Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- kurevtore, baterka v CA se mění max jednou za rok a stojí 50kč, když ti odejde baterka v klasickym kličku, tak ho musíš rozřezat a pak už nikdy nebude tak krásnej, prostě todle je zrovna velka vyhoda CA,
- to jestli stojí klič o 3k víc nebo ne, tak majitele 760ky moc trápit asi nebude.
- CA je příjemná věc, obzvláště se standklimou, ale dá se bez toho žít. stejně tak NV, je to hezké, občas se to hodí, ale má to nevýhodu že to nemá vlastní monitor, přece si nevypnu film abych se podíval na srnku.
- to jestli stojí klič o 3k víc nebo ne, tak majitele 760ky moc trápit asi nebude.
- CA je příjemná věc, obzvláště se standklimou, ale dá se bez toho žít. stejně tak NV, je to hezké, občas se to hodí, ale má to nevýhodu že to nemá vlastní monitor, přece si nevypnu film abych se podíval na srnku.
Kurevtore, az na to, ze E70 je moji slicny pani
ja mam na starosti uz jen ten E53 vrak
- CA je super, bez toho uz bych auto nechtel, moc dobra vec a kupodivu u E70 funguji i kliky. Ja bych CA mit mohl jen na pul o kliky me nejde jen, abych ten debilni klicek nemusel porad zasouvat.
Na druhou stranu jestl NV/CA nebo V12 si tady odpovedelo vic lidi
Za chvilku budu držet smutek za 735, moc nevím, jak budu bez E65 fungovat, jsem si na to auto tak zvkynul, ze nic jinyho nechcu a to je celkem problem. E70 dobry no, e53 sileny, neforemny, ale E65 prcic co s tim.

- CA je super, bez toho uz bych auto nechtel, moc dobra vec a kupodivu u E70 funguji i kliky. Ja bych CA mit mohl jen na pul o kliky me nejde jen, abych ten debilni klicek nemusel porad zasouvat.
Na druhou stranu jestl NV/CA nebo V12 si tady odpovedelo vic lidi

Za chvilku budu držet smutek za 735, moc nevím, jak budu bez E65 fungovat, jsem si na to auto tak zvkynul, ze nic jinyho nechcu a to je celkem problem. E70 dobry no, e53 sileny, neforemny, ale E65 prcic co s tim.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

pokud je tve zenusky tak jaktoze ji mas v signature ha?
ja mam CA a klicek vkladam do te vaginy vzdy. Kdyz jedu a vsimnu si, ze tam neni klic tak me vzdycky uplne zachvati panika kde jsem ho ztratil

pujdes po 735i opet do E65? Rikal jsi, ze s bmw koncis, ze?

ja mam CA a klicek vkladam do te vaginy vzdy. Kdyz jedu a vsimnu si, ze tam neni klic tak me vzdycky uplne zachvati panika kde jsem ho ztratil

pujdes po 735i opet do E65? Rikal jsi, ze s bmw koncis, ze?
Ja sa priznamavam ze mam e70 aj pre seba a nemyslim si ze som zena alebo metros:)))
CA ked fakci je proste fajn, radsej pchat nieco ine a niekam inde...
Arnie nedas este sancu e65 dalsej ?nejakej 750 pekne vybavenej?;)
CA ked fakci je proste fajn, radsej pchat nieco ine a niekam inde...
Arnie nedas este sancu e65 dalsej ?nejakej 750 pekne vybavenej?;)
Kluci pls uživatelský rozdíl mezi Keyless a CA? Díky za objasnění.
zadnej, proste klic staci mit u sebe a odevres dvere bez odemykani a nestrkas ho do te vaginy. Ja ho tam rvu vzdycky, protoze sem po letech nejak neprisel na to jak tomu autu rict, koncim vsechno vypni, uhni mi s volantem jinak nez vytazenim klicku

Staci jeste jednou stisknout start/stop , volant ti vyjede a zbytek se vypne 

CA bych moc chtěl, přijde mi to ponižující mačkat u 7er dálku
Jinak od koupě najeto "už" tisíc km a stále spokojenost i když v některých věcech se stále hledáme. Momentálně mě sere široká loketka

Jinak od koupě najeto "už" tisíc km a stále spokojenost i když v některých věcech se stále hledáme. Momentálně mě sere široká loketka

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
u toho CA, jak říkáte, že nejdou kliky máte na mysli co? 
jako, že ty dveře třeba nějak samy neodskočí když člověk dá ruku ke klice, tj. že se za kliky musí tahat? nemám na žádným ze svejch aut, tak se ptám, abych byl poučenej

jako, že ty dveře třeba nějak samy neodskočí když člověk dá ruku ke klice, tj. že se za kliky musí tahat? nemám na žádným ze svejch aut, tak se ptám, abych byl poučenej

