Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw kutná hora
-
- Kontaktovat uživatele:
c4mel píše:no zbyl jeden větší kus ale další 3 malé kousky takže to asi nemá cenu...
Zajeť to ukázat někam kde svařujou plasty, jsem přesvědčen, že to půjde naprosto bez problému opravit a pokud narazíš na někoho "lidovýho" bude to za pár švestek... Vím o čem mluvím, sám jsem už několikrát nechával ledacos svařovat u známého a všechno zatím šlo...
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
Jestli do toho nechceš vrážet a nemáš obě ruce levý, tak to spájíš v pohodě. Měl jsem nárazník na několik kusů podélně a nikdo mi to nechtěl svařit, tak jsem si řek že to zkusim doma než ho vyhodim a dopadlo to v pohodě. Byl křehčí než předtím, ale dokud jsem ho nerozbil o bouli na zemi (asi by se rozbil i nesvařovaný), tak fungoval v pohodě. Příp. můžeš sehnat lepidlo na skla a ještě ho na pár místech podlepit a nic s nim nepohne
,

budeš potřebovat: jednu pravou a jednu levou ruku, trochu mozek, aspoň jedno voko a IQ mrtvé opice, stímto vybavením si seženeš trafopájku a nejlépe pak i pryskyřici, obvaz a kit. Uživatel těchto nástrojů se pokusí nepoškodit sám sebe ani okolní město, svaří si pucle, vezmě pryskyřici a namíchá to v poměru uvedeném na obalu( rozuměj když neumím číst tak se zeptám) nakydám to z vnitřní strany spolu s obvazem aby se to zpevnilo, až to uschne obrátím to a místa která jsou poškozena pájkou či blbě sestavenýma puclema zatřu tmelem, při tom pamatuju an to čím víc toho tam kydnu tím víc toho pak musím obrousit, takže tam rovnou nenaplácám celou plechovku
Takto opravený nárazník vydrží vpohodě léta a pokud se to hezky oborusí a zakituje tak se dá stříknout a ani to není extra poznat 

tak sem zas tu
chci jen varovat před totím obchodem http://www.martteskon.cz/sterace jak sem tady předtím scháněl stěrače tak sem je koupil v tomto obchodě stáli mě 400kč a včera mi nějak začali vrzat tak sem se na ně mrknul a zjistil sem že se mi urvala gumička skoro po celém stěrači tak sem jim zkusíl psát že to hodím na reklamačku tak sem jim psal a řekli mi že mi to nevemou že sem je kupoval už v zimě a že když je to přes zimu tak se hodně opotřebovávají a je to upně normální... no takže nevydrželi ani 3 měsíce... takže asi dneska kupuju nějaké tesko vydrží snad dýl...