Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
- soukupadam
Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat
ta plná výbava jsou alu kola a kůže
Járo, ale je levná a filosof vsechno nechá dodělat 

To ne holou e65 ani zadarmo nechci já jsem nestudoval výbavu není tam vin tak netuším co to má a nemá.
To už raději tu 545i mysliveckou v plné polní
Ono se jich ještě par ukáže určitě
To už raději tu 545i mysliveckou v plné polní

Ono se jich ještě par ukáže určitě
Ja snad spatne vidimJaraX píše:ta pětka vypadá hodně dobře

no co, dobrý motor, rozumná výbavy, nemá Mpaket, jen by nemusela být zelená a nemít nascu.
z fotek vypadá hodně zachovale, já si snad za chvilku koupím E60, padaj jak hrušky.
z fotek vypadá hodně zachovale, já si snad za chvilku koupím E60, padaj jak hrušky.
Ta petka nevypada spatne. I ta zelena nemusi vypadat spatne.
Filozofe: jak dlouho sem chodis, ze nepoznas vybavu u sedmy uz podle pohledu. Porad se to tu resi, jak uz podle fotek poznat vybavu u sedmy. Jarax na facebooku ma dokonce i povidani.
Filozofe: jak dlouho sem chodis, ze nepoznas vybavu u sedmy uz podle pohledu. Porad se to tu resi, jak uz podle fotek poznat vybavu u sedmy. Jarax na facebooku ma dokonce i povidani.
co se ti nezda?
předevčírem chtěl full, včera bez EDC, dnes už bez EDC a DD no a za dva dny napíše že mu musí stačit pětka
předevčírem chtěl full, včera bez EDC, dnes už bez EDC a DD no a za dva dny napíše že mu musí stačit pětka

sorry viděl jsem jen interier dvě fotky a spěchal jsem... navic toto BMW 745i,benzin,plná výbava mi říkalo že by chtělo ověřit VIN. Ta barva interieru mě bere.
Příště si dám pozor .
Kdybych měl cash tak ta 545i 5er by se mi líbila a 7er k tomu bych vybíral třeba rok.
Je bez mpaketu jedna z tisíce co má opravdu výbavu a plnou lištu jsem viděl snad jednou a ted podruhé.

Ale pokud kupovat 5er tak přesně toto je vzor a příklad pokud odpustím barvu. Ta se dá řešit kdykoliv za 15-25k ale není dle mého tak podstatná.

Příště si dám pozor .
Kdybych měl cash tak ta 545i 5er by se mi líbila a 7er k tomu bych vybíral třeba rok.
Je bez mpaketu jedna z tisíce co má opravdu výbavu a plnou lištu jsem viděl snad jednou a ted podruhé.

Ale pokud kupovat 5er tak přesně toto je vzor a příklad pokud odpustím barvu. Ta se dá řešit kdykoliv za 15-25k ale není dle mého tak podstatná.
Celou dobu to tady na nás Filozof zkouší, jak chce E65 a my mu to žerem i s navijákem a on přitom snižuje nároky, aby nás dostal kam potřebuje.
Vezmi tu mysliveckou pětku, je za dobrý prachy a v plný palbě! 

Já asi umřu už fakt
Je ten člověk vůbec svéprávnej ?

Je ten člověk vůbec svéprávnej ?

i jarax se už nakazil..... chce 5ku 
Asi nějaká chřipka.
Ani bych se nedivil kdyby se zítra o ni jarax se snejkem poprali.

Asi nějaká chřipka.
Ani bych se nedivil kdyby se zítra o ni jarax se snejkem poprali.

To mi řekni, jak vyřešíš barvu za 25k? Fólii neberu jako řešení, to je hnus..Filozof píše: Ale pokud kupovat 5er tak přesně toto je vzor a příklad pokud odpustím barvu. Ta se dá řešit kdykoliv za 15-25k ale není dle mého tak podstatná.
Rekl bych spis 50 000 kc a to budou hodny
.

WBAHN81070DT19628ettore píše:Filosofe neváhej a jdi do ní![]()
https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-ba ... ml?ref=srp
Jára tě pochválí za klubku
tann3r a jaris: mě ta barva nevadí. Zato je to jedna z milionu nejvybavenějších 5er co má dobrý motor. nic víc.
Klidně bych jezdil v zelené jen bych okna zatmavil komplet.
Klidně bych jezdil v zelené jen bych okna zatmavil komplet.

Mne by taky nevadila.
Až jednoho krásného dne Filozof koupí 7er tak toto fórum upadne v zapomnění

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
- Don
Me by ten hajny taky nevadil... spis ty kola z 3er nebo z ceho to je
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jeste bych mel obavi z te strechy, podle informaci se pekne sere. Ty alu kola bude mit prodejce. Urcite je bude prodavat zvlast.
- Itchythefirst
Na tohle by bylo dobre zalozit samostatne vlakno, jak poznat vybavu jen podle fotek. Na E64 poznam podle fotek, jestli ma auto L7 pripadne individual audio (Dirac?), jestli ma DSG, velkou navi, HUD, vyhrivani sedacek a to je asi tak vsechno. DD, AS, ci v pripade 7er jeste EDC podle fotek absolutne namam sanci poznat.Jaris330D píše:...jak dlouho sem chodis, ze nepoznas vybavu u sedmy uz podle pohledu. Porad se to tu resi, jak uz podle fotek poznat vybavu u sedmy. Jarax na facebooku ma dokonce i povidani.
Jarax ma na FB povidani o tom, jak poznat vybavu auta? Muzes prosim poslat link, nejak mi to asi uniklo

A ta Bundeswehr petka vypada strasne (barva)