Jarax měl slabost pro 6er vždycky. Max ho ta moje spíš konečně rozhoupala, takže když se naskytla tahle zajímavá koupě, nemohlo to dopadnout jinak.
Možná bude ještě v týdnu k vidění na cestě e64 na laně za e63, uvidíme

Automat na laně?TANN3R píše: Možná bude ještě v týdnu k vidění na cestě e64 na laně za e63, uvidíme
Diky snad sr nekdy zvidime;) a kdy to je??zddan01 píše:gratuluju!
koukej dorazit jestli to jen trochu půjde, nejedeš k jezeru Como na concours d'elégance,ale do Kácova!
jupiiWozejk píše:Ahoj tak uz jsem taky poridil e63ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
((
Nevi. Jak se davajiHowezina píše:jupiiWozejk píše:Ahoj tak uz jsem taky poridil e63ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
((
fotky !!
Pod tabulkou na odpověď je tabulka příloha, fotka musí mít max 200kb a musíš jí mít samozřejmě v pc, ne jenom v tel/fotoWozejk píše:Nevi. Jak se davajiHowezina píše:jupiiWozejk píše:Ahoj tak uz jsem taky poridil e63ale sraz asi nestihnu mam nani jeste moc prace
((
fotky !!
Tak uza je to v sekci nase er6Sweden píše:tak z telefonu to jde samozřejmě taky, ale musíš je upravit/ zmenšit, to je nejdůležitější kritérium.
přesně, uvidíme v půlce týdne, to už to bývá spolehlivější... pokud by mělo opravdu nějak brutálně lejt, tak mě Francis s jeho plánovaným výletem k dvoupatrovému mostu u Hořic inspiroval k nouzové variantě - ten most je postaven v dálničním profilu ale používaná je jen jedna strana, druhá je volná plocha krytá právě mostem D1 a ta může být našeSweden píše:Tak jsem se vrátil po 3dnech z Dánska, kouknu na počasí a přesně v sobotu/nedeli se má počasí totálně otočit neboli zesrat, uvidíme třeba se to vybere,ty jejich předpovědi neberu týden dopředu moc vážně.