Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zna ji nekdo?
Re: Zna ji nekdo?
ty to máš jak? ale myslím už jsi to sem fotil že?
- Itchythefirst
Jojo, mam klasickou bombu, ktera je schovana pod tim "vyklenkem" pro strechu, ale alespon je cast kufru celkem dobre vyuzitelna. Tim toroidem v ty M6 je zaplacanej celej kufrJaraX píše:ty to máš jak? ale myslím už jsi to sem fotil že?

kolik litrů? foto?
- Itchythefirst
Nejakych +-38 litru tam natankuju, coz sice neni moc a s toroidem se to srovnat neda, ale kazda druha pumpa ma LPG a alespon je kufr relativne vyuzitelnejJaraX píše:kolik litrů? foto?

- Přílohy
-
- IMG_4166.PNG (1.51 MiB) Zobrazeno 3783 x
takže realnej dojezd cca 200km? to je nahovno 

- Itchythefirst
Osobne na to najedu s mym stylem jizdy lehce pres 300km, ale to je fakt vyjimka, kterou malokdo jinej dokaze/chce napodobitJaraX píše:takže realnej dojezd cca 200km? to je nahovno

ja u E65 najedu 600-800km a přijde mi to strašně otravný furt tankovat.
Tak ja osobne se po 150-300 km rad zastavim na benzince, pekne se najim, decka se probehnou, kuraci daj dejchanek smrti. Me prijde otravny stat v zacpe na dalnici. Napr. V utery 90 minut v 10 km kolone na D2 a dalsich 90 minut jsem mel stat na D1, coz jsme zavrhli a jelo se z Brna na Svitavy.
To si nedokážu ani představit, tak často zastavovat..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
- Itchythefirst
S 6er??? Jako chapu, ze v 7er po 300km zastavit nepotrebujes, ale v 6er? Vzdyt budes mit zada a prd*l na cuckykawaman píše:To si nedokážu ani představit, tak často zastavovat..

to máš pravdu, ty sedačky sou hrozny, ale snad si prdel zvykne 
v e46 jsem běžně jezdil na otočku 2000km, ale byl jsem rozbitej jak cigansky hračky

v e46 jsem běžně jezdil na otočku 2000km, ale byl jsem rozbitej jak cigansky hračky
Tak ono zalezi kde jedes, jak jsem psal. V utery jsem za 3 hodiny ujel jen 100 km a trasu dlouhou 220 km jsem jel 7 hodin s tim ze jsme se zastavili na 40 minut na burger kousek od Brna v Eurobitu. Prumerna rychlost 50 km, jak to vse bylonuclane. Jinak na dalnici asi tech 400 v kuse neni problem. Ja jsem s tim dal zatim nikde nebyl.kawaman píše:To si nedokážu ani představit, tak často zastavovat..
Já jel skoro 2000km téměř v kuse. Samozřejmě nějaké tankování bylo
a bylo to úplně na pohodu.. a zvládl to i 2letý syn 

Tak to smekam, protoze moji synovci by to nedali. Oni jsou neposedove, jak je to prestane bavit, tak se zacnou provokovat a to je potreba je nekde vypustit na proluftovani. Jsou sice hodny, ale moc zivy
. Jak prestanou zabirat pohadky, tablety a ruzne podpurne nastroje, tak je cas na luft. Na te ucpane dalnici jsem se az divil, ze to zvladli. Daji tak max 4 hodinky. Ale verim, ze jde jen o zvyk. Ja taky nedam vic jak 5 hodin sedet. Jak mam u sedmy prosezenou sedacku, tak me ke koncin po 7 hodinach uz bolela rit. Po renovaci to snad bude lepsi, ale Club je asi Club.

https://www.autobazar.eu/bmw-rad-6-coup ... 53751.html
Tu je nadrz na lpg ze vie natankovat 55l plynu zo je uz trochu normalnejsie a ostane este ostane ako tak pouzitelny kufor
Tu je nadrz na lpg ze vie natankovat 55l plynu zo je uz trochu normalnejsie a ostane este ostane ako tak pouzitelny kufor
- Itchythefirst
V 6er?kawaman píše:Já jel skoro 2000km téměř v kuse. Samozřejmě nějaké tankování byloa bylo to úplně na pohodu.. a zvládl to i 2letý syn

No jo, jenze v e63, do e64 se tak velka nevleze...Michal595 píše:https://www.autobazar.eu/bmw-rad-6-coupe-650-ci-a-t-e63-id11153751.html
Ano to je pravda samozrejme, ale uz aj kazdych 300 neni vyhra chodit tankovat a je to skor otrava, a neviem si predstavit ze kazdych 200, alebo ked sa trosku vyblaznis tak 150km a ist tankovat...
tak u těch 38 kg, to je "pěknějch" 150 - 180 km po městě podzim, zima, jaro (na 60l nádrž benzínu najedu 300-400 km), v mém případě bych mimo kabrio sezónu tankoval 2-3x měsíčně, to budiž, plyn mám při cestě... samozřejmě bez dalších jízd, který ale stejně moc nepodnikám...
v létě jsem tankoval benzín jednou týdně a najel min 500 km, na jeden plyn bych najel teda 260 km... vychází to prostě tankovat 2x častěji (těch 38 kg plynu je cca polovina ekvivalentu nádrže benzínu), nevím, asi by to člověk zkousnul, když se člověk furt motá doma jako já, je to prostě za půlku $$$
výhoda týhle malý nadržky je, že ti neklesne zadek, když 6 nemá nivo
v létě jsem tankoval benzín jednou týdně a najel min 500 km, na jeden plyn bych najel teda 260 km... vychází to prostě tankovat 2x častěji (těch 38 kg plynu je cca polovina ekvivalentu nádrže benzínu), nevím, asi by to člověk zkousnul, když se člověk furt motá doma jako já, je to prostě za půlku $$$
výhoda týhle malý nadržky je, že ti neklesne zadek, když 6 nemá nivo

645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
V 6er?Itchythefirst píše:kawaman píše:Já jel skoro 2000km téměř v kuse. Samozřejmě nějaké tankování byloa bylo to úplně na pohodu.. a zvládl to i 2letý syn

To samozřejmě ne, se sedmou. Jen jsem odpovídal Jarisovi, ikdyž je to 6er sekce..
kawaman jel v 6er asi 20km a hned se rád vrátil do 7er