Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
100RM

#521 Příspěvek od 100RM »

Rendis píše:jo šla na sprint se mnou...neměl jsem šanci...váha,výkon,4x4,déšť...:)

Rendis ukazal velku davku odvahy, aj ked bolo jasne ze Rko to da, predsa len je to o dost menej vahy a 420 koni k tomu, plus 4x4 ...

Aj ja som bol na jednom sprinte, ale tej 30ce sa do toho moc nechcelo ...
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#522 Příspěvek od AdaM5 »

DC píše:
lidé co nepřijeli zrovna BMW s ním buď nemohli, nebo BMW jen fandí a ještě ho nemají - návštěva srazu je ale pro ně motivační, tak proč jim to neumožnit

Mně navadili ty lidi, jen ty auta, který mohli zaparkovat někde na okraji. Původně to tak i mělo bejt ne?
michal09

#523 Příspěvek od michal09 »

Rendis píše:jo šla na sprint se mnou...neměl jsem šanci...váha,výkon,4x4,déšť...:)

zrovna jsem balil stan a najednou mě cosi (možná zvuk) donutilo kouknout na runway, vidím R8 jak peláší nevídanou rychlostí, za sebou obrovský mrak vody, který statečně protrhává Rendisova M5... :D Myslím že si se držel víc než statečně, jak píšeš, váha, výkon, 4x4, déšť a taky o řádově 20 let mladší auto, nesrovnatelný souboj, ale pěkná podívaná... :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#524 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

sominek píše:nic proti tomu nemám... více méně jsem se ptal...

Nevím proč maj lidi v palici,že každej kdo má drahý auto je zbohatlickej zmrd.... :roll: hodně těchto lidi na něj muselo dost dlouho dřít....když neberu v úvahu lidi co jsou povoláním SYN....
youwee
Kontaktovat uživatele:

#525 Příspěvek od youwee »

sominek píše:
nehpo píše:
sominek píše:a pak ještě nějakej zbohatlej zmrd s tou audinou, kterej ve finále byl i na RZ.....?????

ty jses fakt KOKOT to snad neni ani mozny :mad:

proč jako?

Tak si vole precti co si napsal!!! To stejny by o nas mohli rict napriklad na "felicia klubu" (nevim jestli je, dal sem priklad) a nasralo by te to, protoze vis, ze to ze mas drazsi auto z tebe zm*da nedela (aspon doufam)
nehpo

#526 Příspěvek od nehpo »

M3maniac píše:

to byla akce zase - nasel si rano tu lahev (tokaj) nebo mam privezt priste dalsi? :lol:
Becx

#527 Příspěvek od Becx »

nekteri to rozsekali uz malem cestou tam... viz kruhac v Hradci:) voda a zadni nahon v nezkusenych rukach... to nedela dobrotu:)
///M3
Michall

#528 Příspěvek od Michall »

A pak tam byl ještě jeden zbohatlej zmrd s Bavorákem. :lol: :lol: :lol: Typicky česká povaha,soudit lidi podle auta. :twisted:
nehpo

#529 Příspěvek od nehpo »

angel_1 píše:jooo a to piti mi pak cmajznul Nehpo :D a ja musela pit neco jinyho :D :D fuj me je zle :D , promin fakt si k Tobe nepriradim oblicej...

sorry - pak to asi nekdo cmajznul mne protoze rano jsem to uz nemel :lol:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#530 Příspěvek od globusman »

nehpo píše:
angel_1 píše:jooo a to piti mi pak cmajznul Nehpo :D a ja musela pit neco jinyho :D :D fuj me je zle :D , promin fakt si k Tobe nepriradim oblicej...

sorry - pak to asi nekdo cmajznul mne protoze rano jsem to uz nemel :lol:

Jj, po tobě to měl řízek :-D
BOHHy

#531 Příspěvek od BOHHy »

