Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
MOST okruh 18.5.2006
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
castro píše:máte někdo tabulku časů?
Vyčkej, bude vystavena až se přepíše

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Lukas H. píše:JFK píše:ty se ohrazujes, ja konstatuju... spis jsem upozornoval na sirku tech gum, pokud by byla sirka v poradku pro dany typ auta tak by se to chovalo stejne jako ostatnim... proto jsem nazul slicky s tim ze to bude mozna horsi ale aspon neco nez si odkurvit gumy na kterych jsem prijel a ktery jsem nasadit nechtel (245/40-18.) Byl jsem z toho umisteni (ne casu, to byla traga) dost prekvapenej, na prvnim miste jsem pred akci videl Martina nebo tebe... Ja jsem myslel ze budu nekde na chvostu M-karu...![]()
opravnene jsi zklamanej ze te opet porazilo bawo? a ne jednona to se vyser Lukyne, prodej to a kup si konecne poradnej vuz... od te doby co te znam jsi baworackej tak ted nedelej ofuky...
A ten ulet s tim Renckem ti vsichni v klubu odpustime
hlavne se zase nerozciluj, tebe vzdycky serou neci radosti (napr. Lopolo vs. Maserati)
Nebo ze by jsi uznal ze to je tak trochu i ridicem? To ze jsi si nevzal slicky je tvuj problem ale i tak si nemyslim ze by jsi byl lepsi ridic nez Martin... A pokud srovnam moji a Martinovu jizdu tak se zamysli: s pomerem vaha/vykon jsem na tom s Martinem stejne (950kg/180PS vs. 1600kg-spolujezdec/305PS = cca 5.3)... ALE, vsichni vime ze na te vode to nebylo vubec o vykonu a vaha je na okruhu alfa-omega vseho i na suchu a v tomto pripade to platilo dvojnasob... A tolik diskutovane pneu? Martin mel "mokre slicky" - lepsi volba za techto podminek neexistuje... Ja mel slicky na sucho... Takze druhe plus pro Martina... To ze jsem ty gumy nazul az ve ctvrte jizde v tom nejvetsim chcanci a pote zajel best time a Martin ho zajel ve treti jizde kdy neprselo ani nezminuji... to je jen tak na okraj
Takze ze by to nebylo porad jenom o autech, gumach a ja nevim na co vsechno se porad odkazujes? ty auta nekdo musi vodit, takze ridic je "obcas" dulezitej clanek, kterej ty tak rad opomijis
Tak zacni u sebe, a potom res druhotny veci jako je treba to jestli jsi jel na tech a tech gumach, ok?
![]()
![]()
Roberte uz to nehul...
Co ty dokazes vymyslet obcas za blabol...
![]()
![]()
to je vse?

JFK píše:Lukas H. píše:JFK píše:ty se ohrazujes, ja konstatuju... spis jsem upozornoval na sirku tech gum, pokud by byla sirka v poradku pro dany typ auta tak by se to chovalo stejne jako ostatnim... proto jsem nazul slicky s tim ze to bude mozna horsi ale aspon neco nez si odkurvit gumy na kterych jsem prijel a ktery jsem nasadit nechtel (245/40-18.) Byl jsem z toho umisteni (ne casu, to byla traga) dost prekvapenej, na prvnim miste jsem pred akci videl Martina nebo tebe... Ja jsem myslel ze budu nekde na chvostu M-karu...![]()
opravnene jsi zklamanej ze te opet porazilo bawo? a ne jednona to se vyser Lukyne, prodej to a kup si konecne poradnej vuz... od te doby co te znam jsi baworackej tak ted nedelej ofuky...
hlavne se zase nerozciluj, tebe vzdycky serou neci radosti (napr. Lopolo vs. Maserati)
Nebo ze by jsi uznal ze to je tak trochu i ridicem? To ze jsi si nevzal slicky je tvuj problem ale i tak si nemyslim ze by jsi byl lepsi ridic nez Martin... A pokud srovnam moji a Martinovu jizdu tak se zamysli: s pomerem vaha/vykon jsem na tom s Martinem stejne (950kg/180PS vs. 1600kg-spolujezdec/305PS = cca 5.3)... ALE, vsichni vime ze na te vode to nebylo vubec o vykonu a vaha je na okruhu alfa-omega vseho i na suchu a v tomto pripade to platilo dvojnasob... A tolik diskutovane pneu? Martin mel "mokre slicky" - lepsi volba za techto podminek neexistuje... Ja mel slicky na sucho... Takze druhe plus pro Martina... To ze jsem ty gumy nazul az ve ctvrte jizde v tom nejvetsim chcanci a pote zajel best time a Martin ho zajel ve treti jizde kdy neprselo ani nezminuji... to je jen tak na okraj
Takze ze by to nebylo porad jenom o autech, gumach a ja nevim na co vsechno se porad odkazujes? ty auta nekdo musi vodit, takze ridic je "obcas" dulezitej clanek, kterej ty tak rad opomijis
Tak zacni u sebe, a potom res druhotny veci jako je treba to jestli jsi jel na tech a tech gumach, ok?
![]()
![]()
Roberte uz to nehul...
![]()
![]()
to je vse?![]()
nezklamal jsi... na mokru gumy, na suchu gumy...
to jsi celej ty Kadle
Jasne jsi nepochopil vetu ze s touhle debatou o hovne (o gumach) koncim?

