Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw kutná hora

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
c4mel

#541 Příspěvek od c4mel »

no zbyl jeden větší kus ale další 3 malé kousky takže to asi nemá cenu... :-(
xyron

#542 Příspěvek od xyron »

panove, tak tenhle thread je FAKT HUSTEJ !!!! spolykal jsem 37 stránek jak nic :D

to je teda síla :roll: :blink:
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#543 Příspěvek od xSAFA »

c4mel píše:no zbyl jeden větší kus ale další 3 malé kousky takže to asi nemá cenu... :-(

Zajeť to ukázat někam kde svařujou plasty, jsem přesvědčen, že to půjde naprosto bez problému opravit a pokud narazíš na někoho "lidovýho" bude to za pár švestek... Vím o čem mluvím, sám jsem už několikrát nechával ledacos svařovat u známého a všechno zatím šlo...
paveld
Kontaktovat uživatele:

#544 Příspěvek od paveld »

Jestli do toho nechceš vrážet a nemáš obě ruce levý, tak to spájíš v pohodě. Měl jsem nárazník na několik kusů podélně a nikdo mi to nechtěl svařit, tak jsem si řek že to zkusim doma než ho vyhodim a dopadlo to v pohodě. Byl křehčí než předtím, ale dokud jsem ho nerozbil o bouli na zemi (asi by se rozbil i nesvařovaný), tak fungoval v pohodě. Příp. můžeš sehnat lepidlo na skla a ještě ho na pár místech podlepit a nic s nim nepohne :-),
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#545 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Taky bych to zkusil nějak ambulantně pobastlit dokud nekoupíš M-paket. Každej kdo má seriový nárazník jen čeká, kdy ho rozbije, aby mohl upgradovat na M-pakůň.. ;)
shade741

#546 Příspěvek od shade741 »

budeš potřebovat: jednu pravou a jednu levou ruku, trochu mozek, aspoň jedno voko a IQ mrtvé opice, stímto vybavením si seženeš trafopájku a nejlépe pak i pryskyřici, obvaz a kit. Uživatel těchto nástrojů se pokusí nepoškodit sám sebe ani okolní město, svaří si pucle, vezmě pryskyřici a namíchá to v poměru uvedeném na obalu( rozuměj když neumím číst tak se zeptám) nakydám to z vnitřní strany spolu s obvazem aby se to zpevnilo, až to uschne obrátím to a místa která jsou poškozena pájkou či blbě sestavenýma puclema zatřu tmelem, při tom pamatuju an to čím víc toho tam kydnu tím víc toho pak musím obrousit, takže tam rovnou nenaplácám celou plechovku :wink: Takto opravený nárazník vydrží vpohodě léta a pokud se to hezky oborusí a zakituje tak se dá stříknout a ani to není extra poznat :wink:
roman320

#547 Příspěvek od roman320 »

Naprosto brutalni instruktaz:D
paca

#548 Příspěvek od paca »

pokud to budeš pájkovat, tak nezapomeň předtím odšmirglovat barvu, jinak se to bude špatně spájet :wink:
c4mel

#549 Příspěvek od c4mel »

:D dík za návod :D dneska si s tím teda zkusím pohrát teda pokud najdu všechny kousky plastů...
c4mel

#550 Příspěvek od c4mel »

tak sem zas tu :-) chci jen varovat před totím obchodem http://www.martteskon.cz/sterace jak sem tady předtím scháněl stěrače tak sem je koupil v tomto obchodě stáli mě 400kč a včera mi nějak začali vrzat tak sem se na ně mrknul a zjistil sem že se mi urvala gumička skoro po celém stěrači tak sem jim zkusíl psát že to hodím na reklamačku tak sem jim psal a řekli mi že mi to nevemou že sem je kupoval už v zimě a že když je to přes zimu tak se hodně opotřebovávají a je to upně normální... no takže nevydrželi ani 3 měsíce... takže asi dneska kupuju nějaké tesko vydrží snad dýl...
Odpovědět