Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Na hruby pytel hruba zaplata a ono mu to nekdy nekdo vysvetli ze takto se to nedela.
travison: ta je luxusní opravdu.
By musel ale cuknou s cenou o 12K bayerische čento.
By musel ale cuknou s cenou o 12K bayerische čento.

Auto super, jen trochu poladit, vyměnit pdc čidla, komfort kliku u řidiče a svítí airbag. Dnes už dostala novou AGM a olej. Je ze Švýcar naj 210, pěkná po dědovi, hlavně ty mechy jsou super. Jede lip jak nacipovana 745d a i spotřeba super, dálka za 10...Filozof píše:Nějaké fotky a dojmy z koupě a hlavně auta?
Se ty 760ky tady nějak množí
Nikde v menu nemůžu najít denní svícení, to mě pěkně see
Nějak mi sem nejde dát foto
-
Zdravím chlapy nevíte něco o této 760i ?
https://auto.bazos.cz/inzerat/99861770/ ... al-V12.php
soukupdan: nevim jestli bych kupoval auto co ma LPG 8 let. Po 10 letech to musi ven, ne?
simaja: wow, cerne ledvinky bez mrizek, z te to kokotstvi uplne cisi
hned bych ji bral
akorat teda nevim no - pry by pridal nahradni funkcni dily... to mi zni jako auto je ve srackach, majitel nakoupil dily, ale sracek je tolik, ze to radsi proda i s dilama.... taky najezd je docela vysokej na 760i... ale vstriky k tomu dostanes tak, kdyby panacek pridal jeste dve cerpadylka tak proc ne 

však to je furt ta stejná vražda, ta se prodává už tak dva roky, prodavala se i tady na klubu,simaja píše:Zdravím chlapy nevíte něco o této 760i ?
-
Já sem si říkal že za tím něco bude protože to chce vyměnit za škoda superb 2011 1.8t. Takze na to nema penize a chce neco co by utahl.
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:42, celkem upraveno 1 x.
tady je na pohled pěkná 760i s nižším nájezdem, jenom opravit ten problém s idrive a L7
taky jsem překvapenej, že většina 760 je krátkejch
https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 43650.html

https://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v% ... 43650.html
645Ci Cabrio Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
Z3 Coupé 2.8 Topasblau
X6 30d Saphirschwarz
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:42, celkem upraveno 1 x.
tak to si asi necumel na Fka, kdy 4 roky stary auta co stali 4 mega stoji dneska 500
a ty 6 let stary 300 

cheater: co nechapeš ? auto ma 5x i vice dražší servis jako běžná oktávka.
Jen pár bláznu zde na klubu chce prostě něco víc něž nudnou krabici na přepravu z bodu A do bodu B.
95procent lidí uvidí takové auto a hned první co se ptají je to musí žrát a servis musí bejt raketa .... a vlastně mají pravdu u 760i vs octavia.
Smysl pro magory našeho typu dávají hlavně R6 a V8 s LPG kde je spotřeba dejme tomu rozumná a není to jak prokopnutej tank.
Lidi prostě chtějí jednou za rok vyměnit olej za 700kč a nějake drobnosti za par tisic max. ne servisovat auto za 4litry olej a 50 či 80k ročně nasypat do servisu...
proto všechy nadstandartní auta typu BMW 7 či Audi A8 apod letí cenou dolů....
těch magoru je pár procent v čr co jsou ochotni kupovat tyto auta co nabízí nejvyšší luxus a výbavu a top motory za rozumnou nákupní cenu.
ale za mnohem vyšší režie a spotřebu než je běžnej spotřební košík pruměrného čecha.
Jen pár bláznu zde na klubu chce prostě něco víc něž nudnou krabici na přepravu z bodu A do bodu B.
95procent lidí uvidí takové auto a hned první co se ptají je to musí žrát a servis musí bejt raketa .... a vlastně mají pravdu u 760i vs octavia.
Smysl pro magory našeho typu dávají hlavně R6 a V8 s LPG kde je spotřeba dejme tomu rozumná a není to jak prokopnutej tank.
Lidi prostě chtějí jednou za rok vyměnit olej za 700kč a nějake drobnosti za par tisic max. ne servisovat auto za 4litry olej a 50 či 80k ročně nasypat do servisu...
proto všechy nadstandartní auta typu BMW 7 či Audi A8 apod letí cenou dolů....
těch magoru je pár procent v čr co jsou ochotni kupovat tyto auta co nabízí nejvyšší luxus a výbavu a top motory za rozumnou nákupní cenu.
ale za mnohem vyšší režie a spotřebu než je běžnej spotřební košík pruměrného čecha.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pane Filozof, kurwa Vy se lepsite !!!
Jeden z mala prispevku ktery jsem si musel precist TRIKRAT a neshledal jsem v nem nic, co by mne sralo nebo s cim bych nesouhlasil.
To se mi stava tak maximalne jednou za deset let -))))

To se mi stava tak maximalne jednou za deset let -))))
Filozof: ty davas za olej 4ku a rocne 50-80k na dalsi servis? 

- Itchythefirst
On je v tom hlavne psychologickej blok, nez nejeka racionalni uvaha. Spousta lidi koupi 5er misto 7er protoze si mysli, jak neusetri na servisu a proto, ze nechteji vypadat jako sofer pana reditele. Realita je takova, ze rozdil v servisu dobre(!) 5er oproti 7er nebo A6 oproti A8 je minimalni. Plus stale panuje presvedceni, ze Ovci umi opravit kazdej rostlinar z horni dolni, coz u novych TSI ci TDi neplati uz davno...
Zzeli: je to popis k 760i kde se to tak pohybuje ne k e38 728i kde si kolem 1200 olej udělám 
Matiz občas člověk musí tu škaredou pravdu říci

Matiz občas člověk musí tu škaredou pravdu říci

Popravdě já jsem asi zrovna ten adept co by bral 550i e61 namísto současné 750i a o penězích za servis to rozhodně není.
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket