Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
Filozof

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#5301 Příspěvek od Filozof »

Ne tak to nebylo myšleno.
Pokud by měl na nej políčeno a bude ok třeba by jej za 4K vzal za 20tis servis a něco přihodil a pustil dál...

Tak aby řec nestála :-D
matiz
Kontaktovat uživatele:

#5302 Příspěvek od matiz »

bouloclo

#5304 Příspěvek od bouloclo »

JaraX píše:ja to chtěl pro sebe, goldbraun je sen. longa bych bral hned, ale jedině club nebo merino, idealně bez odvětrání, nascu v žádném připadě neberu.
Ten goldbraun by stejně nebyl pro tebe, nebyl to long a zelená není moc ideální barva. :D Ten long s nascou by se tady na foru prodal, stejně jako briketa, jen jde o to, kolik se do toho musí nasypat.
kawaman

#5305 Příspěvek od kawaman »

.
Ex - Bmw E66 750Li 2007 individual
Filozof

#5306 Příspěvek od Filozof »

kolik stojí dodělání EDC pokud má auto DD předface 745i ?

Jen se ptám ze zajimavosti. Třeba z jiné 7er ? Nové díly budou jistě prasárna k nezaplacení.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5307 Příspěvek od JaraX »

tak 50k.
bez EDC nemá smysl kupovat, pokud to není extra super individual, do nějaké obyč sedmy to nemá smysl dodělávat.
já auta na kšeft neberu, chtěl jsem to pro sebe, goldbraun je pro mě nejhezčí interier, a k tomu ten rubin.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5308 Příspěvek od JaraX »

ty naftovy longy jsou jakysi kratší :)
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 2d6e80c718
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5309 Příspěvek od JaraX »

jeden rubinovej Individual pro zastánce krátkých aut
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 2d6e80c718
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5310 Příspěvek od JaraX »

johnyw

#5311 Příspěvek od johnyw »

jj, krásný auto zdá se že TOP STAV

můžu poprosit o hodnocení těchto dvou aut
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... urce=email
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... urce=email

u toho druhýho bohužel není VIN, nicméně pán uvádí že 1.maj
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#5312 Příspěvek od JaraX »

ani jedna nemá komforty, a jsou to jakési paštiky už od pohledu, ta první má nějaké popraskané pružiny,
není lepší ten individual co jsem tady dal?
kdybych chtěl 5er v ropě, tak už tam jedu.
kurevtor

#5313 Příspěvek od kurevtor »

JaraX píše:
tadle vyhrava cenu za nejlepší foto
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... ?cldtidx=1
:lol: :lol: :lol:

Ale vsimnete si taznyho a pak toho verku vlevo dole. Pak vsem dojde, proc se s tim v zime mimo agro sezonu nejezdi a stoji to pod snehem :D
kurevtor

#5314 Příspěvek od kurevtor »

JohnyW: uprimne nemam zkusenost jako ridic ale nez 525d to uz snad radsi i 520d ne? Znalci me opravi, ale ten 525d je to nejlinejsi hovno co slo. Navic bez komfortu.. To auto pak postrada smysl...
kurevtor

#5315 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:kolik stojí dodělání EDC pokud má auto DD předface 745i ?

Jen se ptám ze zajimavosti. Třeba z jiné 7er ? Nové díly budou jistě prasárna k nezaplacení.
Filozofe proc resis takove veci? K cemu ti je dobre tohle vedet? :D O cem zase spekulujes? Jak koupit levnou 745i jeste levneji (bez EDC) a pak to tam domrdavat? Stejne ti zena zakazala predface tak co vymejslis?

