Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lion
Kontaktovat uživatele:

#421 Příspěvek od Lion »

Jinak jeslti se nepletu tak další srazík by měl být 25.7.2009? Ale pokud by dopadlo to letiště, tak bych tam jel už i dřív.
compound
Kontaktovat uživatele:

#422 Příspěvek od compound »

Pokud by to letiště Klaplo tak bych dal sraz třeba už v 11hodin nebo ve 12hodin:-)
smile
Kontaktovat uživatele:

#423 Příspěvek od smile »

paradni prezentace doufam ze bude i z to ho letiste neco peknyho kdyz tu nebudu :( at se mam na co kouknout
KamilAC

#424 Příspěvek od KamilAC »

Kluci můžete to někdo pls zkusit zjistit a případně domluvit? Termín se nám kvapem blíží, já včera teprv přijel a v pondělí ráno hned opět odjíždím tak zas nic moc nepořeším... :!:
st27

#425 Příspěvek od st27 »

určitě taky bych bral tento čas jak psal compound. jinak kdyby letisko neklaplo,tak se snad nás co nejvíce sejde tam jak vždy!!! 8)
mano

#426 Příspěvek od mano »

Tak k tomu letišti Kámen, byl jsem tam v neděli a už byly z obou stran na příjezdových cestách závory.
Při tomto zjištění jsem volal Semrymu a ten mi poradil kudy se ta objet,
takže jsem se tam dostal a pojezdil, ale samozřejmě přes zákaz a bez povolení.
Myslím, že kdyby se zavolalo na obecní uřad v Kameni kde by se zjistilo komu to letiště patří nebo kdo ho má ve správě tak by se asi povolení dalo získat, ale určitě ne zadarmo!!!!
Tak, že jsou dvě varianty:

1) jet tam bez povolení a při nejhorším nás někdo vyhodí, což se mi
ještě nestalo a to tam bylo asi 20 aut
(k této variantě bych se přikláněl já)

2)zjitit vlastníka zaplatit souhlas/povolení a pak tyto náklady
rozpočítat mezi lidi co přijedou.
KamilAC

#427 Příspěvek od KamilAC »

mano píše:Tak k tomu letišti Kámen, byl jsem tam v neděli a už byly z obou stran na příjezdových cestách závory.
Při tomto zjištění jsem volal Semrymu a ten mi poradil kudy se ta objet,
takže jsem se tam dostal a pojezdil, ale samozřejmě přes zákaz a bez povolení.
Myslím, že kdyby se zavolalo na obecní uřad v Kameni kde by se zjistilo komu to letiště patří nebo kdo ho má ve správě tak by se asi povolení dalo získat, ale určitě ne zadarmo!!!!
Tak, že jsou dvě varianty:

1) jet tam bez povolení a při nejhorším nás někdo vyhodí, což se mi
ještě nestalo a to tam bylo asi 20 aut
(k této variantě bych se přikláněl já)

2)zjitit vlastníka zaplatit souhlas/povolení a pak tyto náklady
rozpočítat mezi lidi co přijedou.

Já se přikláním spíš ke druhé variantě.
ondra325

#428 Příspěvek od ondra325 »

no byly jsme tam ve stredu jezdily asi hodku a pak nejaky zemedelec v corse jel okolo a rikal ze tady nemame co delat , kdo mu zaplati ty vyjety koleje v trave ktery tam snad zadny nebyli atd. Rekl at si zajistime povoleni a pak si tu muzeme jezdit ,tak jsme zeptaly jestli ma cislo na majitele on ze ano a tak at nam ho da ze mu zavolame a zeptame se primo jeho a ten magor nam ho nechtel dat ze se do 5 min mame zbalit jinak zavola policii, a povidal ze hodina na letisti stoji 10t :lol: cos mi prijde blbost , proste to byl nejaky magor
KamilAC

#429 Příspěvek od KamilAC »

ondra325 píše:no byly jsme tam ve stredu jezdily asi hodku a pak nejaky zemedelec v corse jel okolo a rikal ze tady nemame co delat , kdo mu zaplati ty vyjety koleje v trave ktery tam snad zadny nebyli atd. Rekl at si zajistime povoleni a pak si tu muzeme jezdit ,tak jsme zeptaly jestli ma cislo na majitele on ze ano a tak at nam ho da ze mu zavolame a zeptame se primo jeho a ten magor nam ho nechtel dat ze se do 5 min mame zbalit jinak zavola policii, a povidal ze hodina na letisti stoji 10t :lol: cos mi prijde blbost , proste to byl nejaky magor

Holt čeští zemědělci občas neví co mluví. Nejspíš nedostal dotaci. :smich2:
Když se nám to nepovede zařídit teď, bude to holt příště.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#430 Příspěvek od Lion »

Při hledání na internetu komu to letiště ted patří sem narazil na tuhle informaci, že ted patří pod Technický a zkušební ústav stavební Praha, s. p. pobočka Technicko inženýrské služby (0900).

Odkaz na stránky, kde sou i kontakty:

http://www.tzus.cz/content/pobocka-tis-0900-uvod

Zkouší tam bezpečnostní betonové bariery pro náklaďáky a auta.

