Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diskuze : Golf II GTI vs. BMW 325i(tds)
-
-
2 Bombardak a druhá best-retard-káma:
zkus si zas natahnout kalhoty a vymyslet neco alespon trochu hodne cloveka co umi psat....
PS- timto dekuji za vysvetleni podstaty moji sexualni orientace, mel jsem v tom ponekud nejasno..... :allright:
od ted se ukajim zasadne nad tvymi prispevky...... :yep:
zkus si zas natahnout kalhoty a vymyslet neco alespon trochu hodne cloveka co umi psat....
PS- timto dekuji za vysvetleni podstaty moji sexualni orientace, mel jsem v tom ponekud nejasno..... :allright:
od ted se ukajim zasadne nad tvymi prispevky...... :yep:
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanz: to je v poho, myslim že Bombarďák nás chce dostat do nějaký schýzy
, nebo co,;) protože postuje ze stejný IP adresy jako ten druhej retarda Hektor a ještě jeden anonym předtím (navzájem si přizvukujou):
62.168.43.98
inetnum: 62.168.43.96 - 62.168.43.111
netname: INGELECTRIC-NET
descr: Ingelectric a.s.
Ty vole Bombardére, samomluva už je první stupeň šílenství... :fuckoff:

62.168.43.98
inetnum: 62.168.43.96 - 62.168.43.111
netname: INGELECTRIC-NET
descr: Ingelectric a.s.
Ty vole Bombardére, samomluva už je první stupeň šílenství... :fuckoff:
tak panove...
kazdej clovek s prumernou inteligenci pochopi ze tohle forum loguje ip : je tu i takova ikonka celkem viditelna k tomuto ucelu urcena...
a pouhym kliknutim na ip u bombardera a kliknutim na ip u hektora kohoze? zjistime... ze je to ten samy "ovak"
neni ti sebe lito? ...
jenom co si udelam cas s tebou udelam poradek a bude po ptakach... uklidni se ne?
ses jedinej kdo tady rejpe do vseho a vsech
kazdej clovek s prumernou inteligenci pochopi ze tohle forum loguje ip : je tu i takova ikonka celkem viditelna k tomuto ucelu urcena...
a pouhym kliknutim na ip u bombardera a kliknutim na ip u hektora kohoze? zjistime... ze je to ten samy "ovak"
neni ti sebe lito? ...
jenom co si udelam cas s tebou udelam poradek a bude po ptakach... uklidni se ne?
ses jedinej kdo tady rejpe do vseho a vsech
-
- Kontaktovat uživatele:
- TURBO_KrteK
Originál zaslal Lukas H.
[B]Jsem rad Klaksone ze mas stejnej nazor...
nic proti tobě JFK ale to si snad děláš prdel ne s tou Audi RS6
ten chlápek si s tebou jen hrál
já už teď báwo nemám a je mi smutno, byla to 328i a nejlepší kára v mým životě, ale buďme soudný báwa jsou skvělý auta,ale na nejaký káry prostě nemaj