to je zas dynamic drive, to si pleteš.Travison píše:to je jednoduchý, když jezdíš kruháče po dvou jako já, tak EDC nemáš..
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hezke kola pro socialni e65
Re: Hezke kola pro socialni e65
a to máš jedno, socka jako socka..
Hmm, tak v nastaveni idrive jsem to nikde nenasel, pokud teda nejsem slepy. Co se tyce tech fotek motoru, ony to nebyly stejne fotky
Jsem v tomhle fakt na hovno 

proto když tomu nerozumíte si máte ty auta kupovat s někym kdo tomu nerozumí, nikdo neumíme všecko, ja taky neumím mraky věci, ale prostě mám lidi kterým věřím a ty poslechnu.
tak nam vyfot motor nebo dej posledních 7 znaků vinu a řeknem ti vše.
tak nam vyfot motor nebo dej posledních 7 znaků vinu a řeknem ti vše.
WBAHL61090DN92645. Moc diky. On to byl takovy docela rychly kup. Jasne, ze ted jsem chytrejsi a volil bych 750i nebo li atd. Ale v ten cenovce co me to pred rokem stalo, je to nejlepsi auto co jsem mel
Za rok jsem vymenil jen par prkotin, takze nemuzu nadavat
Mimochodem, nemas predstavu co presne to mam tedy za kola, a jakou maji priblizne hodnotu? Protoze pokud bych mensimi koly vyrazne zvysil komfort, tak ty stavaji poslu dal a poridim nejake 18". Moc díky 

Nemáš edc ani DD a kola máš styling 149
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
JJ ty kola jsem uz nasel. Díky
A s těma 18” komfort posuneš dost dál si myslím
Jeste se zeptam, jakou hodnotu tak ty moje kola muzou mit. Na netu jsem nasel nejakou silenou cifru okolo 40 tis za zánovní.
Záleží na stavu, jestli s pneu. 40 je nesmysl, to by musely být asi nové. Kolem 25 je to dle mě reálné
No......tvoje nervy bych chtěl mít.remaxik píše:WBAHL61090DN92645. Moc diky. On to byl takovy docela rychly kup. Jasne, ze ted jsem chytrejsi a volil bych 750i nebo li atd. Ale v ten cenovce co me to pred rokem stalo, je to nejlepsi auto co jsem melZa rok jsem vymenil jen par prkotin, takze nemuzu nadavat
Mimochodem, nemas predstavu co presne to mam tedy za kola, a jakou maji priblizne hodnotu? Protoze pokud bych mensimi koly vyrazne zvysil komfort, tak ty stavaji poslu dal a poridim nejake 18". Moc díky

Jak to myslis??
No jako něco, žes nejel narychlo pro rohlíky a kupovals sedmu a ani nevíš pořádně co doteď. A pochopil jsem že bez doprovodu. Že si takový střelec naslepo? Rychlý kup......??
laiku a předchozí majitel té sedmy byl to samý 
přijel E60kou v naftě s tím že když dá víc jak pul plynu, tak mu vypadne rychlost, musí zastavit, znova nastartovat, dát D a zas jet. a že musí na plyn opatrně když předjíždí, jelikož když mu vypadne rychlost, tak se musí vrátit, ale že mu to dělá snad už víc jak rok a že si zvykl

no a když jsem mu řekl něco o naftových E60kách at s tím neotravuje mě, tak se ptal co si má koupit, tak říkám že E90 nebo E65, ptal se co je lepší za ty prachy ,tak říkám sedma. no a on přijel za týden s holou 740i s nic moc stavem a říká "tak mám tu sedmu jak jste říkal"
když jsem mu pak řekl co je na ní vše špatně, tak se zmohl jen na repasi pistnic kapoty. za další týden přijel že neví co s tím že to žere 10, tak jsem mu říkal at tam dá LPG, tak že teda jo, tak se objednal na LPG, no a tak jsem si ho zapsal do pořadníku, a když došel na řadu a volam mu, tak se zeptal kolik to LPG bude stát, tak říkám 40, no a on mi řekl že to teda nééé, že to radši prodá tak to prodal remaxikovi, ten se prozměnu u mě objednal na komplet prohlídku, ale pak se už neozval no a pak si nechal v HL propanu montovat plyn, aby neměl moc velkou nádrž nebo plnohodnotný tankování a tam to auto znepojízdnili a já ho jel zachranovat.
toť příbeh této sedmy

přijel E60kou v naftě s tím že když dá víc jak pul plynu, tak mu vypadne rychlost, musí zastavit, znova nastartovat, dát D a zas jet. a že musí na plyn opatrně když předjíždí, jelikož když mu vypadne rychlost, tak se musí vrátit, ale že mu to dělá snad už víc jak rok a že si zvykl

no a když jsem mu řekl něco o naftových E60kách at s tím neotravuje mě, tak se ptal co si má koupit, tak říkám že E90 nebo E65, ptal se co je lepší za ty prachy ,tak říkám sedma. no a on přijel za týden s holou 740i s nic moc stavem a říká "tak mám tu sedmu jak jste říkal"

toť příbeh této sedmy

Tady ai dovolim oponovat, na servis jsem.volal s tim ze se mam ozvat pozdeji, kdyz jsem pak psal, tak uz jsi nikoho neprijimal. Jinak co se tyka koupe, ja si nestezuju. Mozna nemam mega vybavu a 5litr, ale taky to auto nestalo 300k
Ale o 100 tis. mene. Takze za mne spokojenost.

