Jste fakt najivní hovádka boží,kdo chce být česán tak se necuká.Jaris330D píše:Musis se zeptat Jaraxe. Co se tam odehralo. Ten to mel na operaci. Kdyz rikal, ze to neslo, tak asi neslo.superkamilos píše:Odehrálo se tam leda hovno,horní uložení protočený takže nalepení nového ložiska nebo vložka.Spodní uložení plast,stojí 50kč,ložiska 800,-.teplovodivá pasta200,- práce 2000,- s nadsázkou.Zbytek ti borec prostě ukradl.Jaris330D píše:Mne se zadrelo na total. Pry se to tam cele rozpadlo. Tak nevim, co se tam presne odehralo. Kdybych o tom vedel a vcas se vymenilo to lozisko, tak jsem usetril 10 000 kc.
Kdyby jsme to nemeli stocene a najeto tolik km, tak to nebude o nic drazsi nez ostatni BMW.
jako že tím že jsem mu prodal novej za 16k jsem si přišel na 12k? jako že ho umíš koupit za 4ku fungl novej? beru 20kssuperkamilos píše:Ho zažaluj nebo mu rozflákej tlamu.Napiš kam a zítra ti dám fotky,zrovna jeden dělám.Si borec přišel tak na 12000,- čistá ruka.Ale musí to být fofr,než to tady ti mafiáni zase pomažou.![]()
![]()
Jste fakt najivní hovádka boží,kdo chce být česán tak se necuká.[/quote]Musis se zeptat Jaraxe. Co se tam odehralo. Ten to mel na operaci. Kdyz rikal, ze to neslo, tak asi neslo.superkamilos píše:Odehrálo se tam leda hovno,horní uložení protočený takže nalepení nového ložiska nebo vložka.Spodní uložení plast,stojí 50kč,ložiska 800,-.teplovodivá pasta200,- práce 2000,- s nadsázkou.Zbytek ti borec prostě ukradl.
Pokud byl fakt novej tak je to dobrá cena.To tady ale nezaznělo že byl novej.JaraX píše:jako že tím že jsem mu prodal novej za 16k jsem si přišel na 12k? jako že ho umíš koupit za 4ku fungl novej? beru 20kssuperkamilos píše:Ho zažaluj nebo mu rozflákej tlamu.Napiš kam a zítra ti dám fotky,zrovna jeden dělám.Si borec přišel tak na 12000,- čistá ruka.Ale musí to být fofr,než to tady ti mafiáni zase pomažou.![]()
![]()