Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
-
- Kontaktovat uživatele:
Srazek celekem povedenej akorát to počasí si opět dělalo co chtělo,hlavní organizátor se nezučastnil kvuli pracem na autě.Kluci z Bystřice:Fakt pěkný Báwa,obzvlášť ta modrá E30,a Semry se postaral o trochu show na závěr,pěkně si to tam točil
tak snad příště to bude lepší,JInak se zeptám kdo všechno jede na BIG?

jinak kuci, se omlouvam ze jsem nedorazil ale nebyl jsem schopen ridit, vzhledem tomu ze mame u nas poutcompound píše:Srazek celekem povedenej akorát to počasí si opět dělalo co chtělo,hlavní organizátor se nezučastnil kvuli pracem na autě.Kluci z Bystřice:Fakt pěkný Báwa,obzvlášť ta modrá E30,a Semry se postaral o trochu show na závěr,pěkně si to tam točil![]()
tak snad příště to bude lepší,JInak se zeptám kdo všechno jede na BIG?

compound píše:st27 píše:sraz ušel. počasí se hold neovlivníto jo ta modrá E30 fakt nádherná...potom samozřejmě ta stříbrná E46...která tam stála tak osamocená....
na big-pokud to vyjde bych se rád připojil k vám!
Kam jsi se pak stratil,že jsi nedojel do City parku?
no nevěděl jsem že se tam jede...

-
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem se informoval na to letiště. Kámen jedině na černo což po nedělním obědě není až takový problém, popřípadě že by bylo obsazeno nebo by se vyskytla jiná komplikace, je možnost přejet na cca 10km vzdálené legálně pronajaté letiště částkovice. 1500kč / den. Nevýhodou částkovic je malá plocha vhodná tak ke sprintům, maximálně slalomu, jediná zatáčka při výjezdu letiště umožnuje skutečně jen rekreační drift. Byl by zájem?
Fotečky z plochy částkovice, auta si nevšímejte, musel jsem si ho prostě vyfotit.

Fotečky z plochy částkovice, auta si nevšímejte, musel jsem si ho prostě vyfotit.

-
- Kontaktovat uživatele:
a co letiste komarovice driv jsme tam byli peceny vareny nez se tam zabili ty kluci v 205 pak potom zacali policajti jit a museli jsme ujet
prece jen za zakazem vjezdu a kolem zavory by byl peknej flastr a na jare se tam poradali sprinty a kdyz je mokro tak tam chodim zadriftovat na ten ostrej roh no nic hustyho ale s par kuzelama je to prca za mokra se tam muzeme pristi sraz jen mrknout je to kousinek od jihlavi http://www.mapy.cz/#mm=FP@sa=s@st=s@ssq ... 99776@z=14 a da se tam jed prez byvalí zavody do vrchu z luk