FB My cervenec - 2 zpravy, jedna oznamujici sraz na ktery jsme prijeli 2 (slovy dva) a druha, kde Francis shani kuryra.
FB BMW club Liberec - 8 zprav (ale za poslednich 24 hodin)
Ma smysl psat vice ?

Jestli by spis nebylo lepsi pospojovat par jedincu se zajmem a zacit neco opravdu delat...
My si tu hrajeme na oficialni BMW velkoklub, ktery potrebuje byt v nejake asociaci, aby to byl jeste vetsi a jeste oficialnejsi velkoklub, ale aktivita 0.0nic...
Jedine co z toho noveho spojeni s BCE mame je nove logo, ktere nikdo nechtel a kvuli kteremu vlastne doted nikdo nema klubove karticky...
Kdyz uz teda pominu tento web, protoze na tom uz nikdo dneska nefrci a tahne FB, na ktery se prece schvalily i finance na propagaci, tak se pojdme podivat na takove male srovnani.
FB My cervenec - 2 zpravy, jedna oznamujici sraz na ktery jsme prijeli 2 (slovy dva) a druha, kde Francis shani kuryra.
FB BMW club Liberec - 8 zprav (ale za poslednich 24 hodin)
Ma smysl psat vice ?
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
A jsme vicemente porad v tom samem kruhu - "forum moc nectes". Nectu, ja se prece nebudu hrabat kdovi kde, ja - jako outsider - chci informaci z prvni ruky, prehledne a na ocich.Francis píše:dogeatdog: Ty to toto forum asi moc nečteš, v opačném případě bys nepokládal otázky jako v posledním příspěvku
Přidej se a táhni s námi, pak tě budou vysírat ostatní rýpalovéneber to osobně
Zprostredkovany kontakt s nemeckym BMW klubem? Proc zprostredkovany? Srat na prostredniky, VZDYCKY je nejlepsi jit naprimo.
Osloveni sponzoru na vasich akcich? Hasici prasky, protoze ty nase mrdky hori, lekarnicky protoze bourame? Balik sprcek, protoze si nemuzeme pro nakladne opravy dovolit hodne deti?

Upominkove predmety a spatna zkusenost? Hehe, DOBREJ termohrnek co vleze do drzaku v aute nebo kovovy logo klubu na auto, clovece muzu ti rict ze znam fandy BMW co by si cvrkli radosti to mit. Ukaz co jste delali, docela me zajima neuspech takove veci.
Tenhle klub ma Facebook? A to ho mam hledat lupou? Kde je odkaz, proc tu neni? Nebo zase - hledej, treba najdes?
Loga sponzoru tady na webu?
Prehlednost webu? Opet - strasne neprehledny, tohle jsou 90's jak z praku.
Uvodni stranka, kde mi jako aktualni zprava ted v lete rika, ze v unoru prave pokracuji pripravy na akci v Bohnicich (jak priznacne)? Btw, co mit uvod v anglictine nebo moznost AJ mutace, at muzu nasdilet spratelene evropske kluby a vyuzivat jejich nabidky?
Hele ja zatim vidim milion otazniku a pritom obrovskou, OBROVSKOU prilezitost tenhle klub zvednout ze zeme. Co jsem lehce googlil tak v CR neni oficialni klub majitelu BMW, proc to tam neposunout? To je mezera na trhu jako prase. A "PR" je vsechno, Perception Is Reality a tenhle klub pusobi jako zdechly kun na kapackach.
Sorry za otevrenost, fakt to nemyslim zle.
- pavproch
Jen poznámka na okraj - pohled staršího, konzervativního člověka: XichtoKniha je úplně na pikaču, v životě sem tam nebyl a NEBUDU!
Pokud se potřebuju družit a/nebo zjišťovat informace, s radostí se obrátím na odborné sdružení (třeba tady bmwklub) ale NIKDY ne na tu modrou pííííčovinu.
Pokud se potřebuju družit a/nebo zjišťovat informace, s radostí se obrátím na odborné sdružení (třeba tady bmwklub) ale NIKDY ne na tu modrou pííííčovinu.
