Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

PODZIMNI SRAZ! KDO JEDE? 23.-25.09.2005!!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
sklar

#401 Příspěvek od sklar »

Jo bylo to dobrý :lol: A moc ti to nejede :D :D :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#402 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sklar píše:Jo bylo to dobrý :lol: A moc ti to nejede :D :D :D

ses posral né? :D jede jak divá ! :lol:
Martinéz

#403 Příspěvek od Martinéz »

jo, bylo to prijemny.. :wink: a renemu nechvalim ani auto ani organizaci, ale zabezpeceni ubytovani..290Kc za nocleh a 3x extra porce zradla je supeer..

..kdyz uz jsem u tech dvou kil, zamyslel sem se cestou zpet, co vlastne na tom vazeni aut stalo tolik jako den jidla a spani? :roll: :lol:

tesim se na dalsi akci a priste snad s ohledem na Cechy..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#404 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

:D René ja fakt musel a mel jsem opustak jen na 1 noc... ale bylo to fakt super a moc ti diky. a spanilka byla dobra , ale celkem kratka..´nekdo tam rikal , ze se ze zamku jede hned do campu a ja si rekl , ze pojedu hned jak pojedete do campu.... kazdopadne jsem velice spokojeny. diky rene , diky

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#405 Příspěvek od Fenri »

Dejte pokoj s těma avatarama,mám pak bordel v tom,kdo to píše... :roll: :lol:
Sobeslav
Kontaktovat uživatele:

#406 Příspěvek od Sobeslav »

taky se přidávám k děkovačce....RENÉ děkuji...akce se povedla i s cestou tam i z5 a rád sem Vás zase viděl :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#407 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Fenri píše:Dejte pokoj s těma avatarama,mám pak bordel v tom,kdo to píše... :roll: :lol:

Mas ze me starach , ze ????? to nejsem ja... to je muj 2 oblibenec klubu.... 1 je RuDoSh :D :lol:
Fenri
Kontaktovat uživatele:

#408 Příspěvek od Fenri »

GeorgosAc píše:
Fenri píše:Dejte pokoj s těma avatarama,mám pak bordel v tom,kdo to píše... :roll: :lol:

Mas ze me starach , ze ????? to nejsem ja... to je muj 2 oblibenec klubu.... 1 je RuDoSh :D :lol:
No já vim,že je to Bombi :wink: A myslel jsem,že první jsem já :cry: No ty jo...
Martinéz

#409 Příspěvek od Martinéz »

Fenri píše:
GeorgosAc píše:

No já vim,že je to Bombi :wink: A myslel jsem,že první jsem já :cry: No ty jo...

rekl bych ze 3. je rene a ty? no podle hmotnosti..
ajfel

#410 Příspěvek od ajfel »

GeorgosAc píše: jsem myslel že umrznu.....

no jo, to jsou Ti, co prijeli pozde, nebo nechteli chatku s topenim :)
... akce byla vyyyborna, ubytovani super, prostredi naprosto uzasne, jidlo super, lidi fajn ..proste co napsat? stve me, ze jsem nechal doma fotak (ktery jsme si kvuli akci pujcil .. :evil: ... )

vysledek :arrow: paradni vikend :)

mi se desne libilo ... mym detem taky, priste pry jedou zas :wink:

akorat je skoda toho zboreneho kombika (e34- ve fotkach) :(
snad se majiteli nic nestalo ....

mozna by se hodilo nekde nasazet fotky s popisama, kdo je kdo ..
to jsem tak jenom sledoval z rozhovoru, kdo koho jak oslovuje ...

petr
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#411 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jj, fakt povedena akce, organizator zaslouzi podekovani pred nastartovanou motorizaci klubu :-) a ti co prijeli mile prekvapili, 57 aut je vic nez slusny!
“Ability is what you're capable of doing.”
sumachr
Kontaktovat uživatele:

#412 Příspěvek od sumachr »

super akce :twisted:
toretto

#413 Příspěvek od toretto »

M3maniac píše:No ke spanilé jízdě..... :? já osobně bych klidně jel jízdu třeba 100km nebo taky klidně víc,ale nechápu proč třeba některým lidem vadila zastávka na zámku v Hradci n/Moravicí :?: šlo o to vyšlapat pár kroků a udělat docela supr fotky aut v serpentínách z tý vyhlídky....kde jste chtěli jet? když X lidí neumělo s toho lesa vyjet jeden za druhým za náma na tu benzínku? myslím že v tom lese jel každý rychlostí max.10-15km/h...s té benzinky jsme chtěli jet ještě do opavy a jinou stranou zpět do kempu,ale na tu benzinku už dorazila sotva polovina aut a z toho polovina jela hned domů!(musím domů k vůli psovi...atd) :D Pak taky nechápu že někteří lidé nechápou jak se má jet v koloně...když ve zpětném vidím na dlouhé rovince mezi auty klidně mezeru 200m,proč? Ale mě se to vše líbilo,myslím že jsme si s Bombardérem zajezdili až až,hlavně RACE z Petrovou M5 byla COOL !!! Takže díky všem za účast a snad zase příště...