takhle si dokážu představit 7 koupit, ne postupně zjišťovat závady, čekat na servis a řešit to po kouskách...Snejk píše:vzdycky to tak je, ty auta jsou pojizdne popelnice za lakavou cenu... blby je ze ani auto za 16tis eur neni jine..
kazdy chce generalku motoru, podvozku, svetel.. atd... , kazdy chce investici... proste neprodavaj se hotovy auta sednout a jezdit a nic neresit.. takovejma se maximalne jezdi...
ja koukam zasadne jen na vybavu a "jestli to tam je" ... proste to auto vzdycky potrebuje kompletni generalku a da se z toho udelat auto, ale musi splnovat dost podminek a nebejt uplne ve srotu jako 98% vseho co se prodava... hlavne musi krasne jezdit, to jestli tomu nejde dvd, nebo chcije z motoru uplne vsechno nebo to ma lak uplne v hovnech a odrbanou pulku plastu neni vubec dulezity... to se da vsechno vyresit...
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
- Kontaktovat uživatele:
U CA mas klic v kapse, chytnes za kliku a v tu chvili central odemkne auto. Driv nez stacis tou klikou otevrit ty dvere. Takze nehledas klic a nemackas dalku na klici. To same pri opousteni vozidla, prilozis prst na kliku a ono zamkne. odchazis. Klic porad treba ulozeny v kufriku s bankovkama -) Auto rozpozna klic v kabine a je li v dosahu tak nastartuje aniz by musel byt vlozeny do tlamy.
Ma to jednu kurwa nevyhodu, velmi lehce prijdete o cele auto. Jdete si koupit zmrzlinu a behem minuty auto uz neeeeeniiiiiiii...
Ma to jednu kurwa nevyhodu, velmi lehce prijdete o cele auto. Jdete si koupit zmrzlinu a behem minuty auto uz neeeeeniiiiiiii...
To chápu, když ale říkáte,že nějaká klika nejde, znamená to teda, že je ti celý CA k ničemu?
To odemykání funguje u všech klik, nebo jen u řidiče?
Aby ti někdo, když si kupuješ zmrzlinu odjel, tak to musí nastartovat a to nejde, když uvnitř není klíč, ne?
To odemykání funguje u všech klik, nebo jen u řidiče?
Aby ti někdo, když si kupuješ zmrzlinu odjel, tak to musí nastartovat a to nejde, když uvnitř není klíč, ne?
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
U E65/66 je CA k ničemu, kliky odcházej, jak na běžícím páse (drahá sranda), kdežto u E70 už je ten bastl asi jinej a drží bezproblémů.
Kurevtor: tvl
)))) si tam taky můžu dopsat starou Felinu
tak a teď už nemůžeš říst ani ň.
Kurevtor: tvl

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

zddan01: ta klika proste odejde po technicky strance, nova stoji vosmicku plus nalakovani.... kdyz ta klika vodejde tak proste nefunguje, aby ti auto odemklo pri prvnim naznaku tahnuti za kliku nebo nedokaze zamknout zmacknutim kliky. Ale normalne dal zustava keyless funkce co se tyce nastartovani...
- soukupadam
Ja se byl podivat na jednu e65 tam se muselo za tu kliku nejdriv zatahnout aby se to odemklo. Vepredu 2x a vzadu 1x. Takze to bylo CA v hajzlu?
tak ti ho prostě vykouří večer, s tím že dá žít ne?Sweden píše:CA bych moc chtěl, přijde mi to ponižující mačkat u 7er dálku![]()
![]()
![]()
CA softclose zámek funguje tak že je v něm ještě jeden motorek, a ten rovnou otevře dveře, ale dost aut jsou zbasltený, že třeba odešel softclose a už tam dali starší bez CA funkce a pak musíš jedním zatažením odemčít a druhým otevřít.
jinak CA klika stojí kolem 15k, ale cca 50 procent klik jdou opravit, běžně to spravujem a když ne, 3k starší a je vyřešeno.
BTW je až neskutečný co v té klice všechno je, jako v tom madle samotnym, uplně mě to překvapilo.
matiz: E65 už nikdo krást nebude, za dobu co do těch aut dělám neznám nikoho komu se ztratila E65, E60tek par jo, E90 par jo, ale ty sedmy už nikdo krást nechce.
jinak CA klika stojí kolem 15k, ale cca 50 procent klik jdou opravit, běžně to spravujem a když ne, 3k starší a je vyřešeno.
BTW je až neskutečný co v té klice všechno je, jako v tom madle samotnym, uplně mě to překvapilo.
matiz: E65 už nikdo krást nebude, za dobu co do těch aut dělám neznám nikoho komu se ztratila E65, E60tek par jo, E90 par jo, ale ty sedmy už nikdo krást nechce.
Arnie: vsak muzes. Felinu jsi taky koupil bez vybavy a dodelal to na GLXiabcdefgh?

soukupadam: za tu kliku musis potahnout asi pulmilimetru a v tom moment to odemkne, tesne nez ta klika jakoby zabere a zacne otevirat. Pokud za to trhnes moc rychle tak to nemusi odemknout, je potreba to otevirat jakoby s citem a plynule...

pockej to je na me moc slozity. Je na to nejaky navod nebo youtube tutorial?xdreamerx píše:Staci jeste jednou stisknout start/stop , volant ti vyjede a zbytek se vypne

soukupadam: za tu kliku musis potahnout asi pulmilimetru a v tom moment to odemkne, tesne nez ta klika jakoby zabere a zacne otevirat. Pokud za to trhnes moc rychle tak to nemusi odemknout, je potreba to otevirat jakoby s citem a plynule...
-
- Kontaktovat uživatele:
JaraX píše:tak ti ho prostě vykouří večer, s tím že dá žít ne?Sweden píše:CA bych moc chtěl, přijde mi to ponižující mačkat u 7er dálku![]()
![]()
![]()