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
dogeatdog: Typická odpověď stylu "mělo by se" nebo "mohlo by se". Ano, mohlo i mělo. Všichni, kdo pro klub něco udělali, tak ve svém volném čase. Podruhé nabízím: přidej svou práci pro klub.
Zprostředkovaný kontakt není s německým klubem, ale s oficiální asociací BMW klubů. Přímý kontakt klubu s BMW AG oficiálně neexistuje.
Zprostředkovaný kontakt není s německým klubem, ale s oficiální asociací BMW klubů. Přímý kontakt klubu s BMW AG oficiálně neexistuje.
323ti stock condition
323ti stock condition
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
2 dogeatdog: Promin, ale to vsechno jsou presne ty veci, ktere ten klub vubec nepotrebuje. Mas zajimave napady o tom zadna, ale to je vsechno na headhunt, ale tohle je klub sjednocujici fandy znacky, ne prodej reklamnich predmetu.
Samozrejme kvalitni znak na klice ? Urcite, o tom zadna, ale kvalitni na zakazku stoji dost a nekvalitni prodavaji vsude, na to neni potreba to sem cpat.
Navic, da se domluvit s dalsima eshopama, opet zminim BMW club Liberec, nebo BimmerGuru eshop, kde spolupracuji se skrcto (http://eshop.skrctostudio.cz), pokud se nepletu spolupracuji i s Plzenakama i BMW Gangem, proste pri trose snahy by se samozrejme dalo na necem zapracovat a pritom to nemusi byt o tom, ze si klub musi nakoupt 50 kusu od vseho, aby to pak po kusech musel prodavat.
Ale klub by prece nemel byt eshop.
Klub by mel slouzit jako to, k cemu byl urcen. Sjednocovat priznivce znacky v jednu komunitu, tzn lidi stmelovat, nikoliv rozdelovat, lidi udrzet ,nikoliv jenom lakat. Nemuzeme se zamerovat na headhunt, kdyz ty lidi pak stejne nedokazeme udrzet.
Ta atmosfera co tu jeste pred par lety byvala, je proste aktualne fuc a je to velka skoda a neni to o tom jednou za rok nekde v prdelakovicich (sorry Matale) opect prase. Pokud si klub chce hrat na velky oficialni klub BMW v CR, musi poradat vlastni akce, ne hrat nekde druhe housle...
Zacal bych napravovat to, co je spatne, zacit konecne vest ty lidi, kteri to maji delat, protoze tady se prideli funkce a tim se priradi absolutni moc s nulovou zodpovednosti za cokoliv, kdyz se neco podela, tak se prece nic nedeje... Ze namame karticky ? No a co ? Tak si zase dame nejaky ten ukol bez terminu a ono to zase pul roku do dalsi VH vydrzi (posledni znamy termin k reseni te veci je pulka kvetna, doted nikde ani slovo...).
Ze nam vlastne novy web neprinesl nic noveho proti tomu staremu, krome ztraty zprav a pro leckoho jeste vetsi zneprehledneni ? No a ? Tak dame nejaky prislib pozdejisiho zprovozneni, ono jak se rika, slibem nezarmoutis, pak se chvili pocka a pak se rekne, ze to vlastne nejde. A co jako ? No nic, nenadelame nic. Postih ? Zadny, vsak to nebyl zamer, ale tak muzeme to klidne vest od peti k nule, vzdyt o nic nejde... A to jako vazne ?
Francis tu v dobre vire a se slusnym zamerem alespon prokazuje nejakou snahu, bohuzel to samozrejme taky pekne schyta, protoze je jediny, kdo je aspon ochotny tu prijit a nejakou tu virtualni facku schytat a je to v zasade dobre. Jako predseda klubu musi stat v cele, ale jeho ukolem by nemelo byt branit VH, ale vest klub. Obe strany, jak vedeni, tak cleny a obe strany je treba i stejne hajit.
Aktualne by me docela zajimalo, kdoze vlastne na cem "dela" v jake fazi jsou jednotlive ukoly, neni mozne si jednou za pul roku rict, ze se to vlastne nikam neposunulo a delat, ze to takhle je v poradku...
Edit: nez jsem to sepsal, prisly dalsi dve odpovedi, takze na jednu rovnou zareaguju
Vloni jsem nabizel hned po tom pruseru s preklopenim webu pomocnou ruku na opravach webu, dokonce jsem se kvuli tomu s Alexem sesel, mel me kontaktovat nekdo ohledne rozdeleni praci a nejakeho mozneho zapojeni se do cinnosti, nerad jenom kecam a pritom sam nepridam ruku k dilu, ale myslite, ze se snad nekdo ozval ? Nebo jsem byl malo aktivni a malo jsem se dozadoval toho, aby mi laskave nekdo dal nejaky prostor k tomu, abych mohl treba neco opravit (upravit) ? To se tu fakt clovek musi doprosovat i toho, kdyz chce tu ruku k dilu pridat ?
Takze jsem to vzdal, ono z toho stejne nakonec vylezlo to, ze to stejne nema smysl opravovat, protoze to je i ted nepouzitelne a zastarale...
Ale spis jsem chtel poukazat na to, ze mit chut a nabidnout pomocnou ruku jeste neznamena, ze ten prostor clovek opravdu dostane... Takze s tim pobizenim ke spolupraci bych byl mozna trosku opatrnejsi
A nakonec jeste neco malo na vysvetlenou. je potreba rozdelovat praci a zabavu a to samozrejme i ve vztahu mezi lidmi tady. je potreba si umet rict co je dobre a co spatne a to bez nejakych osobnich sympatii ci antipatii, je potreba kritizovat funkci, ale ne cloveka, protoze i skvely clovek muze byt proste jenom spatny clen vedeni. Jedna vec je se na funkci prihlasit a druha ji pak umet vykonavat. To neni zadna vytka, to je proste fakt. Ne kazdemu bylo takto dano, aby byl schopny a ochotny delat pro ostatni, leckdy zdarma a nad ramec svych beznych starosti a povinnosti. Timto bych chtel hlavne vysvetlit, ze s kazdemu jednotlivemu clenu vedeni kdykoliv rad koupim pivo jako cloveku, ale ne jako clenu vedeni, jestli to je takto pochopitelne
Samozrejme kvalitni znak na klice ? Urcite, o tom zadna, ale kvalitni na zakazku stoji dost a nekvalitni prodavaji vsude, na to neni potreba to sem cpat.
Navic, da se domluvit s dalsima eshopama, opet zminim BMW club Liberec, nebo BimmerGuru eshop, kde spolupracuji se skrcto (http://eshop.skrctostudio.cz), pokud se nepletu spolupracuji i s Plzenakama i BMW Gangem, proste pri trose snahy by se samozrejme dalo na necem zapracovat a pritom to nemusi byt o tom, ze si klub musi nakoupt 50 kusu od vseho, aby to pak po kusech musel prodavat.
Ale klub by prece nemel byt eshop.
Klub by mel slouzit jako to, k cemu byl urcen. Sjednocovat priznivce znacky v jednu komunitu, tzn lidi stmelovat, nikoliv rozdelovat, lidi udrzet ,nikoliv jenom lakat. Nemuzeme se zamerovat na headhunt, kdyz ty lidi pak stejne nedokazeme udrzet.
Ta atmosfera co tu jeste pred par lety byvala, je proste aktualne fuc a je to velka skoda a neni to o tom jednou za rok nekde v prdelakovicich (sorry Matale) opect prase. Pokud si klub chce hrat na velky oficialni klub BMW v CR, musi poradat vlastni akce, ne hrat nekde druhe housle...
Zacal bych napravovat to, co je spatne, zacit konecne vest ty lidi, kteri to maji delat, protoze tady se prideli funkce a tim se priradi absolutni moc s nulovou zodpovednosti za cokoliv, kdyz se neco podela, tak se prece nic nedeje... Ze namame karticky ? No a co ? Tak si zase dame nejaky ten ukol bez terminu a ono to zase pul roku do dalsi VH vydrzi (posledni znamy termin k reseni te veci je pulka kvetna, doted nikde ani slovo...).
