Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65, E66 zajímavá výbava na prodej
Re: E65, E66 zajímavá výbava na prodej
i zadní šedý Snjeku ? To si ríkal, že máš jen normální ne ?
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Zadni mam perforovany stejne jako mas ty. A pta se na predni komforty, ty mam, zadni jsou vtom aute obyc
https://allegro.pl/komplet-foteli-bmw-e ... 20122.html
nehledá někdo přední komforty?
jsem nevěděl, že i ta výplň dveří se dělala v několika verzích. Mám ventilovanou nascu a ve dveřích hladkou kůži, tady je ve dveřích děrovaná
nehledá někdo přední komforty?
jsem nevěděl, že i ta výplň dveří se dělala v několika verzích. Mám ventilovanou nascu a ve dveřích hladkou kůži, tady je ve dveřích děrovaná

honzaD93, že by ti někdo měnil introš ? Já mám dveře normálně perforované (děrované) u ventilace.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

to spíš bude rozdíl face/předface
JaraX: to me taky napadlo, ale nebude to tim, protoze ta kara na fotce je predface a ma to perforovany... Ja mam taky predface a NASTESTI to na dverich perforovany nemam, i kdyz odfuky mam. Nelibi se mi to na dverich..
I kdyz tam asi hraje roli vic faktoru, pokud se nepletu tak my s individualem mame na tapecech (a na spodni strane pristrojovky a na liste pristrojovky a tunelu) club kuzi... takze tam nedava smysl to derovat...
Jinak ten prostor u nohou spolujezdce je pro me docela peklo. Kdyz vidim jak slecna naseda tak jenom trnu, aby kabelku nemrdla pod nohy procpanim pres nohy a neodrela tu kuzi. A jeste vic trnu pri vytahovani kabelek nahoru. To samy kdyz vidim, ze si ke mne nekdo do auta seda v bunde tak hned peskuju jestli to nema na zadech nejaky cvocky co by kuzi roztrhli. Cili me maj vsichni za totalniho curaka (coz jsem), ze se tak uzkostlive strachuju vo nejakej mrdkochcanskej vrak z kanalu. Co z toho plyne? Kupujte neperforovanou nascu a nemusite nic resit
I kdyz tam asi hraje roli vic faktoru, pokud se nepletu tak my s individualem mame na tapecech (a na spodni strane pristrojovky a na liste pristrojovky a tunelu) club kuzi... takze tam nedava smysl to derovat...
Jinak ten prostor u nohou spolujezdce je pro me docela peklo. Kdyz vidim jak slecna naseda tak jenom trnu, aby kabelku nemrdla pod nohy procpanim pres nohy a neodrela tu kuzi. A jeste vic trnu pri vytahovani kabelek nahoru. To samy kdyz vidim, ze si ke mne nekdo do auta seda v bunde tak hned peskuju jestli to nema na zadech nejaky cvocky co by kuzi roztrhli. Cili me maj vsichni za totalniho curaka (coz jsem), ze se tak uzkostlive strachuju vo nejakej mrdkochcanskej vrak z kanalu. Co z toho plyne? Kupujte neperforovanou nascu a nemusite nic resit

A když jsem říkal, že se v autě nežere a nešuká, tak jsem byl za dinýho
Ty jsi to posunul Kurevtore ještě o lvl vejš !