Již jsem tady psal o srazu. Původně jsem to nechtěl moc rozmazávat ale to už udělali jiní, tak už jen malý komentář. Ohledně uloupených ventilků ... pamatuji se , že minulý rok se tam kradlo také s tím se nedá dělat nic jiného než vše pořádně hlídat (u ventilku to jde spatne uznavam) :-) . Pak k tomu , že se nesmí jezdit na runway ... zdálo se mi to také málo propagované. Nikde jsem nic neviděl a jak to vypadalo na konci runwaye nevim . Kzdopadne na papirech nic . Minulý rok bylo hezky a byli jsme uprostred kempu takže jsme slyseli skoro vse co se hulakalo do mikrofonu . Letos jsme byli na konci a (mozna i kvuli pocasi) jsme neslyseli za celou dobu nic. Jako by tam ty reproduktory ani nebyly. Pristi rok to ty ploty jiste zajistí lépe než pofiderní mlíko na tyčkách. A dle mého zájemci o značku měli nechat svoje úžasný podauta u vjezdu a jit se pěšky podívat a nedělat mahry ... na to máme svých vrtulek dost. Příště tam přijedu kamionama a budu říkat, že jsem jen obdivovatel BMW.
KAMIL740

#532 Příspěvek od KAMIL740 »

A dle mého zájemci o značku měli nechat svoje úžasný podauta u vjezdu a jit se pěšky podívat a nedělat mahry ... na to máme svých vrtulek dost.

mam podoby nazor :wink:
100RM

#533 Příspěvek od 100RM »

Pokial si pamatam, tak R8 parkovala vedla nejakeho Porsche uplne na zaciatku letiste, takze rozhodne nestala medzi bavorakmi. Okrem toho ja, tak ako aj ini sa velice radi zviezli a myslim ze v tu chvilu im ani nevadilo ze to neni BMW ;-)
Pavel

#534 Příspěvek od Pavel »

BOHHy píše:Již jsem tady psal o srazu. Původně jsem to nechtěl moc rozmazávat ale to už udělali jiní, tak už jen malý komentář. Ohledně uloupených ventilků ... pamatuji se , že minulý rok se tam kradlo také s tím se nedá dělat nic jiného než vše pořádně hlídat (u ventilku to jde spatne uznavam) :-) . Pak k tomu , že se nesmí jezdit na runway ... zdálo se mi to také málo propagované. Nikde jsem nic neviděl a jak to vypadalo na konci runwaye nevim . Kzdopadne na papirech nic . Minulý rok bylo hezky a byli jsme uprostred kempu takže jsme slyseli skoro vse co se hulakalo do mikrofonu . Letos jsme byli na konci a (mozna i kvuli pocasi) jsme neslyseli za celou dobu nic. Jako by tam ty reproduktory ani nebyly. Pristi rok to ty ploty jiste zajistí lépe než pofiderní mlíko na tyčkách. A dle mého zájemci o značku měli nechat svoje úžasný podauta u vjezdu a jit se pěšky podívat a nedělat mahry ... na to máme svých vrtulek dost. Příště tam přijedu kamionama a budu říkat, že jsem jen obdivovatel BMW.

byl jsem na Bigu poprvé....ventilky seru..víš jak jen jsem na to nebyl zvyklej a asi hodně naivní že by seněco takového mohlo na srazech BMW stát...každopádně mě to určitě neodradí od dalšího ktery doufám příště zase bude... :wink:
z3bmw

#535 Příspěvek od z3bmw »

Michall píše:A pak tam byl ještě jeden zbohatlej zmrd s Bavorákem. :lol: :lol: :lol: Typicky česká povaha,soudit lidi podle auta. :twisted:

myslíš, že jen jeden (s bavorákem) nebo i těch dalších téměř 500
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#536 Příspěvek od Panaque »

KAMIL740 píše:A dle mého zájemci o značku měli nechat svoje úžasný podauta u vjezdu a jit se pěšky podívat a nedělat mahry ... na to máme svých vrtulek dost. mam podoby nazor :wink:

Hele víte naprostý prd a soudíte jak kdyby jste snědli šalamounovo hovno...