Ze nam vlastne novy web neprinesl nic noveho proti tomu staremu, krome ztraty zprav a pro leckoho jeste vetsi zneprehledneni ? No a ? Tak dame nejaky prislib pozdejisiho zprovozneni, ono jak se rika, slibem nezarmoutis, pak se chvili pocka a pak se rekne, ze to vlastne nejde. A co jako ? No nic, nenadelame nic. Postih ? Zadny, vsak to nebyl zamer, ale tak muzeme to klidne vest od peti k nule, vzdyt o nic nejde... A to jako vazne ?
Francis tu v dobre vire a se slusnym zamerem alespon prokazuje nejakou snahu, bohuzel to samozrejme taky pekne schyta, protoze je jediny, kdo je aspon ochotny tu prijit a nejakou tu virtualni facku schytat a je to v zasade dobre. Jako predseda klubu musi stat v cele, ale jeho ukolem by nemelo byt branit VH, ale vest klub. Obe strany, jak vedeni, tak cleny a obe strany je treba i stejne hajit.
Aktualne by me docela zajimalo, kdoze vlastne na cem "dela" v jake fazi jsou jednotlive ukoly, neni mozne si jednou za pul roku rict, ze se to vlastne nikam neposunulo a delat, ze to takhle je v poradku...
Edit: nez jsem to sepsal, prisly dalsi dve odpovedi, takze na jednu rovnou zareaguju
Vloni jsem nabizel hned po tom pruseru s preklopenim webu pomocnou ruku na opravach webu, dokonce jsem se kvuli tomu s Alexem sesel, mel me kontaktovat nekdo ohledne rozdeleni praci a nejakeho mozneho zapojeni se do cinnosti, nerad jenom kecam a pritom sam nepridam ruku k dilu, ale myslite, ze se snad nekdo ozval ? Nebo jsem byl malo aktivni a malo jsem se dozadoval toho, aby mi laskave nekdo dal nejaky prostor k tomu, abych mohl treba neco opravit (upravit) ? To se tu fakt clovek musi doprosovat i toho, kdyz chce tu ruku k dilu pridat ?
Takze jsem to vzdal, ono z toho stejne nakonec vylezlo to, ze to stejne nema smysl opravovat, protoze to je i ted nepouzitelne a zastarale...
Ale spis jsem chtel poukazat na to, ze mit chut a nabidnout pomocnou ruku jeste neznamena, ze ten prostor clovek opravdu dostane... Takze s tim pobizenim ke spolupraci bych byl mozna trosku opatrnejsi

A nakonec jeste neco malo na vysvetlenou. je potreba rozdelovat praci a zabavu a to samozrejme i ve vztahu mezi lidmi tady. je potreba si umet rict co je dobre a co spatne a to bez nejakych osobnich sympatii ci antipatii, je potreba kritizovat funkci, ale ne cloveka, protoze i skvely clovek muze byt proste jenom spatny clen vedeni. Jedna vec je se na funkci prihlasit a druha ji pak umet vykonavat. To neni zadna vytka, to je proste fakt. Ne kazdemu bylo takto dano, aby byl schopny a ochotny delat pro ostatni, leckdy zdarma a nad ramec svych beznych starosti a povinnosti. Timto bych chtel hlavne vysvetlit, ze s kazdemu jednotlivemu clenu vedeni kdykoliv rad koupim pivo jako cloveku, ale ne jako clenu vedeni, jestli to je takto pochopitelne

ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
pavproch> ciste vecny dotaz - kolik je "starsimu konzervativnimu cloveku"?
A podotek - to ze nekdo nepouziva FB je zcela v poradku, ale ignorovat FB v souvislosti se zvysenim promo klubu je zcela a naprosto zcestne, protoze - jak podotkl uz vyse Joshua - FB velka cast mlade generace prefeuje pred webovymi strankami.
Francis> pokud budu moc byt jakkoli napomocen tak s tim nemam problem, jen bez v potaz ze ziju mimo CR, vracet se budu nejspis za rok (tedy doufam, protoze v pracovnim tempu co mam se dlouho vydrzet neda). Tohle forum mam hrozne rad a)pro lidi kteri fakt vedi o cem mluvi a b) absenci vzajemneho urazeni, ktera je na ceskych forech dost bezna. Ale budme uprimni, drtiva vetsina veci o kterych tady melu je IT a "promo" charakteru.
e: prosim te doufam ze to co pisu neberes jako "fackovani", jsem se uplne lekl kdyz jsem si precetl Joshuova slova, zcela seriozne - opravdu do tebe neryju, jen pisu jak veci vidim, coz samozrejme neznamena ze je vidim spravne
A podotek - to ze nekdo nepouziva FB je zcela v poradku, ale ignorovat FB v souvislosti se zvysenim promo klubu je zcela a naprosto zcestne, protoze - jak podotkl uz vyse Joshua - FB velka cast mlade generace prefeuje pred webovymi strankami.