N54 PWR
Lukas H. píše:JFK píše:Lukas H. píše:[quote="JFK"]
ty se ohrazujes, ja konstatuju... spis jsem upozornoval na sirku tech gum, pokud by byla sirka v poradku pro dany typ auta tak by se to chovalo stejne jako ostatnim... proto jsem nazul slicky s tim ze to bude mozna horsi ale aspon neco nez si odkurvit gumy na kterych jsem prijel a ktery jsem nasadit nechtel (245/40-18.) Byl jsem z toho umisteni (ne casu, to byla traga) dost prekvapenej, na prvnim miste jsem pred akci videl Martina nebo tebe... Ja jsem myslel ze budu nekde na chvostu M-karu...![]()
![]()
![]()
Roberte uz to nehul...
![]()
![]()
to je vse?![]()
to jsi celej ty Kadle

to uz je vazne konec? skoda, cekal jsem ze tu napises ze bawo opet pojelo Clio diky zkusenemu jezdci...

JFK píše:Lukas H. píše:JFK píše:[quote="Lukas H."][quote="JFK"]
ty se ohrazujes, ja konstatuju... spis jsem upozornoval na sirku tech gum, pokud by byla sirka v poradku pro dany typ auta tak by se to chovalo stejne jako ostatnim... proto jsem nazul slicky s tim ze to bude mozna horsi ale aspon neco nez si odkurvit gumy na kterych jsem prijel a ktery jsem nasadit nechtel (245/40-18.) Byl jsem z toho umisteni (ne casu, to byla traga) dost prekvapenej, na prvnim miste jsem pred akci videl Martina nebo tebe... Ja jsem myslel ze budu nekde na chvostu M-karu...![]()
![]()
![]()
Roberte uz to nehul...
![]()
![]()
to je vse?![]()
to jsi celej ty Kadle

to uz je vazne konec? skoda, cekal jsem ze tu napises ze bawo opet pojelo Clio diky zkusenemu jezdci...

Zkusenej jezdec nebyl potreba, stacilo si vzit Nonama jako napovedu...

N54 PWR
bavo píše:Lukas H. píše:bavo píše:to Lukas H.:
já bych to viděl taky tak,kup si už pořádný auto-BMW![]()
..nebo zkus vytunit malucha,ten je ještě lehčí![]()
Jaky Bmw? Vytunenou M3 za 550k? Nebo racingovou M6ku? Nebo nejaky jiny bawo abych byl pomalejsi?
kokám žes povečeřel vtipnou kaši
No ty jsi ji povecerel asi o 3 minuty driv...

N54 PWR
hehe
v zapalu vytlemu nad tema slajdama jsem trochu zapomnel, ze se ma jet na cas
jinak moje obuti- 7,5 + 225/45 Michelin Alpin zimni cca 2-3mm, r.v.95
zadek 8,5 + 245/40 Continental letni 2mm
postrehy- pneu to nesezralo vic nez 1mm, benalu taky dle oka minimalne, teplota oleje stoupla o 10st (bezne 90-rychla jizda 100-tady 110), voda se nehla vubec (bez vrtule), volant 28cm je na driftovani krajne nevhodnej

jinak moje obuti- 7,5 + 225/45 Michelin Alpin zimni cca 2-3mm, r.v.95

postrehy- pneu to nesezralo vic nez 1mm, benalu taky dle oka minimalne, teplota oleje stoupla o 10st (bezne 90-rychla jizda 100-tady 110), voda se nehla vubec (bez vrtule), volant 28cm je na driftovani krajne nevhodnej

“Ability is what you're capable of doing.”