Čekačka u JaraXe je 3 měsíce + 1měsíc bonus po připomínce, pokud nemáš nepojízdný auto. V tom bonusovém měsíci tě předbíhají jiní, co mají průser, který můžeš využít také. Na LPG bych čekal klidně i půl roku, protože když čtu, jak to umí zlobit.... LPG mám skoro 2 roky, žádný astronomický nájezd, ale to auto je denně venku a vím o něm jen když má žízeň. tzn 500km+ a je to stodola. 7er musí dojet hodně dál, bo má větší nádrž a míň ŽERE.
Ještě jsem na to nešáhl jen 1x přeseřízení po měsíci a nebylo co seřizovat. To se snad nemůže vyplatit ani když to mají o 10 kil levnější.
Mega výbavu také nepotřebuji, proto mám X5. Ta je chudší a nikdo ji tam ani nehledá
Ale do sedmy je AD hned 1.položka v povinné výbavě a pak tam můžeš také dát hezké kola co tam patří.
Těch ušetřených 100 kil ....aby nebyly rychle pryč ti přeji. Tohle je u sedmy v bordelu zrádný.
Ještě jsem na to nešáhl jen 1x přeseřízení po měsíci a nebylo co seřizovat. To se snad nemůže vyplatit ani když to mají o 10 kil levnější.
Mega výbavu také nepotřebuji, proto mám X5. Ta je chudší a nikdo ji tam ani nehledá

Ale do sedmy je AD hned 1.položka v povinné výbavě a pak tam můžeš také dát hezké kola co tam patří.
Těch ušetřených 100 kil ....aby nebyly rychle pryč ti přeji. Tohle je u sedmy v bordelu zrádný.
pokud vím tak jsi mi volal max 1-2x divím se lidem kteří ví kolik toho mám a diví se že je neuháním at laskavě přijedou na servis, kdo chce si mě užene.remaxik píše:Tady ai dovolim oponovat, na servis jsem.volal s tim ze se mam ozvat pozdeji, kdyz jsem pak psal, tak uz jsi nikoho neprijimal. Jinak co se tyka koupe, ja si nestezuju. Mozna nemam mega vybavu a 5litr, ale taky to auto nestalo 300kAle o 100 tis. mene. Takze za mne spokojenost.
ale 740i bez vybavy už bych ted stejně na servis nebral, už beru jen auta co maji potencial.
a za 200k jsi mohl mít krasnou 745i s vybavou a motoricky je to furt jinde než 740i
-
- Kontaktovat uživatele:
Co tomu auto chybi??? Nedalo mne to abych se nepodival, jako uplna holota mne to zase neprijde. Nema DD a EDC, no dobre, ale ma logic, telefon, dovery, komforty, kufr, napojaky, vyhrev... Ja jsem nepostizeny 7-er manii, ale mne by to dostacovalo taky. Je to bitevni lod stredni velikosti jako kazda sedma, je to relativne bezpecne takze mam vetsi pocit sucha a jistoty protoze vaha se pocita a ze nema edc a dd bych se asi neposral. Ja nemam ani ty dovery ale nejak s tim umim zit. A ani neplanuju ze bych je dodelaval. Nepotrebuju ani lednicku, uz tak je ten kufr maly, nastesti muj bordel se tam vejde, ale motor nebo dvere uz nedovezu.
to pak nema smysl si kupovat sedmu bez DD a EDC, to je prostě základ, a tuším ještě neměla nivo.
logica dověry atd vubec neberu,
ale prostě sedma s adaptive drive je prostě uplně jina liga, teda vlastně jinej sport, je to jako srovnavat 316i a M3
logica dověry atd vubec neberu,
ale prostě sedma s adaptive drive je prostě uplně jina liga, teda vlastně jinej sport, je to jako srovnavat 316i a M3
-
- Kontaktovat uživatele:
Jenze jiny sport to je kdyz mas potom koupit 4 tlumice protoze maji najeto bambilion, dva mechy nebo ze ti ten dd zacne solidne chcat... Nechcu se hadat, umim uznat ze pro mnohe to je priorita a kdybych si kupoval to auto pro sebe na desitky tisik kilaku rocne, asi bych taky silne zvazoval co chci a co nechci. Ale na jezdeni okolo komina to proste mym pohledem neni uplne nejpodstatnejsi vec. Proste ja umim pochopit ze nekdo koupi takovy tvym pohledem holobyt.
Budu si muset pujcit na svezeni az se s tim svym trochu sziju jednoho nejmenovaneho longa s motorem bez plynu, snad mne ho majitel na kousek pujci a udelat bezprostredni srovnani o co jsem vlastne prisel a jak dalece to je pro mne podstatne. Zatim to vidim tak ze mi nic nechybi. Nehonim se s trojkama, jezdim lehce nad limit, nekdy ani to ne.
Budu si muset pujcit na svezeni az se s tim svym trochu sziju jednoho nejmenovaneho longa s motorem bez plynu, snad mne ho majitel na kousek pujci a udelat bezprostredni srovnani o co jsem vlastne prisel a jak dalece to je pro mne podstatne. Zatim to vidim tak ze mi nic nechybi. Nehonim se s trojkama, jezdim lehce nad limit, nekdy ani to ne.