Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
Re: Zna ji nekdo?
takovy auto mi to ani nenajde
ani teď... je to možný, nebo dělám něco blbě?
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Ta už na inzerci leží dost dlouho, takže asi bude chyba v technice nebo ve výbavě nebo v obojím
, startovací cena byla tuším půl mega.

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
mě už taky... ta výbava je slabá, nemá to nic, co dělá 6 6kou
škoda, krásný auto...
to i moje obyč černá z roku 2004 je líp vybavená, co bych dal za ten krásnej individual lak, kůži atd.

to i moje obyč černá z roku 2004 je líp vybavená, co bych dal za ten krásnej individual lak, kůži atd.
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Jo, je tam docela dlouho, proto ten dotaz, zda se nekdo dival.. vsechno je proti, takze tam nepojedu ani ja, dekuji za rady 

Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Já se svezl v Sl 55 AMG a mám nesmírný cukání prodat 650i. Ale zas vím, že si už manuál v individualu nikdy nekoupím... Zatím to nemám v inzerci, tak kdyby někdo chtěl CK98189. Najeto 180. Manuální 6q převodovka - v bimmer je chyba, že se uvádí automat. Poslední servis za 120tis. - nové řízení + adaptace v BMW, všechny ložiska v kolech, komplet brzdy a všechny tlumiče. Interiér je jako nový, jelikož byl ošetřen a renovován. Byl jsem u Snejka kvůli ELV a auto k němu v minulosti jezdilo. Dle diagnostiky byl před smrtí ELV(opraveno emulátor) a vyměněno parkovací čidlo. Jinak vše v cajku. Cenu bych chtěl lehce pod půl mega. Definitivně rozhodnutý nejsem, jelikož co jsem v minulosti prodal za to bych si trhal vlasy. E39 540i packet v manuálu za kilo, TOP 330ci za 150, atd..
- TT
- Kontaktovat uživatele:
540david píše:Já se svezl v Sl 55 AMG a mám nesmírný cukání prodat 650i. Ale zas vím, že si už manuál v individualu nikdy nekoupím... Zatím to nemám v inzerci, tak kdyby někdo chtěl CK98189. Najeto 180. Manuální 6q převodovka - v bimmer je chyba, že se uvádí automat. Poslední servis za 120tis. - nové řízení + adaptace v BMW, všechny ložiska v kolech, komplet brzdy a všechny tlumiče. Interiér je jako nový, jelikož byl ošetřen a renovován. Byl jsem u Snejka kvůli ELV a auto k němu v minulosti jezdilo. Dle diagnostiky byl před smrtí ELV(opraveno emulátor) a vyměněno parkovací čidlo. Jinak vše v cajku. Cenu bych chtěl lehce pod půl mega. Definitivně rozhodnutý nejsem, jelikož co jsem v minulosti prodal za to bych si trhal vlasy. E39 540i packet v manuálu za kilo, TOP 330ci za 150, atd..
....sice si mě dnes potkal na chodbě a nic jsi mi neříkal, že jí chceš prodat, i když víš, že jsem Ti říkal, že bych jí od tebe až jí budeš prodávat vzal, ale to je stejný jak s těma kolama.... tak šťastný prodej
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
Nedělej Zagorku..
Klidně se zítra stav a můžeme dát řeč. Nemůžu v hlavě udržet všechno..

tak to fakt někdo udělal
LPG v M6, toroid v kufru...
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... ?cldtidx=2

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Ten plyn je tam fakt boží. 

u M6 cabrio asi blbost, u M5 E60 by to smysl mělo větší.
Smysl by to hlavně mělo, kdyby se s tím autem jezdilo, což u té M6 podle nájezdu asi ne. Takhle mi to přijde jako kokotina, aby měl někdo plyn na pár tis. km za rok.
to určitě jo, ale zas já bych to tam asi dal, víš kolik todle musí nasrat lidí? 

tak první majitel si to tam nedal, počítám, typnul bych si na to vyladil do černa... a chápu i ten toroid, na bombu by asi nic nenajel 

Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
já znám člověka co zaplynoval ferrari, jen proto že je plynař a lidi mu vykladali jak je to s těma opicama a banama tak to udělal.
- Itchythefirst
Prooooc proboha? Jako jeste pochopim klasickou bombu, ale ten toroid je skutecne hruzazddan01 píše:tak to fakt někdo udělalLPG v M6, toroid v kufru...

ten toroid bude mít v tom cabriu víc litrů a zabere min kufru
- Itchythefirst
Vic litru rozhodne, ale min mista v kufru, tim spis v kabriu, urcite nezabere.JaraX píše:ten toroid bude mít v tom cabriu víc litrů a zabere min kufru