Stejne to fakt nikdy nekoupis, viz posledni tvuj prispevek. Ty bys neco koupil jen kdyby to koupil nekdo jinej a na dva roky ti to zadarmo pujcil. Pak bys byl ochotny to risknout bez rizika.
Jen at to nekdo dotahne a hodi do pohody a pretesni a vymeni prevodovku za svy. Pak budes ochotny se po par premlouvanich prijet na to podivat, pokud teda prodavajici pak slevi aspon 25% :D

Dopadne to tak, ze Filozof koupi ten ford galaxy nebo c-max nebo co to chtel a sedmicka se odlozi o par let nez vyrostou deti a e66 individual 750Li s novym LPG spadne na 1190 az 1990 Eur
Filozof

#5316 Příspěvek od Filozof »

Jako kurevtore neser mě stím fordem, stejně to každému hulí modře co jsem koukal vubec se mi nelíbí. A ty co jsou OK stojí ranec.

Mimo to že to pojme rodinu a všichni jsou happy jak mají rodinnej vágen, tak mě osobně by to sralo totálně každý den. A vždy když bych potkal jakoukoliv E65ku bych se mlátil do hlavy že jsem to auto nekoupil.

Už jsem dostal nějaké nabídky a jedna mě zaujala tím, že má pořešený upgrade a repas L7, tzn. hraje líp jak klasická L7 z výroby v E65 a motor je taky ok po repasu ale sakra je to předface a najeto asi fakt hodně. A něco to bude ještě chtít což je ještě klidu.
Cena je fakt lidová ale není LPG což bych jistě třeba na rok překousl.
Ale co není je EDC. :roll:
Nevím jaké to je s EDC v DD a pouze DD bez EDC.

Žena tvrdí že je to staré... já zase že na 2-3roky abych si to ošahal tak skvělá příležitost jak mít 745i ikdyž krátkou. :)

Zase ženské narvou všechny auta vždy až po střechu. Ted na horách jsem viděl S-maxe a samozřejmě auto narvané po střechu i s rakví plnou. No a názor že je auto stejně malé od ženy mě pobavil. S ženskýma to nemá smysl řešit prostě naplní auto krámama jakékoliv.
Takže tohle pořeším tažným. :lol:

No další faktor je že EU protlačí za pár let zdanění velkých objemů a starých aut o další řád a EU buzerace bude na vzestupu takže pak řešit V8 už bude pozdě a hodně drahá sranda.

Tak jsem o tom vážně uvažoval ale to EDC a tlak ženy že je staré že chce facelift plus nevyřešené vlastní auto z toho dělá vzdálenou možnost mít takové auto.
Stejně musím dořešit své abych jej dal dokupy k prodeji a pak se mohu dívat po autech.

:D

Jo není to jednoduché těch proměnných s kterými pracuji je spousty. :lol:

Stačilo by málo defakto. Třeba jen kdyby chvilkově BTC vyletěl na 150 000 dolaru za 1btc.
Tak bych uvolnil něco z investice...a doma by stála V8. 8-)
Mahla

#5317 Příspěvek od Mahla »

Nechceš Filozofe moje Mondeo Titatium S? Po koupi 7er bude na prodej. ;) Pro rodinu ideál.
kurevtor

#5318 Příspěvek od kurevtor »

Filozof píše:Jako kurevtore neser mě stím fordem, stejně to každému hulí modře co jsem koukal vubec se mi nelíbí. A ty co jsou OK stojí ranec.
woow novinka, auta s OK stavem stoji ranec a vrazdy jsou levne. To ale zase jen objevujes ameriku :D
Filozof píše: Mimo to že to pojme rodinu a všichni jsou happy jak mají rodinnej vágen, tak mě osobně by to sralo totálně každý den. A vždy když bych potkal jakoukoliv E65ku bych se mlátil do hlavy že jsem to auto nekoupil.
no prave, proto ti radim kup si na rok nejakou briketu, prachy vodepis, nikdy se ti nevrati, prestan na to uz konecne koukat jako na "investici" a uvedom se. Pak budes jeste mlaskat blahem ve fordu az budes vedet kolik stoji drzet pri zivote e65.
Filozof píše: Už jsem dostal nějaké nabídky a jedna mě zaujala tím, že má pořešený upgrade a repas L7, tzn. hraje líp jak klasická L7 z výroby v E65

