dík, tak to je moc brzo, to budu služebně na západě...
jo, já myslel fagaraš - to sou moc krásné kopce... za caeuceska sem tam byl 2x, jednou v létě a jednou zimě, pokaždé pln zážitků z reálného balkán-socialmusu.... týden na horách (chaty, jídlo atak) za karton marlborek....
Měkoty Návrh č.2: Inspirací byl vloni TopGear jakožto popularizátor Transafagarasanu. Můžeme se inspirovat dál a uspořádat "soutěž" ve stylu TopGearu - u města Caransebeș se rozdělíme na dvě družstva. Jedno pojede severní horskou zkratkou, druhé prověřenou jižní trasou kolem Dunaje. Dáme "závod" a družstvo které prohraje platí večeři pro všechny.
Co vy na to?
Co se výběru tras týče, osobně spoléhám na zkušenosti účastníků loňského ročníku - nemám na mysli jen samotný povrch cesty, ale i její okolí - větší či menší koncentraci cikánských osad atd...
Já jsem pro Hory je to fakt nádhera . Občas dobrodružství ale na to se moc dobře vzpomíná . Až se za rok potkáme tentokrát na evropské části Tour tak budete vzpomínat pamatuješ jak jsme projížděli před rokem těma horama ten výhled a to okolí .Nebo raději budeš vzpomínat pamatuješ jak se nám jelo krásně po té rovné silnici kolem Dunaje no abych řekl pravdu moc si na to nevzpomínám ale vzpomínám si jak kluci co to jell po horách o tom dlouze vyprávěli a vzpomínají na to do dneška .
Jinač moc velké poděkování pro Náčelníka (Francis ) Za sobotno nedělní čas a pomoc za přendání sání M52 za M50 do mého pokladu včera najeto cca 260 km auto jede moc pěkně vše OK takže už jen par drobností a hurá na cestu .
porsacek píše:Já jsem pro Hory je to fakt nádhera . Občas dobrodružství ale na to se moc dobře vzpomíná . Až se za rok potkáme tentokrát na evropské části Tour tak budete vzpomínat pamatuješ jak jsme projížděli před rokem těma horama ten výhled a to okolí .Nebo raději budeš vzpomínat pamatuješ jak se nám jelo krásně po té rovné silnici kolem Dunaje no abych řekl pravdu moc si na to nevzpomínám ale vzpomínám si jak kluci co to jell po horách o tom dlouze vyprávěli a vzpomínají na to do dneška .