Kupujte si stěrače za 700 já měl na GIII stěrače z kauflandu jeden za 70kč a heleď stěrače tam jsou přes 3 roky a furt stíraj jak nový na BMW jsem hned taky koupil z kauflandu a spokojenost
Občas je teda potřeba vzít alpu a lihem vyčistit gumičky a zase jsou pak odmaštěný a nepatlá to hlavně ono stačí párkrát umejt okno zimní směsí do ostřikovačů a ty gumičky jsou taky hned lepší
[quote="c4mel"]no to sem chtěl vědět jaké koupit aby pasovali na ty stěrače dík za odpověd nevěděl sem estli maj stejný tvar té gumy aby tam pásli[/quote
jetli ty nevíš kde koupit stěrače tak to potěš. Z tebe asi bude těžko nějaký automobilový nadšenec. Ale tak co bmw zdar
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
ale já vim kde koupit stěrače že někde na benzínce atd ale myslel sem na netu že tam budou nějaké levnější a nevěděl sem jestli sou stejné a nebo různé tvary te gumy aby mi to pasovalo...
paveld píše:Ono je i jedno kde, i v tom tescu nebo třeba v makru občas měli stěrače od Bosche. Lepší ty nebo jiný kvalitní, než ty nejlevnější co maj na benzince.
Na benzince je všechno tak 3x dražší než v normálním obchodě
mequi píše:Co máš z toho, že na netu si koupíš levnější stěrače a pak když ti přijdou domů, zaplatíš ještě cca 80kč poštovné???
tojo ale zase sou aj věci na netu co takhle u nás nekoupím a někdy sou ty věci levnější i s poštovným ale tak to je jedno zkusím nějaké ty obyč a uvidím co to vydrží na ten zejtřek mi držte palce at se auto nezvedne a nebude to upně zhnité
minulej rok jsem koupil sterace z kaufu za 49kc v akci a za mesic byl slejvak jak prase ze me ulitly gumicky a mel jsem odrene okno... takze od te doby si za sterace priplatim! ted jsem spokojen s VALEO SILENCIO stiraji perfektne
Tak na to stačí na konci gumiček secvaknout ty plíšky který drží gumyčky v kupě co by od toho člověk čekal za pár šupů to si je zkontroluju ještě než je dám na auto
Prostě nacvakávací stěrače na ramínko typu Aerotwin se daj sehnat za 300,-. Jsou podle Bosch co s tím patentem přišli, který stojej original 600,-.
Ale třeba stěrače a tak to by si měl každej bejt schopnej sehnat sám, na to je tady vyhledávání, googlování i mrda témat.
no proto sem kvůli takové kravině nezakládal nové téma a hodil to sem ale jo měl sem tady použít tlačítko hledat ale nikdy sem podle něj nic nenašel a aera za 300 sem nikde nenašel hledal sem na seznamu googlu a heurece a nikde nic samej originál bosh nejlevnějš za 700... a zase je tu klasika když 4dny nejezdím autem je tu krásně a celkem teplo dneska mám někde jet a začne chumelit jak blázen to je fakt naschvál