Si fakt naivni vemeno jestli veris temhle srackam co ti nekdo tlaci do hlavy, ale OK, mysli si to a az v tom nekoho povezes tak mu rekni, ze je to repas, tzn. vyhorelej dil se repasoval, protoze novej stoji randal, ale hraje to lip nez z tovarny. Jasneee :D
Filozof píše: a motor je taky ok po repasu ale sakra je to předface a najeto asi fakt hodně. A něco to bude ještě chtít což je ještě klidu.
Cena je fakt lidová ale není LPG což bych jistě třeba na rok překousl.

a) Najeto asi fakt hodne - a co cekas u starejch aut? Stejne nizky najezd nejsi ochotny zaplatit tak proc vo tom vubec takhle uvazujes?

b) Neco to jeste bude chtit? Dalsi prekvapko, ale neexistuje takova co uz nic nebude chtit. ZADNA takova neexistuje, nikde na svete. Kup nejakou levnou vrazdu, dej to do stodoly, RZ do depozitu a nic nebude chtit. Ale nesmis s tim jezdit. Bud s tim chces jezdit a pak to budes muset topit nebo to jezdit nebude a budes to mit zadarmo. Chces auto s mnozstvim "kurvitek" - ty sam si o tom tady popsal stovky stranek, o tech kurvitkach, tak co resis?

c) chybejici LPG je vyhoda - zaprve to znamena, ze majitel mel na benzin a auto neprznil. Zadruhe si ho muzes LPGeckem "zprznit" sam, ale nekde kde vis, ze to umi a delaji to citlive
Filozof píše: Ale co není je EDC. :roll:
Nevím jaké to je s EDC v DD a pouze DD bez EDC.

Opet - budicek Filozofe, neco z vybavy holt budes muset ozelet, kdyz to chces koupit za maximalne 6300 Eur nebo kolik.
Filozof píše: Žena tvrdí že je to staré...

Tva zena ma pravdu.
Filozof píše: já zase že na 2-3roky abych si to ošahal tak skvělá příležitost jak mít 745i ikdyž krátkou. :)

no konecne nejakej rozumnej pristup. Sice by to byly 2-3 mesice a ne roky, resp. 1-2 navstevy servisu, ale alespon by sis to zkusil.
Filozof píše: Zase ženské narvou všechny auta vždy až po střechu.

Kdyz je to v domacnosti ta zena, kdo nosi kalhoty a ne chlap, tak ano.
Filozof píše: No a názor že je auto stejně malé od ženy mě pobavil.

Tvoje zena ma opet pravdu.
Filozof píše: Takže tohle pořeším tažným. :lol:
Super, budes jezdit na rodinou dovolenou s nejakym vozejkem. Parada. Pali ti to Filozofe. Sice je ti petilitr s nejakym vozejkem uplne na hovno, vsude se s tim potahnes jak s hnojem, sice s tim budes mit problemy pri parkovani a jen te to bude srat, ale ok.
Filozof píše: No další faktor je že EU protlačí za pár let zdanění velkých objemů a starých aut o další řád a EU buzerace bude na vzestupu takže pak řešit V8 už bude pozdě a hodně drahá sranda.

pridej si tam dalsi faktor - tvuj cas v tomhle casoprostoru je omezeny a ubyva. Driv nebo pozdeji chcipnes, vsichni vychcipame. Budes furt cekat kvuli nejakym svym pseudopredstavam o regulacich EU az ti nakonec bude nekdo davat do rakve obalku s naskudlenyma prachama na sedmicku, kterou sis ale nikdy neuzil.
Filozof píše: Tak jsem o tom vážně uvažoval ale to EDC a tlak ženy že je staré že chce facelift plus nevyřešené vlastní auto z toho dělá vzdálenou možnost mít takové auto.

