Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2007

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#421 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

George_D píše:
Lukas H. píše:Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... :) Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...

No, ale co jsi z tý tašky musel vyházet, aby doletěla první :lol:

LOL
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#422 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

George_D píše:
Lukas H. píše:Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... :) Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...

Pred srazem jen spolujezdcovu sedacku... 8)
N54 PWR
Mariuss

#423 Příspěvek od Mariuss »

Lukas H. píše:
George_D píše:

LOL to uz je jak ja kdyz jdu na motokary - vyndam vsechno z kapes, svlecu co nejvic obleceni, zajdu na zachod.... :D
jeza

#424 Příspěvek od jeza »

nevi nekdo kde jsou nejake vysledky sprintu ze srazu big bmw
Mariuss

#425 Příspěvek od Mariuss »

jeza píše:nevi nekdo kde jsou nejake vysledky sprintu ze srazu big bmw

Strana 28 tohoto threadu. Teda aspon vecer tam byly, ted mi to bud blokuje firemni firewall nebo to DC stahl...
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#426 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

hmm, no asi jsem mel betj durhej, ale kde je pak Macha? Nevim, je to divny. Ale s RZ jsem spokojenej, na to, že nedržel předek a motoru se nějak nechtělo zespodu jet, tak jsem dal i JFKeje :-)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#427 Příspěvek od DC Výkonná rada »

tenhle seznam je u sprintů seřazen z časomíry podle výsledku prvního sprintu a ne podle nejlepšího času z obou jízd !!

a RZ je seřazena podle průměru a né podle nejlepšího času každého jezdce

bohužel to takhle vylezlo z časomíry :-(

výsledky jsou na ukazto.com a jsou tam stále ;-)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
dargon

#428 Příspěvek od dargon »

DC kde jsou fotky z letadla?
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#429 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Speedy píše:hmm, no asi jsem mel betj durhej, ale kde je pak Macha? Nevim, je to divny. Ale s RZ jsem spokojenej, na to, že nedržel předek a motoru se nějak nechtělo zespodu jet, tak jsem dal i JFKeje :-)

Macha je na vysledkovy liste treti od zhora s nej casem 14,24...

Speedy: njn, jsem slepej :-)
N54 PWR
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#430 Příspěvek od Klakson »

na to že to byla premiéra, tak jsem s výsledkama nad míru spokojenej, až vyměním nohy, ruce, gumy, podvozek tak by se to mohlo zase trochu zlepšit :lol:
BOHHy

#431 Příspěvek od BOHHy »

jo dik lidickám co dali videa na youtube :-))) je to prca z te spanilky .
http://youtube.com/watch?v=JaFPwwjQPA8
http://youtube.com/watch?v=xS3Il0t7B2o
A snad jeste přibudou.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#432 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Klakson píše:na to že to byla premiéra, tak jsem s výsledkama nad míru spokojenej, až vyměním nohy, ruce, gumy, podvozek tak by se to mohlo zase trochu zlepšit :lol:

A co zmenit vyrobce? Usetrilo by ti to dost prace... :lol:
N54 PWR
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#433 Příspěvek od Klakson »

Lukas H. píše:
Klakson píše:na to že to byla premiéra, tak jsem s výsledkama nad míru spokojenej, až vyměním nohy, ruce, gumy, podvozek tak by se to mohlo zase trochu zlepšit :lol:

blbost :lol: :lol: tohle jsem vyrobil sám, BMW pouze dodalo díly :lol: :lol: nic lepšího už není než jezdit ve vlastním autě i když není nejrychlejší :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#434 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Klakson píše:
Lukas H. píše:

blbost :lol: :lol: tohle jsem vyrobil sám, BMW pouze dodalo díly :lol: :lol: nic lepšího už není než jezdit ve vlastním autě i když není nejrychlejší :wink:

To mas recht... 8)
N54 PWR
Pepe

#435 Příspěvek od Pepe »

Lukas H. píše:
George_D píše:

...... takže běžně jezdíš bez zadních sedaček, čalounění, rezervy a dalších přebitečných věcí .......
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#436 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Pepe píše:
Lukas H. píše:
George_D píše:[quote="Lukas H."]Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... :) Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...

...... takže běžně jezdíš bez zadních sedaček, čalounění, rezervy a dalších přebitečných věcí .......[/quote]

Presne tak, tyhle veci k nicemu tam mam jen pres zimu to je pak luxus... :D
N54 PWR
Mariuss

#437 Příspěvek od Mariuss »

Lukas H. píše:
Pepe píše:
Lukas H. píše:[quote="George_D"][quote="Lukas H."]Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... :) Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...

...... takže běžně jezdíš bez zadních sedaček, čalounění, rezervy a dalších přebitečných věcí .......[/quote]

Presne tak, tyhle veci k nicemu tam mam jen pres zimu to je pak luxus... :D[/quote]

Jooo, rezerva, to je luxus - neni nad ten luxusni pocit kdyz pichnes a mas rezervu :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#438 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Mariuss píše:
Lukas H. píše:
Pepe píše:[quote="Lukas H."][quote="George_D"][quote="Lukas H."]Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... :) Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...

Presne tak, tyhle veci k nicemu tam mam jen pres zimu to je pak luxus... :D[/quote]

Jooo, rezerva, to je luxus - neni nad ten luxusni pocit kdyz pichnes a mas rezervu :D[/quote]

Do sportovnich aut se rezerva nedava od vyroby... :)
N54 PWR
Mariuss

#439 Příspěvek od Mariuss »

Lukas H. píše:
Mariuss píše:
Lukas H. píše:[quote="Pepe"][quote="Lukas H."][quote="George_D"][quote="Lukas H."]Mno ja jsem spokojenej, prvni v RZ s naskokem 2s na druhyho a na sprintu ctvrtej o 0,05s za Speedym... :) Ale co vim tak speedy mel poharek za prvni misto a mel byt druhej za Ježou...

Jooo, rezerva, to je luxus - neni nad ten luxusni pocit kdyz pichnes a mas rezervu :D[/quote]

Do sportovnich aut se rezerva nedava od vyroby... :)[/quote]

Ano, do SPORTOVNICH aut se nedava :P - to ze ma tvoje splasena nakupni taska v nazvu sport neni rovno tomu, ze je sportovni auto :lol: Ikdyz kdyz tak koukam na ty casy... :cool2:
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#440 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

KDyz ze svyho auta vysypu ty "prebytecny" veci, tak potom ze sportovniho auta bude supersport? :lol: No, ale i kdyby ne, tak pak budu jezdit casy zase trochu mensi a to by mne zajimalo, co s tou taskou bude pak muset lukash udelat, aby byl o 5 setin za mnou :D :twisted:
Odpovědět