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

- Don
To uz je diagnoza
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
-
- Kontaktovat uživatele:
Neni... Mam neustale v zive pameti a jizvu na sedaku splujezdce kdyz z nej kamarad vylezal nebo nalezal, na bocnici sram asi 10cm. Podotykam asi tyden co jsem to auto kupoval jako cerstve trilete a relativne vybavene. I kdyz 'jenom' trojka, neco mne stala. Krvacim dodnes protoze kdyz o tom vim, tak to vidim. Menit to nebudu, ale kuravsky to nasere. Od te doby kabelky, bagly bordel do kufru nebo vlak...
jako jo, jsem dement, Chuck Norris approves.
Je to skutecne diagnoza rekl bych. Myslim, ze to bude obsedantne kompulzivni porucha jak vysita, s bludistakama za demenci navic. To mi zpusobuje, ze treba piluju kazdodenni cinnosti k dokonalosti, vsechno musi byt nacasovane spravne, optimalni. Dale nesnasim treba skrabance na vecech, docela dlouho mi trvalo nez jsem se naucil treba chcat totalne na to zda se mi posrabe mobil. Ale treba u toho myho interieru to je i kvuli tomu, ze ja tu vec mam v podstate rad. Az zdechnu tak bych byl rad, kdyby to treba zustalo v rodine a za 70 let si nekdo rek wow to musel bejt slusnej dement ten nas prastrejda hipizak, ze jezdil timhle vehiklem. Nebo treba doufam, ze se to auto dozije treba roku 2060 a pak prijdou nejaky deti mych sourozencu ke mne do garaze a zeptaj se co je to za vznasedlo a ja jim budu vypravet jak tenhle skopek umel delat radost za dvacet na sto. Ze to spalovalo takzvany benzin a kourilo to z vyfuku a ze to umelo na silnici vsechny strcit do kapsy. No az jim to budu ukazovat tak nechi, aby byla ta kuze vevnitr potrhana.... to dava smysl....
ps: zrat v aute.... proc ne, kdyz clovek neni dobytek. Sex v aute - proc? Je k tomu nejaky duvod? Ja dokonce v aute ani nekourim crack, i kdyz si myslim, ze je to posledni tresnicka na dortu co by tu jizdu dotahla k dokonalosti
matiz: chapu naprosto. Clovek ani sam nevi jestli ho sere a) ze je ta vec znicena nebo b) ze je znicena uplne uplne ZBYTECNE..... mne mozna o trosicku vic vadi to b)
Je to skutecne diagnoza rekl bych. Myslim, ze to bude obsedantne kompulzivni porucha jak vysita, s bludistakama za demenci navic. To mi zpusobuje, ze treba piluju kazdodenni cinnosti k dokonalosti, vsechno musi byt nacasovane spravne, optimalni. Dale nesnasim treba skrabance na vecech, docela dlouho mi trvalo nez jsem se naucil treba chcat totalne na to zda se mi posrabe mobil. Ale treba u toho myho interieru to je i kvuli tomu, ze ja tu vec mam v podstate rad. Az zdechnu tak bych byl rad, kdyby to treba zustalo v rodine a za 70 let si nekdo rek wow to musel bejt slusnej dement ten nas prastrejda hipizak, ze jezdil timhle vehiklem. Nebo treba doufam, ze se to auto dozije treba roku 2060 a pak prijdou nejaky deti mych sourozencu ke mne do garaze a zeptaj se co je to za vznasedlo a ja jim budu vypravet jak tenhle skopek umel delat radost za dvacet na sto. Ze to spalovalo takzvany benzin a kourilo to z vyfuku a ze to umelo na silnici vsechny strcit do kapsy. No az jim to budu ukazovat tak nechi, aby byla ta kuze vevnitr potrhana.... to dava smysl....
ps: zrat v aute.... proc ne, kdyz clovek neni dobytek. Sex v aute - proc? Je k tomu nejaky duvod? Ja dokonce v aute ani nekourim crack, i kdyz si myslim, ze je to posledni tresnicka na dortu co by tu jizdu dotahla k dokonalosti

matiz: chapu naprosto. Clovek ani sam nevi jestli ho sere a) ze je ta vec znicena nebo b) ze je znicena uplne uplne ZBYTECNE..... mne mozna o trosicku vic vadi to b)
Já si myslím, že snad každýho by sralo, když ti někdo poškodí mazla. Hlavně z nedbalosti. Když vím, kolik to dá úsilí to uvést zpět do stavu. Takto se neprojevuje demence
Jo diagnózu.....tak to tu máme skoro všichni
Na svoji stařu jsem také háklivý a nemám TOP voňavku ani 7er ani individuál.. Ale vypadá dooost dobře.

Jo diagnózu.....tak to tu máme skoro všichni

Na svoji stařu jsem také háklivý a nemám TOP voňavku ani 7er ani individuál.. Ale vypadá dooost dobře.
Arnie, ani na dvířkách? Aspoň kafe by šlo? Zase, když jsou promazaný špekem, tak nemám takový problém jako Kolafa.Arnie_one píše:A když jsem říkal, že se v autě nežere a nešuká, tak jsem byl za dinýhoTy jsi to posunul Kurevtore ještě o lvl vejš !
Kafe v cupkejkech normalne kazdy den, ale proc bych me lv aute hulit a vyhazovat speky po ostatnich jedoucich, nebo zrat bagetu a igelit narvat do prihradky, copak jsme jako libi fakt uz tak zdegenerovany ?
Kurv.. kourim, tak proc hazis toho speka po ostatnich hod is ho doprdel.... do popelniku ty hvezdo.
Uaaa tohle je horzny, ale FIlozof na to rozvede 10stránkové téma, jak to čtu vedle, ten kluk bude druhej Frojd
Kurv.. kourim, tak proc hazis toho speka po ostatnich hod is ho doprdel.... do popelniku ty hvezdo.
Uaaa tohle je horzny, ale FIlozof na to rozvede 10stránkové téma, jak to čtu vedle, ten kluk bude druhej Frojd