To tve "nevyresene" auto budes pouzivat jako argument az do smrti a nikdy si kvuli ni e65 nekoupis. Uvedom si, ze mas nejslabsi motorizaci v sedmicce, ktera uz nema poradne ani cenu s dobrou motorizaci. Vybavu mas jakou? Taky slabsi hovno. To co za to chces ti nikdo nezaplati takze si to radsi nechas jeste 30 let a budes plakat jak se nejdriv musi prodat e38 vrak. Sorry za pravdu.

Mas moznost opustit sva myslenkove schemata, ze situace vytriskat pozitiva a rict si - moment - auto uz mam, takze NAOPAK ja si prece muzu dovolit koupit si druhe auto - E66 - na zkousku, jako darek pro sebe, jako svuj spleny sen, jako odmena za to, ze topim zivot cele rodine... Bude te bavit a budes ho milovat? Pak se muzes zbavit e38 vraku, nadsadit cenu 10% nad realnou podle trhu a jit pomalu dolu a proste se toho bez casoveho stresu zbavit. Zaroven si muzes dovolit koupit polovrak a pomalu si ho hodit do kupy, protoze pojizdnej budes se starym autem.

Proste vsechno jde, kdyz se chce. Kdo chce hleda zpusoby, kdo nechce hleda duvody. Ty ses tak furt zasekanej ve svy predposranosti a opatrnosti (coz chapu, kdyz jses hlava rodiny takze to nemyslim zle!!!), ale kolik znas lidi co jedou z ruky do huby a jeste si pujcujou, aby meli posledni iphone na splatky a novy auto na splatky? Tak si vem pujcku, kup vrazdu E66, mej to rok, za rok to prodej vylecenej, bude te to stat par barevnejch papirku, ale aspon si splnis sen.
Filozof píše: Stejně musím dořešit své abych jej dal dokupy k prodeji a pak se mohu dívat po autech.

mozna musis, mozna nemusis.
Filozof píše: Stačilo by málo defakto. Třeba jen kdyby chvilkově BTC vyletěl na 150 000 dolaru za 1btc.
Tak bych uvolnil něco z investice...a doma by stála V8. 8-)
nechapu, ze to jeste drzis, prodat vloni touhle dobou bylo uz pozde... jednou si budes rikat, ze si mohl mit sedmicku jak vinko, ale nemel, protoze si furt na neco cekal, na nejaky zazrak nebo co...
Kane

#5319 Příspěvek od Kane »

To snad nemyslíš, Filosofe, vážně, s tou nevyřešenou e38, její opravou a následným prodejem.
Jak psal Kurevtor, e38 je dneska starý bezcenný hovno (bez urážky). Kolik si myslíš, že ti za ní kdo dá? Nejslabší motorizace, to už lidi snad spíš sáhnou po té nafte než po 728 :roll:
To co máš v plánu je totální blbost, budeš srát peníze do e38, které se ti NIKDY nevrátí.
Sám jsem cca 1,5 roku zpět koupil 750i, s tím jsem měl mimo jiné i e39, která potřebovala servis. Myslíš, že jsem ho dělal? Ani hovno, prodal jsem to tak jak to bylo za pár korun, ale lepší než v tom topit nesmysl peníze a prodat ve výsledku +- stejně
Jaris330D

#5320 Příspěvek od Jaris330D »

To je slintu a uplne o hovne :lol:.
Jenom ze Kurevtore zklamu, repasovany L7 opravdu hraje lip. Pokud tam mrsknes kvalitnejsi a vykonnejsi koncaky. Falcon to tak dela a hraje to vic.
Bacha na to, E38 je dnes dost cenna a porad leze nahoru, ale musi mit vrcholnou motorizaci a perfektni stav s vybavou. Ono jich v dobrem stavu moc neni. Je to porad zadane auto.
Odpovědět