Jak říká Jarax, provnávat na zákldě, že nemám zksušenost z ničím jiným je pěkná blbost, takže invektiva jsou na místě. Sice sem nikdy nejel na motorce, ale R1 Yamaha je jendoznačně nejlepší, fuk jakej ročník ! To je stejný blábol co jsi napsal ty.
90000 km desky ???? To asi každej žíjem na jiný palnetě, na ně nedám si myslím ani půlku.
7er s EDC a E70 bez EDC je nebe a dudy, to jsem schopen porovnat teď.
Když bych to měl napsat stupnicovitě tak:
E65 EDC -10bodů
E70 bez EDC - 6-7bodů
E53 Sportpacket -5 bodů (to auto se snaží mě neustále vyrazit ledviny z těla)
E53 o komfortu nemůže být reč, těžké řízení na dvě ruce, ultra tvrdý povozek.
E70 - velkej posun řízení lehoučký, jako u E65, Komfortní sedačky super, a podovzek už zdaleka není tak zabijáckej, jako v případě E53, spíš dědkovskej, připomíná mě to opravdu "komfortní" jízdu. Ale dojíždět více jak 50-60km denně bych v tom nechtěl.
E65 - prostě pluje, jak loď nádherně tlumí nerovnsoti a kdyby to byl long pluje i do stran. Kilometry utíkají a člověk se těší na cestu, auto držím jednou rukou zalehlej, že vidím věnec voalntu a nedělá mě problém, jezdit každý den 160km (jako že jezdím)
Dojížděl jsme půl roku tuhle vzdálenost Fledou, rozsekanej jak mraky, po 2 měsích už jsem zastovoval 3x tam a zpet, abych narovnal záda. Proseděl jsem sedačky na rám. Poté s Lagunou 1,6 v kombíku a to bylo možná ještě větší peklo.
Následně jsem to jezdil s E53, asi půl roku a to už nikdy víc, nikdy, při nerovnsotech to bylo fakt peklo, vydrncanej, jak svina, porad se s tim autem člověk musel prát. Jediný pozitivum byl ten úžasnej zvuk u E53, tady E70 totálně vyměkla a 4,8i je tichá jako kmoje 735

X5 a nastupování ? si dělate srandu, že když máte prahy tak jste neustále zasraný, jak z toho sklózávate dolů, teď mám posekaný záda a jsem rád, že nikam nahoru nelezu ale skouznu do E65.