sraz byl super - krasna lokalita, krasny pocasi, poznal jsem novy lidi, pokecal o BMW, dozvedel se novy info, zvazil jsem si auto :lol: proste celkovy dojem opravdu hodne dobry!
myslim, ze zastavka na zamku byla tresnicka na dortu - good idea - vlezli jsme na vez, na ochozy - opravdu pekny..
..ale ta spanilka byla opravdu zmatena - ta jizda mohla byt pomalejsi - se svym TDS jsem tem pred sebou skoro nestacil - se to roztrhalo a pak kdyz jsme zustali na krizovatce kvuli prednosti, tak jsme nevedeli kam jet - krome toho se to potom rozprchlo kazdej jinym smerem a to byl teprv zmatek - mozna to chtelo pred jizdou rict kudy a kam se pojede a jet pomalu..
ale i to jen ztezi zastini dobrou akci, ktere chybelo k dokonalosti uz jen malo :wink:
jogurt

#414 Příspěvek od jogurt »

v celku vydarena akcicka 8)
pryfish
Kontaktovat uživatele:

#415 Příspěvek od pryfish »

Musim se taky přidat, strašně příjemně mě to překvapilo, akce byla skvělá ;)
Fikux

#416 Příspěvek od Fikux »

Rád bych se přidal s poděkovánim za supr akci !!! Byla to pohodička...
skautik Čestný člen
Čestný člen

#417 Příspěvek od skautik Čestný člen »

na 2minuty jsem odjezd aut za prvni zatackou zablokoval pac jsem si musel ulevit a kdyz jsme vyrazili dolu tak uz nikde nikdo nebyl. Tak to stealth vzal nejkratsi cestou zpet do campu, kam taky jinam, kdyz nikdo nerekl kam se jede :)
Ale co jsem si vsiml do campu nas dojelo tak 5aut...

jinak to bylo fajn, skoda ze jsem nemeli s sebou plivatka :)
George_D
Kontaktovat uživatele:

#418 Příspěvek od George_D »

Hm, akcičká dobrá, fakt pohodička a krásný uvolnění z každodeního stresu, kopec super, guma trošku zmizela. Ta spanilka byla na odjezdu opravdu trošku chaos, taky jsem nevěděl kam, ale dojelo nás do kempu víc než 5. Ale i tak chválim Reného za skvělou lokalitu, jídlo a spoustu BMW :lol: Třeba byla super exkurze M3 E30 v 1 ráno zmaštěnej jak pes :lol:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#419 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Tak to jsem rád,že se většinou líbilo :D k té spanilce,asi 50ti lidem jsem v kempu řek že pojedem na zámek Hradec n/Moravicí....no a k délce? pamatuju si v Mohelnici jak pár lidi řeklo že do Štenberku to je zbytečně daleko a to bylo tak 20km :( chtělo by to pár lidí co se rádo projíždí,co maj káru trochu v ruce a obsah aspoň 2,5 :D nebo 1,8 ale velký srdce :D a klidně můžem podniknout pěknej výlet třeba do Alp...nebo kdekoliv jinde!!! já můžu jezdit v bmw od rána do večera :D teda pokud si udělám čas...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen

#420 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

M3maniac píše:
LOPOLO píše:spanilka stala za ..... ale bylo to super! :-) vyborny bylo ze ve finale tam zustalo 2x vic lidi z Prahy nez z moravy :roll:

No ke spanilé jízdě..... :? já osobně bych klidně jel jízdu třeba 100km nebo taky klidně víc,ale nechápu proč třeba některým lidem vadila zastávka na zámku v Hradci n/Moravicí :?: šlo o to vyšlapat pár kroků a udělat docela supr fotky aut v serpentínách z tý vyhlídky....kde jste chtěli jet? když X lidí neumělo s toho lesa vyjet jeden za druhým za náma na tu benzínku? myslím že v tom lese jel každý rychlostí max.10-15km/h...s té benzinky jsme chtěli jet ještě do opavy a jinou stranou zpět do kempu,ale na tu benzinku už dorazila sotva polovina aut a z toho polovina jela hned domů!(musím domů k vůli psovi...atd) :D Pak taky nechápu že někteří lidé nechápou jak se má jet v koloně...když ve zpětném vidím na dlouhé rovince mezi auty klidně mezeru 200m,proč? Ale mě se to vše líbilo,myslím že jsme si s Bombardérem zajezdili až až,hlavně RACE z Petrovou M5 byla COOL !!! Takže díky všem za účast a snad zase příště...

Tech zastavek bylo moc .. proste spanilka ktera trvala 3 hodiny a z toho se 1,5 hodiny stalo. Byla proste hrozne kratka ale vynahradili sme si to na kopci kde auto dostalo co proto :-) .. Jinak to bylo uplne super!!!!
Odpovědět