Kdybyste radši mlčeli, třeba byste se něco i dozvěděli a neobtěžovali takoými plky ostatní...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#537 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

globusman píše:Který slova ti připadají, že by je bylo potřeba zmírnit?
ad1. Já jsem z auta slyšel, i když jsem měl zavřené okno.
ad2. Já si nemusím papíry prohlížet, protože jsem nepsal nic o tom, že by v nich byl zákaz vjezdu zmíněn.
ad3. Pruhovaná páska možná končila nedaleko, ale byla tam a každej kolem ní i kolem značky zákaz vjezdu musel projet - teda pokud přijel vjezdem, kterým se vjíždět mělo a neobjel to někde přes pole, aby nemusel platit - a v tom případě by to byl dvojnásobnej idiot.
ad4. Nepsal jsem že každý, ale že většina.

Musíš pozorněji číst a ne mě osočovat za něco, co jsem nenapsal. Já už pár srazů sám organizoval a vím, co to je...

Je vidět, že jsi nepochopil, o co mi jde :-( Nejde o exemplární potrestání dvou pitomců, jde o najítí systémového opatření na srazy příští.
ad1. Třeba by šlo vysílat z aparatury na VKV a všichni by si to povinně naladili v autech.
ad2. Napříště do letáků červeně a s vykřičníkem napsat, kam se nesmí a nakreslit tam mapku.
ad3. Páskou nešetřit a natáhnout radši o pár desítek/stovek metrů dál a nebo tam postavit drába s bičem nebo brokovnicí a nebo vše dohromady.
ad4. Nespoléhat na většinu, ale zařídit to tak, aby VŠICHNI věděli co se nesmí a co se musí.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#538 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

pavel - skoda ze ti nekdo nevymontoval ty :Policie:
KAMIL740

#539 Příspěvek od KAMIL740 »

Panaque píše:
KAMIL740 píše:A dle mého zájemci o značku měli nechat svoje úžasný podauta u vjezdu a jit se pěšky podívat a nedělat mahry ... na to máme svých vrtulek dost. mam podoby nazor :wink:

Hele víte naprostý prd a soudíte jak kdyby jste snědli šalamounovo hovno...

Kdybyste radši mlčeli, třeba byste se něco i dozvěděli a neobtěžovali takoými plky ostatní...

tak me zastrel ze sem rek svuj nazor az se budu chtit divat na olympijske auta tak pojedu do KV na festival :mad:
globusman
Kontaktovat uživatele:

#540 Příspěvek od globusman »

Francis píše:
globusman píše:Který slova ti připadají, že by je bylo potřeba zmírnit?
ad1. Já jsem z auta slyšel, i když jsem měl zavřené okno.
ad2. Já si nemusím papíry prohlížet, protože jsem nepsal nic o tom, že by v nich byl zákaz vjezdu zmíněn.
ad3. Pruhovaná páska možná končila nedaleko, ale byla tam a každej kolem ní i kolem značky zákaz vjezdu musel projet - teda pokud přijel vjezdem, kterým se vjíždět mělo a neobjel to někde přes pole, aby nemusel platit - a v tom případě by to byl dvojnásobnej idiot.
ad4. Nepsal jsem že každý, ale že většina.

Musíš pozorněji číst a ne mě osočovat za něco, co jsem nenapsal. Já už pár srazů sám organizoval a vím, co to je...

Je vidět, že jsi nepochopil, o co mi jde :-( Nejde o exemplární potrestání dvou pitomců, jde o najítí systémového opatření na srazy příští.
ad1. Třeba by šlo vysílat z aparatury na VKV a všichni by si to povinně naladili v autech.
ad2. Napříště do letáků červeně a s vykřičníkem napsat, kam se nesmí a nakreslit tam mapku.
ad3. Páskou nešetřit a natáhnout radši o pár desítek/stovek metrů dál a nebo tam postavit drába s bičem nebo brokovnicí a nebo vše dohromady.
ad4. Nespoléhat na většinu, ale zařídit to tak, aby VŠICHNI věděli co se nesmí a co se musí.

Já to pochopil, jen mi to od tebe vyznělo, jako by ses jich zastával.
Odpovědět