JFK píše:[quote="Fenri"][quote="pryfish"]taghle vypadas Fenri? ty si drsnaaaak
Nech si těch ironických poznámek... Jiný foto nemám,nemám zálibu ve focení svýho xichtu
xicht je u rybky to nejmíň fotografovaný... teď jenom nevim jestli je to dobře
zase bezduvodne rejpes? tys me snad fotil bez hlavy? BTW: na fotkach ze srazu sem nevidela ze kdyz uz me nekdo fotil, ze by fotil neco jinyho nez muj oblicej...[/quote]
ty vole, tobě člověk nemůže nic říct, jdi do p... [/quote]
Martinéz píše:to JFK (a psena)..jooo, pustte se do me, zlincujte me za blbej rejp nezasveceneho chudacka no dyt v klidku, copak sem tam u toho placeni nejak blekotal? ani slovo.. jen me zajimalo, komu ty penize jdou, ci ta vaha vubec je atd. Puvodne sem myslel, ze je to nejaka tvoje dobrocinna akce, ze sis nekde tu vahu pujcil a ted delas solidarose na srazu moc se tomu ani nedevim, pac sme kratce predtim s fikuxem a georgem_d odpalili raketu..
jo a pokud ty udaje budou k porovnani na webu, ma to cely mnohem vetsi smysl..
ty váhy jsem zde popisoval již před 3/4 rokem že jsem je koupil a že pokud někdo bude mít zájem že není problém... u placení jsi neblekotal (což byla možná chyba, rád bych ti to vysvětlil), ale blekotal jsi tady veřejně předevšema, což právě nechápu solidární akce to byla, již jsem to vysvětlil, to vážení za ty dvě kila není na kšeft, ani to nezaplatí ty nájezdy které ty auta brzo zničí... http://www.sandtler.de/inhalt_index.htm
RuDoSh se chtel taky zvazit, ale nemel odvahu. Ze pry za 200 to je docela hodne..
Martinez, Fikux: Vidim to na návštěvu po dozrání a návštevu ne Marsu ale asi poletíme dál
JFK: Jestli ty najezdy staly 3,5k a rozmačkaj se pošli mi rozměry a mohl bych to zadat tady zámečníkům, aby to spočítali a vyrobili pevnější(nejspíše i levnější), nevim teda jak koukáš na váhu nájezdů, ale podle mě i kdyby to nebylo z hliníku tak by to o moc těžší nebylo. kdyžtak se ozvi
George_D píše:Martinez, Fikux: Vidim to na návštěvu po dozrání a návštevu ne Marsu ale asi poletíme dál
JFK: Jestli ty najezdy staly 3,5k a rozmačkaj se pošli mi rozměry a mohl bych to zadat tady zámečníkům, aby to spočítali a vyrobili pevnější(nejspíše i levnější), nevim teda jak koukáš na váhu nájezdů, ale podle mě i kdyby to nebylo z hliníku tak by to o moc těžší nebylo. kdyžtak se ozvi
hlinik to bejt musí, je blbost sebou tahat 20 kg nájezdy...
no ono by to slo udalat i technologicky lepe aby to bylo pevnejsi a zustalo to z hliniku. ale zase tak detailne jsem to nesledoval
George_D píše:JFK: optam se ti, jaká by měla být nosnost??
A já kdybych dal 3,5k za 4 naohejbaný plechy tak bych čekal že vydrží víc
kazdy najezd min 600 kg, takze o nahejbanejch plechach nemuze byt rec... a pro me ty najezdy stacej... na ostatni seru, pokud nekdo bude chtit zvazit tak vysoli 500,- tim padem budu mit klid, nebudu se s tim zatezovat