Pokud by měl na nej políčeno a bude ok třeba by jej za 4K vzal za 20tis servis a něco přihodil a pustil dál...
Tak aby řec nestála

Ten goldbraun by stejně nebyl pro tebe, nebyl to long a zelená není moc ideální barva.JaraX píše:ja to chtěl pro sebe, goldbraun je sen. longa bych bral hned, ale jedině club nebo merino, idealně bez odvětrání, nascu v žádném připadě neberu.
JaraX píše:
tadle vyhrava cenu za nejlepší foto
https://www.autoscout24.cz/nabidky/bmw- ... ?cldtidx=1
Filozofe proc resis takove veci? K cemu ti je dobre tohle vedet?Filozof píše:kolik stojí dodělání EDC pokud má auto DD předface 745i ?
Jen se ptám ze zajimavosti. Třeba z jiné 7er ? Nové díly budou jistě prasárna k nezaplacení.
woow novinka, auta s OK stavem stoji ranec a vrazdy jsou levne. To ale zase jen objevujes amerikuFilozof píše:Jako kurevtore neser mě stím fordem, stejně to každému hulí modře co jsem koukal vubec se mi nelíbí. A ty co jsou OK stojí ranec.
no prave, proto ti radim kup si na rok nejakou briketu, prachy vodepis, nikdy se ti nevrati, prestan na to uz konecne koukat jako na "investici" a uvedom se. Pak budes jeste mlaskat blahem ve fordu az budes vedet kolik stoji drzet pri zivote e65.Filozof píše: Mimo to že to pojme rodinu a všichni jsou happy jak mají rodinnej vágen, tak mě osobně by to sralo totálně každý den. A vždy když bych potkal jakoukoliv E65ku bych se mlátil do hlavy že jsem to auto nekoupil.
Filozof píše: Už jsem dostal nějaké nabídky a jedna mě zaujala tím, že má pořešený upgrade a repas L7, tzn. hraje líp jak klasická L7 z výroby v E65
Filozof píše: a motor je taky ok po repasu ale sakra je to předface a najeto asi fakt hodně. A něco to bude ještě chtít což je ještě klidu.
Cena je fakt lidová ale není LPG což bych jistě třeba na rok překousl.
Filozof píše: Ale co není je EDC.![]()
Nevím jaké to je s EDC v DD a pouze DD bez EDC.
Filozof píše: Žena tvrdí že je to staré...
Filozof píše: já zase že na 2-3roky abych si to ošahal tak skvělá příležitost jak mít 745i ikdyž krátkou.![]()
Filozof píše: Zase ženské narvou všechny auta vždy až po střechu.
Filozof píše: No a názor že je auto stejně malé od ženy mě pobavil.
Super, budes jezdit na rodinou dovolenou s nejakym vozejkem. Parada. Pali ti to Filozofe. Sice je ti petilitr s nejakym vozejkem uplne na hovno, vsude se s tim potahnes jak s hnojem, sice s tim budes mit problemy pri parkovani a jen te to bude srat, ale ok.Filozof píše: Takže tohle pořeším tažným.![]()
Filozof píše: No další faktor je že EU protlačí za pár let zdanění velkých objemů a starých aut o další řád a EU buzerace bude na vzestupu takže pak řešit V8 už bude pozdě a hodně drahá sranda.
Filozof píše: Tak jsem o tom vážně uvažoval ale to EDC a tlak ženy že je staré že chce facelift plus nevyřešené vlastní auto z toho dělá vzdálenou možnost mít takové auto.
Filozof píše: Stejně musím dořešit své abych jej dal dokupy k prodeji a pak se mohu dívat po autech.
nechapu, ze to jeste drzis, prodat vloni touhle dobou bylo uz pozde... jednou si budes rikat, ze si mohl mit sedmicku jak vinko, ale nemel, protoze si furt na neco cekal, na nejaky zazrak nebo co...Filozof píše: Stačilo by málo defakto. Třeba jen kdyby chvilkově BTC vyletěl na 150 000 dolaru za 1btc.
Tak bych uvolnil něco z investice...a doma by stála V8.