bpytlik píše:darmon píše:proc ?
Pokud si dobre pamatuju tak to kdysi psal i pan evoVII, ze se s tim normalne jezdit neda...tusim psal ze to nema ani posilovac a podobne...
jo takhle, no zrovna "tohle" RA ne

Lukke píše:. Darmon může přijet se svojí mega benzínovou sedmou a předjet naftový kamna. Neříkám, že mě nepředjedete, věřím, že někdo ano, ale uvědomte si už, že BMW 30d/40d není SuperB nebo Audi 2.5 TDI.
Proto končím tuto diskusi, uznávám že benzín od BMW stále ještě vede a ve stejném objemu jakýkoli diesel zřejmě předjede, ale některé názory v této hyper diskusi nebyly zrovna až tak objektivní.
Proto se mějte a těším na příznivce i nepříznivce naftových kamen někde na prázdné dálnici.
LOPOLO píše:Lukke: koukam ze tvoje rozpolozeni se moc neshoduje s tim jak diskuze postupovala a v jakym smyslu byly prispevky psany. Mrkni na to a uvidis ze sem psal ze bych s tebou pravdepodobne menil
Lukke píše:Jaký rozpoložení?Názor mám pořád stejnej a několikrát jsem ho tady už uvedl. Jen jsem vždy reagoval na příspěvky typu "diesel je mrdka" a snažil se vysvětlit, že moderní ropa je lepší než předchůdce a výkonově podobná benzínovým motorům v podobném objemu (328i x 330d).
Mrkal jsem na to a přečetl jsem to celý. I to, že bys pravděpodobně měnil. Přece je jen zážitek z jízdy podobný viď?
LOPOLO píše:[Ach jo ... mam snad zacit znovu? Vynikaji turbodiesel se nemuze rovnat dobrymu turbobenzinu natoz vynikajicimu. Zase psat o vic jak deset let starym atmosferickym benzinu, jenz ma mnohem vic kW nez ty koni snad ani nema cenu. Jestli chces slyset abych rekl ze tvoje auto je fain ... OK, rikam je fain. Jestli chces slyset ze diesel je dneska srovnatelnej s benzinem ... NE, a pravdepodobne NIKDY nebude! Tvuj problem je v nepochopeni a porovnavani pro tebe vhodnyho, nikoli porovnatelnyho. Ale uz bych to fakt nechal .. nakonec je to videt na tvy reakci na Darmona.
Bombarder píše:.. a 325TDS zase moturek do mixéru..![]()
Lukke: s tim golfem to byl vtip, nerovnal byl Golfa s 325i, 328i, 330d to jista vec, ale s 325tds, 525tds kdykoli!
dale si myslim, ze lopolo to bral s humorem, jak psal o mrdkach, atd..
Bombarder píše:nechame to na leto. u nas je snih. takze to kdykoli beru zpet. zatim premyslej nad tim. jakou taktiku zvolis, aby to nedopadlo jak na sprintech s lopolem![]()
Lukke píše:Tak za prvé k reakci darmona - je NESMYSL srovnávat turbobenzín s turbodieselem, tak nevím co to sem pletete. To je kapitola sama pro sebe a pokud do této diskuse chce někdo cpát TURBO BENZÍN - tak je mimo. Ukaž mi, jaký benzínový model si v BMW můžu koupit s TURBEM! A já se vždy bavil o elegantních vozech BMW ve kterých jezdíme a ne o nějakých sračkách a podautech Subaru, apod...
Takže asi tak kémo....
Lukke píše:Psát o desel let starým Mku, je taky mimo. Bavíme se o normálních autech pro běžný provoz - M3, Impreza, apod je zde mimo a hlavní diskuse byla založena myslím na rozdílu 328i vs 330d.
Lukke píše:To, jestli chci slyšet, zda 330d je fain nebo ne je mi fuk a je to každého věc co si o tomto motoru myslí. Pro někoho je to pomalá a líná kouřící mrdka, pro někoho výkonný auto s vynikající spotřebou a skvělými jízdními vlastnosti. Abych řekl pravdu, v nějakým Subaru, který sice jede jako prase, bych se styděl. Už jsem tolikrát končil tuhle nesmyslnou debatu, ale vždy se najde někdo, kdo sem zase začne tahat turbobenzín a to je potom debata o ničem...
Lukas H. píše:Lopolo mezi 325TDs a 330i je rozdil 10let... To se neda srovnavat...