smile píše:Tak je videjko tady ma 1:29min omlouvam se za kvalitu zaberu příště bude stativ snad se to zlepci a bude toho vic z inteieru z jizdy atd. http://www.youtube.com/watch?v=pDYvHKkAMOc
mno je to josh martinez-time alone byl to problem vybrat neco co se hodi hh vsecno bylo moc rychlí jestli mas icq tak ti to poslu na email je to moc velky
smile píše:Tak je videjko tady ma 1:29min omlouvam se za kvalitu zaberu příště bude stativ snad se to zlepci a bude toho vic z inteieru z jizdy atd. http://www.youtube.com/watch?v=pDYvHKkAMOc
To KamilAC:Co by to všechno obnášelo, kdyby sme chtěli zajet na to letiště Kámen? Jak vysoká by byla cena? Začínám o tom uvažovat, že bych se tam zkusil naučit trochu driftovat.
st27 píše:letiště bych příště bral.. i když zas na druhou stranu nepatřím mezi ty sprintery a driftaře
Nevadí, tak mi půjčíš auto.
Zjišťuju co se dá, kdyby někdo něco o Kameni věděl, sem s tím. Ono se vám to řekne že jsou otevřený závory, ale nebylo by nás(doufám)málo a když tam přijede třeba 30 aut, je už nějaká ta organizace potřeba.
Počkat, takže ten novej majitel kterej to v minulých letech koupil a zpoplatnil, tak už se toho zase zbavil? Takže ted už to má zase někdo jiný?
Určitě pokud máš Kamile možnost, tak to prověř. Je to jak píšeš. Jakmile by nás tam bylo takhle hodně, tak by problémy na sebe nenechaly dlouho čekat. Podle mě 3-4 auta by byly ještě v cajku, ale takhle už ne.
super prezentace!!! škoda že měl lion motor studenej tp jo,teď tu plánujem letiště,ale aby jsme zas pak bohužel neřešili třeba kde je velká střecha kdyby zas chcalo ...
st27 píše:letiště bych příště bral.. i když zas na druhou stranu nepatřím mezi ty sprintery a driftaře
Nevadí, tak mi půjčíš auto.
Zjišťuju co se dá, kdyby někdo něco o Kameni věděl, sem s tím. Ono se vám to řekne že jsou otevřený závory, ale nebylo by nás(doufám)málo a když tam přijede třeba 30 aut, je už nějaká ta organizace potřeba.
Moc pěkné. Ta cihla pod mým zadním kolem vypadá drsně.(vše brzdí jak má, šlo jen o vtip):) Jojo toho studeného motoru je škoda, nemohl sem to holt točit do otáček kuli videu. Ale příště už to bude snad v cajku.