Jinak bych šel určitě taky legální cestou a řádně to domluvil. Nerad bych pak nějaké nepřijemnosti. :wink: Třeba to ani nebude drahý, páč by sme tam byli třeba jen na 3-4 hodky, nebylo by to pronajmutí letiště na celej den. :wink:
BMWX5power

#431 Příspěvek od BMWX5power »

bydlim 2 KM od letiste kamen a zavory sou ze vsech stran vzdycky si otviraj zemedelci
BMW e66 745Li
BMW e53 X5 3.0D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#432 Příspěvek od Lion »

Chlapi, tak už domlouvám oficiální cestou pronájem toho letiště. Potřebuju, ale vědět zhruba počet aut (osobně počítám +- 20 aut). Dnes odešlu na konkrétní orgán email z údaji a měli by mě zpětně poslat plánek letiště + vyhrazené sectory na něm, které lze pronajmout a v závislosti na daným sectoru se odvijí i cena. Bohužel nelze letiště pronajmout jen na pár hodin, ale na celý den. Rovněž mají 2 cenové skupiny za pronájem a to bud komerční a nebo nekomerční. Nekomerční je prý výrazně levnější, takže to je náš případ. Pokud budeme s jejich podmínkami siuhlasit pošlou smlouvu a může se tam vyrazit. Jen doufám, že v tom termínu už něco nemají. 8)

Takže ještě jednou se chci zeptat at sem napíšou všicí Ti co by o zpestřený regionál na letišti Kámen měli toho 25.7.2009 zájem. Bude zde platit pravidlo čím víc lidí, tím levnější pronájem letiště. :wink:
honzous

#433 Příspěvek od honzous »

cau no chtel bych se tam podivat ale nevim jestli budu myt tricu v kupe :cry: ale chci se zeptat jestli nekdo pojede z bystrice nad pernstejnem nebo ze zdaru ze bych se pridal? :?:
KamilAC

#434 Příspěvek od KamilAC »

Počítej těch 20 aut, třeba bude pěkně a bylo by jich i 30. To se cena odvíjí podle počtu aut? Jinak jakou udělali nabídku na ten nekomerční pronájem?
Lion
Kontaktovat uživatele:

#435 Příspěvek od Lion »

KamilAC píše:Počítej těch 20 aut, třeba bude pěkně a bylo by jich i 30. To se cena odvíjí podle počtu aut? Jinak jakou udělali nabídku na ten nekomerční pronájem?

Cena se bude odvíjet určitě od počtu aut, ale je to myšleno jako cena pro nás jednotlivce. Páč nám třeba řeknou 10 000,- Kč/den a to se bude muset rozpočítat např. na 20 aut. :wink: Jinak cenu zatím nemám, budu jí mít až snad zítra. Řešil sem to z práce a na firemní e-mail sem to nechtěl dávat. Takže ted tam napíšu at mě to zítra pošlou a budem chytřejší. Bud ta cena bude ok a bude se muset hnedle udělat anketa a seznam lidí, kdo tedy na 100% pojede. Páč pokud to bude nějak dražší, tak tam ten počet hraje velkou roli, pokud bych měl platit 1000 - 2000,-Kč, tak to už radši zajedu na Masarykův okruh do Brna a to letiště by padlo. :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#436 Příspěvek od Lion »

honzous píše:cau no chtel bych se tam podivat ale nevim jestli budu myt tricu v kupe :cry: ale chci se zeptat jestli nekdo pojede z bystrice nad pernstejnem nebo ze zdaru ze bych se pridal? :?:

Ze Ždáru, pokud vše klapne a bude to pro nás cenově přijatelný, tak pojedu já + další cca 2 BMW. :wink:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#437 Příspěvek od Lion »

BTW: Náhodou někdo nemáte možnost sehnat na tuhle akci kuželky? Pokud nebudou, stači PET láhve. :wink: Ale uvidíme jak vše dopadne. 8)
compound
Kontaktovat uživatele:

#438 Příspěvek od compound »

Když tak cena nebude přehnaná tak tam pojedu :lol:
Tehu

#439 Příspěvek od Tehu »

jj vsechno se odviji od ceny... Ja nehodlam platit ani napr. 500,- na to ze se budu divat na kraji jak blbnete :-)
Lion
Kontaktovat uživatele:

#440 Příspěvek od Lion »

Tak pánové, obdržel sem potřebné podklady, ceny, ale už vidím ted, že bych si dal asi hlavu do oprátky. Vše je o penězích a hold každá sranda něco stojí. Ale nerád bych něco domluvil apk a se nás tam sjelo pár a s ceny bych se pak osobně posral, páč to bude psaný vše na mě. Ale k věci. Cena jak sem předpokládal neni nijak nízká, ale pokud by přijelo 20-30 lidí, tak né neprůstřelná..Cena by byla asi 15 000,-Kč na ten jeden den. Na letišti sou 3 sektory A, B, C.. Sektor B nelze pronajmout jelikož se tam provádí zkoušky a nechcou tam riskovat poníčení povrchu. Takže sektor A a C je přesně místo, kde sou ty zátačky a rovinka na 200m. Sektor A je za 10 000,-Kč a Sektor C za 3000,-Kč + celkový poplatek za pronájem 2000,-Kč...A je to rovných 15 000,-Kč...Takže jak vidíte neni to pro jedince moc levná záležitost muselo by nás být minimálně 20 lidí..Pak ještě přiložím plánek letiště s těma sektorama. :wink: Takže se k tomu prosím vyjádřete co nejrychleji - není už moc času na vyřízení potřebných povolení Policie, úřady apd. Děkuji. :wink:
Odpovědět