Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
Nevíte, kdo jí koupil (tu amarone)? Byla myslím za 300, zajímalo by mě, v jakém byla stavu, na vybavený a raritní individuál to byla dobrá cena
Stav nic moc, Jarax pro ní byl, tak určitě napíše víc.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
dneska mi přijede,
je strašně zničená, ten člověk co to prodával je osel, to telefonu dokonalý auto, uplně bez vad, vubec se na ně nemáme ptát, protože je to dokonaly, ale musím říct že briketa byla určitě v lepším stavu.
na druhou stranu totální vrak to není, je to polovrak, podvozek funguje, motor taky, ale prostě interier komplet na renovaci, lak na celolak, ten člověk tam nějaké věci opravoval sam, a zapoměl zapojit pulku konektorů, tak s tím bude práce, ale auto jezdí, majitelovi se líbilo, ta tak vzal s tím že za ty prachy to kdyžtak pošle dál, já bych si to určitě nekoupil.
je strašně zničená, ten člověk co to prodával je osel, to telefonu dokonalý auto, uplně bez vad, vubec se na ně nemáme ptát, protože je to dokonaly, ale musím říct že briketa byla určitě v lepším stavu.
na druhou stranu totální vrak to není, je to polovrak, podvozek funguje, motor taky, ale prostě interier komplet na renovaci, lak na celolak, ten člověk tam nějaké věci opravoval sam, a zapoměl zapojit pulku konektorů, tak s tím bude práce, ale auto jezdí, majitelovi se líbilo, ta tak vzal s tím že za ty prachy to kdyžtak pošle dál, já bych si to určitě nekoupil.
Díky za info. Stále se potvrzuje, že pěkný individuál v dobrém stavu prostě pod 400k není, ať se to někomu líbí nebo ne 

I kdyby to byl totální vrak, tak to má cenu do toho cpát ty peníze, ta kombinace v interiéru se už druhá sehnat nedá, oproti tomu je piano black běžný standard.
Mě osobně se to teda moc nelíbilo, ale na živo jsem to neviděl, takže těžko soudit dle fotek..
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
sme dobry curaci s tema interierama fakt
Jak si na tom potrpime a ten by nesnesl tohle a ten zas roky shani tamto... fakt prdel 

JJ
Ženský řeší kabelky, my interiéry
Ale pořád lepší, než řešit, jestli to žere 5.6l nebo 5.7l
A ten amarone se mi z fotek nelíbí, abych se teda taky vymezil

A ten amarone se mi z fotek nelíbí, abych se teda taky vymezil

Jenom ze zvědavosti. Proč je amarone tak rare (podle toho co tu čtu) ? Čistě proto, že si každej myslel že je to hnus při konfiguraci, tak je jich prostě málo kusově nebo to stálo velkej cash nebo to mohl mít pouze individual nebo kombo všeho nebo ... ??? 
Kolik lidi tu ma amarone interier ?

Kolik lidi tu ma amarone interier ?
podle me je to fakt tezka rarita. Roky tady cumime na inzeraty, lidi jako ettore sem furt davaji cerstvy inzeraty, ktery tu denne resime. Ja kdyz kupoval sedmicku pred par lety tak jsem cumel na vsechny inzeraty kazdy den cely den nekolik mesicu v kuse nez se objevila ta moje takze myslim, ze sem prolezl stovky inzeratu E65/E66 "co by se daly", CSSD edice a nevybaveny 730d ani nepocitam... a ta 750i s amarone dekorem i kuzi byla prvni co jsem videl.
Myslel jsem si, ze nejvetsi masirka co se tyce nedostupnosti je JaraXovo vysnenej maritime dekor, jenze tech uz jsem taky videl docela dost, protoze maritime ma svou vlastni kompozici. Stejne tak goldbraun je celkem nedostatkovy, ale taky se sem tam nekde objevi. To samy piano black nebo matizovo zlute drevo nebo jine pappely... neni to zas tak bezne, ale proste jsou...
Ale ta 750i byla proste prvni takze statisticky vzato rarita a neverim, ze bude v CR druha takova. Decentni, (podle me) raritni, prijemny na pohled...
Myslel jsem si, ze nejvetsi masirka co se tyce nedostupnosti je JaraXovo vysnenej maritime dekor, jenze tech uz jsem taky videl docela dost, protoze maritime ma svou vlastni kompozici. Stejne tak goldbraun je celkem nedostatkovy, ale taky se sem tam nekde objevi. To samy piano black nebo matizovo zlute drevo nebo jine pappely... neni to zas tak bezne, ale proste jsou...
Ale ta 750i byla proste prvni takze statisticky vzato rarita a neverim, ze bude v CR druha takova. Decentni, (podle me) raritni, prijemny na pohled...
a přesto ju nějakej kokot tak zkurvil 

Járo kde jsou fotky toho unikátního vnitřku?
mysli pozitivne JaraXi, pruser na jedne strane = prilezitost na druhe, aspon ji muzes dat dohromady, vydelat nejaky penize a dat si za to cestu na lefkadu, ne? 

Tak to jsem netusil, ze je amarone asi teda az tak vzacnakurevtor píše:Roky tady cumime na inzeraty...jsem cumel na vsechny inzeraty kazdy den cely den nekolik mesicu v kuse...Ale ta 750i byla proste prvni takze statisticky vzato rarita a neverim, ze bude v CR druha takova.

Rozhodně ale tahle alpina pro myslivce bude mnohem vzácnější
https://www.carsforsale.com/vehicle/details/51325550

Nebo pro vojáky 

Takovyhle kola a laufy zvýší cenu hned na dvojnásobek
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-75 ... ml?ref=srp

https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-75 ... ml?ref=srp
-
Naposledy upravil(a) cheater dne pát 26.11.2021 22:44, celkem upraveno 1 x.
Ty jednobarevny dvere jsou fakt vtipny, meli to nabarvit i s voknamaettore píše:Rozhodně ale tahle alpina pro myslivce bude mnohem vzácnější![]()

Kurevtore, představil jsem si to i s oknama a řvu smíchy
To by dalece překonalo i tu alpinu co byla jednu dobu u snejka

To by dalece překonalo i tu alpinu co byla jednu dobu u snejka