Fenri píše:No já vim,že je to BombiGeorgosAc píše:Fenri píše:Dejte pokoj s těma avatarama,mám pak bordel v tom,kdo to píše...![]()
Mas ze me starach , ze ????? to nejsem ja... to je muj 2 oblibenec klubu.... 1 je RuDoSh![]()
A myslel jsem,že první jsem já
No ty jo...
GeorgosAc píše: jsem myslel že umrznu.....
M3maniac píše:No ke spanilé jízdě.....já osobně bych klidně jel jízdu třeba 100km nebo taky klidně víc,ale nechápu proč třeba některým lidem vadila zastávka na zámku v Hradci n/Moravicí
šlo o to vyšlapat pár kroků a udělat docela supr fotky aut v serpentínách z tý vyhlídky....kde jste chtěli jet? když X lidí neumělo s toho lesa vyjet jeden za druhým za náma na tu benzínku? myslím že v tom lese jel každý rychlostí max.10-15km/h...s té benzinky jsme chtěli jet ještě do opavy a jinou stranou zpět do kempu,ale na tu benzinku už dorazila sotva polovina aut a z toho polovina jela hned domů!(musím domů k vůli psovi...atd)
Pak taky nechápu že někteří lidé nechápou jak se má jet v koloně...když ve zpětném vidím na dlouhé rovince mezi auty klidně mezeru 200m,proč? Ale mě se to vše líbilo,myslím že jsme si s Bombardérem zajezdili až až,hlavně RACE z Petrovou M5 byla COOL !!! Takže díky všem za účast a snad zase příště...
M3maniac píše:LOPOLO píše:spanilka stala za ..... ale bylo to super!vyborny bylo ze ve finale tam zustalo 2x vic lidi z Prahy nez z moravy
No ke spanilé jízdě.....já osobně bych klidně jel jízdu třeba 100km nebo taky klidně víc,ale nechápu proč třeba některým lidem vadila zastávka na zámku v Hradci n/Moravicí
šlo o to vyšlapat pár kroků a udělat docela supr fotky aut v serpentínách z tý vyhlídky....kde jste chtěli jet? když X lidí neumělo s toho lesa vyjet jeden za druhým za náma na tu benzínku? myslím že v tom lese jel každý rychlostí max.10-15km/h...s té benzinky jsme chtěli jet ještě do opavy a jinou stranou zpět do kempu,ale na tu benzinku už dorazila sotva polovina aut a z toho polovina jela hned domů!(musím domů k vůli psovi...atd)
Pak taky nechápu že někteří lidé nechápou jak se má jet v koloně...když ve zpětném vidím na dlouhé rovince mezi auty klidně mezeru 200m,proč? Ale mě se to vše líbilo,myslím že jsme si s Bombardérem zajezdili až až,hlavně RACE z Petrovou M5 byla COOL !!! Takže díky všem za účast a snad zase příště...