E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

myslím že netřeba ....Kurevtor se rozvášnil pořádně o roce 2060 a jeho vnucích jak si budou povídat o vznášedle ... z jeho stylu života tady žádná e65 už dávno nebude...
Každej at si v autě dělá co chce ... mít roztrhlou sedačku v zánovním BMW tak toho dotyčného asi přizabiju ... a řeknu mu at mi to nechá přečalounit za jeho prachy...
Já v autě jím piju vše co chci a co potřebuji dokonce piji kafe...a když to jde tak luxuji jak magor ... nemám rols a nebudu to přehánět ...občas to taky leštím a luxuji atd ale všeho s mírou ...kdo má děti a manželku chápe že je to jiné jako samotáři či ti co mají pouze přítelkyni která se ještě přizpůsobí... a jezdí všude s naleštěnou károu.... to já už mám přežité....a beru auto tak aby také sloužilo a ne pouze já jemu...

Každej at si v autě dělá co chce ... mít roztrhlou sedačku v zánovním BMW tak toho dotyčného asi přizabiju ... a řeknu mu at mi to nechá přečalounit za jeho prachy...

Já v autě jím piju vše co chci a co potřebuji dokonce piji kafe...a když to jde tak luxuji jak magor ... nemám rols a nebudu to přehánět ...občas to taky leštím a luxuji atd ale všeho s mírou ...kdo má děti a manželku chápe že je to jiné jako samotáři či ti co mají pouze přítelkyni která se ještě přizpůsobí... a jezdí všude s naleštěnou károu.... to já už mám přežité....a beru auto tak aby také sloužilo a ne pouze já jemu...

nemusis ty speky po nikom vyhazovat, staci ubalit a vyhulit ne?Arnie_one píše:Kafe v cupkejkech normalne kazdy den, ale proc bych me lv aute hulit a vyhazovat speky po ostatnich jedoucich, nebo zrat bagetu a igelit narvat do prihradky, copak jsme jako libi fakt uz tak zdegenerovany ?

PS: BuzerantskýVlastizrádceVčrN

Laiku, prosim te co si to myslel s tim na dvirkach?

Já nevím jak Vy, ale já prostě nesnáším zapatlaný ruce od nějkaý majonézy z bagety a pak hrabat na volant, nebo volízat prsty a utirat do sedačky to jsem taky viděl.
Si radši zastavím když už nejakej burgr v klidu sním, protáhnu se, kafe hodim do cupholderu a je to. Jasně děcka v autě jí s tím nidko nic neudělá. Včera můj spořivej kolega vezl mechošovi vlastní olej na výměnu, ejhle špatně zavřel dekl a 1L oleje má na zdních kobercíh a to se vaplatí smrdí m uto tam, jak v autoservisu.
Si radši zastavím když už nejakej burgr v klidu sním, protáhnu se, kafe hodim do cupholderu a je to. Jasně děcka v autě jí s tím nidko nic neudělá. Včera můj spořivej kolega vezl mechošovi vlastní olej na výměnu, ejhle špatně zavřel dekl a 1L oleje má na zdních kobercíh a to se vaplatí smrdí m uto tam, jak v autoservisu.
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

Ále. Mám X5 a mladý 7er. Mladýmu jsem jezdil na stavbu trochu pomoct. No a jako bonus mě koupil úplatek. Tlačenku, ocet vzal, cibuli......mňam. Ve stoje to nedáš, na zem někde do hovna se mi nechtělo, tak jsem prostě otevřel kufr, položil prkýnko na spodní dvířko a hodoval.kurevtor píše:Laiku, prosim te co si to myslel s tim na dvirkach?![]()
A co se ma promazat spekem? A co je kolafa?
![]()

No a Arnie mě za tu prasárnu holí hlavu a je na mě jak na cizího. Tak jsem mu namítl, že mě to nepokvete, když jsem to mázl špekem.

tak zapatlany ruce jsou samozrejme zlo, o tom zadna.... a ti co maji cerno bily volant jako ja to vi tuplem
Laik: jo taaaaak.... jako ty spodni dvere na X5 jsou fakt cool.... je to prakticke i to vypada dobre... ty vole tlaca s cibuli.... hned bych si dal
Laik: jo taaaaak.... jako ty spodni dvere na X5 jsou fakt cool.... je to prakticke i to vypada dobre... ty vole tlaca s cibuli.... hned bych si dal

Takto prr Laiku, takhle vzadu u X5 neni lepší idilka asednout si jak člověk udělat si z toho pultík a nšco si dá, proč ne, mě šlo vyloženě o interier vevnitř, to si prostě myslím, nezaslouží. Jinak asi jdu hleda táču, ocet a cibuly, sakra .....
E53 - M62TUB44
E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44

E70 - N62B48
E85 - M54B30
E63 - N62B44