Francis> pokud budu moc byt jakkoli napomocen tak s tim nemam problem, jen bez v potaz ze ziju mimo CR, vracet se budu nejspis za rok (tedy doufam, protoze v pracovnim tempu co mam se dlouho vydrzet neda). Tohle forum mam hrozne rad a)pro lidi kteri fakt vedi o cem mluvi a b) absenci vzajemneho urazeni, ktera je na ceskych forech dost bezna. Ale budme uprimni, drtiva vetsina veci o kterych tady melu je IT a "promo" charakteru.
e: prosim te doufam ze to co pisu neberes jako "fackovani", jsem se uplne lekl kdyz jsem si precetl Joshuova slova, zcela seriozne - opravdu do tebe neryju, jen pisu jak veci vidim, coz samozrejme neznamena ze je vidim spravne
Naposledy upravil(a) dogeatdog dne pát 28.07.2017 15:49, celkem upraveno 1 x.
Joshuha> ber me trochu s rezervou, ja priznavam otevrene ze jsem postizen pracovnim stylem a tempem a to co jsem psal nebylo mysleno "jste kreteni, delejte to takhle" ale spis jako moznost / reflexi, kudy by to evetualne mohlo jit.
Zakladni veci, malickosti, propojit web a FB, udelat web podstatne prehlednejsi, snazit se napojit na snad_nekdy spratelene BMW kluby. Prehledny seznam dulezitych partneru, na oplatku chtit malickost v podobe kraviny, na zakldae takove zahajeni spoluprace budovat dalsi.
Nebo - nechat to tak jak to je, ale v tom pripade jakekoli ambice oficialniho BMW klubu padnou a nema smysl o nich mluvit.
Zakladni veci, malickosti, propojit web a FB, udelat web podstatne prehlednejsi, snazit se napojit na snad_nekdy spratelene BMW kluby. Prehledny seznam dulezitych partneru, na oplatku chtit malickost v podobe kraviny, na zakldae takove zahajeni spoluprace budovat dalsi.
Nebo - nechat to tak jak to je, ale v tom pripade jakekoli ambice oficialniho BMW klubu padnou a nema smysl o nich mluvit.
- Joshuax
- Kontaktovat uživatele:
Me osobne to zvelicovani se prijde uplne zcestne a nikdy z toho nevzseslo nic dobreho. Cim vetsi se vzdy snaznil nekdo byt, tim vetsi pad nakonec prodelal...
Proc to proste porad nemit jako klub rodinneho typu, kde ty lidi pro sebe "chteji" neco vzajemne udelat a to ze se k tomu nabali dalsich Xset ci Xtisic clenu, to uz je jenom takovy detail...
Proc to proste porad nemit jako klub rodinneho typu, kde ty lidi pro sebe "chteji" neco vzajemne udelat a to ze se k tomu nabali dalsich Xset ci Xtisic clenu, to uz je jenom takovy detail...
ex E53 3.0i
ex E53 3.0i
- pavproch
@dog: vojíždím šestý gumy
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
dogeatdog: Nejsem urážlivý a neberu to osobně. Stejně jako tebe i mě situace v klubu netěší, už několik let, proto jsem kandidoval na předsedu a chci to změnit.
pavproch: Nedělej ze sebe důchodce s přezkáčema. Jsem na tom podobně. Není důležité co máš v rodném listě ale na kolik se cítíš a chováš
pavproch: Nedělej ze sebe důchodce s přezkáčema. Jsem na tom podobně. Není důležité co máš v rodném listě ale na kolik se cítíš a chováš

323ti stock condition
323ti stock condition
- pavproch
prý sem ešče v pubertě