a jeeje to jsem zase neco prosral, slo to nejak mimo me. nemel jsem o nicem ani paru. Mrzi me ze jsem nedorazil a Jirkovi, ze jsem mu nedal vedet. Vubec jsem o tom nevedel.
skautik píše:a jeeje to jsem zase neco prosral, slo to nejak mimo me. nemel jsem o nicem ani paru. Mrzi me ze jsem nedorazil a Jirkovi, ze jsem mu nedal vedet. Vubec jsem o tom nevedel.
a to ti pry dost lidi psalo a ty jsi nereagoval...
hmm a co ti mam na to rict? proste jsem to nesledoval, nejsem tady kazdy den a uz vubec ne v kazde sekci. ja se od prihlaseni o te akci s nikym nabavil, takze to bohuzel upadlo nekam vzapomeni.
skautik píše:a jeeje to jsem zase neco prosral, slo to nejak mimo me. nemel jsem o nicem ani paru. Mrzi me ze jsem nedorazil a Jirkovi, ze jsem mu nedal vedet. Vubec jsem o tom nevedel.
a to ti pry dost lidi psalo a ty jsi nereagoval...
jo, pry, neco jsi nekde slysel, neco nekdo povidal? jedinej od koho mam zmeskany hovor je Jarax a ten mi vola tak casto, ze to fakt moc neresim.
Fyzický stav mojej zadnej nápravy mi nedovolil ani len pomyslieť na skok,vynahradila mi to skvelá atmosféra,balzám na dušu.Spoznal so fajn ľudí ,videl pár výnimočných aút,proste super,Jirko,ďakujem za tú príležitosť byť u toho.